Bende her gece anne babamı hiç hastalanmamış gibi hayal ediyorum güzeller güzeli bi bebeğim olduğunu eşimin daha dolgun maaşlı bi işe girdiğini evimizin olduğunu rahat yaşadığımız bi hayatın hayalini kuruyorum çok mu şey istiyorum ki???
Amiin cümlemizi inşallahAllah şifa versin ve hayalinizdeki hayata ulaştırsın
AY İNŞ HAYIRLARLA CANIM BENİM..Bende bebeğimin olduğunu hastaneden eve geldiğimizi ona alışveriş yaptığımı bebeğim izle yurtdışına gittiğinizi hayal ediyorum
Ediyorum canım etmez miyim herkes için ediyorum. Rabbim kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin... Sen nereye tasiniyorsun canımAY İNŞ HAYIRLARLA CANIM BENİM..
BOL BOL DUA ET CANIM BEN DE HAYIRLISIYLA YARIN TAŞINACAĞIM
NASİPSE BOL BOL DUA EDECEĞİM BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA DA KENDİME DE
canım kiradayım zaten de şimdiki evimin her yeri küf oldu artık hasta olacağız dedim eşime hem de çok küçüktü mutfağı falan da artık borcumuz olsa da olmuyor böyle hasta edecek ev bizi dedim başka bir ev bulduk etimesgutta oraya taşınacağız canımEdiyorum canım etmez miyim herkes için ediyorum. Rabbim kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin... Sen nereye tasiniyorsun canım
Anladım canım hayırlısı olsun İstanbuldayımcanım kiradayım zaten de şimdiki evimin her yeri küf oldu artık hasta olacağız dedim eşime hem de çok küçüktü mutfağı falan da artık borcumuz olsa da olmuyor böyle hasta edecek ev bizi dedim başka bir ev bulduk etimesgutta oraya taşınacağız canım
İnş canım benim hayırlarla inş az kaldı bazı şeylere inşallah..şu ara en büyük hayalim
sevgilimle güzel bir evlilik ve güzel bir iş hayatı
yani nasıl güzel derseniz mutlu her gece yanımda olan bir eş istiyorum uzaklara çalışmaya gitmesin istiyorum beraber bolca vakit geçirebilen gülen eğlenen mutlu bir çift olalım inşallah
nasıl güzel iş hayatı çalışmalarımla ufuk açıcı olmalıyım başarılı olmak istiyorum kimsenin yapamadığı şeyleri yapabilecek kadar yetenekli ..
inşallah:) Allah razı olsun :)İnş canım benim hayırlarla inş az kaldı bazı şeylere inşallah..
Aslında inanmak gerçekten de başarmanın yarısı siz bazı önemli adımları başardınız geriye emek ve az daha sabır kalıyor..
Dualarımdasın canım biliyorsun ..
Rabbim güzel yüreğinin yansımasını elbette hayatında da karşına çıkaracaktır..
hayırlısı inş canım beniminşallah:) Allah razı olsun :)
senin de her dileğin duan gerçek olur inşallah ablacım:)
Bi topik de kiloluydum olduğunü yazmışsın kaç kilosunben ankaradayım mavikara sen neredesin
100 canımBi topik de kiloluydum olduğunü yazmışsın kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?