• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumadan Önce Kurduğumuz Hayallerimiz...

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.141
26.878
798
Ben hep beni üzen küçümseyen eşimin akrabalarına bir bayram sabahı gitmişim bebeğim çocuğum da olmuş yürüyor elinden tutuyorum kilolarımı da vermişim güzelce giyinmişim ve bu arada atanmışım da kendimden emin bir şekilde yürüyorum..
eşim yanımda gülerek konuşuyor akrabalarıyla ama herkesin bakışı değişmiş çocuklar falan şeker toplamaya gelmiş sonra eşime diyorum öğleden sonra da anneme gidelim çocuk annemi istiyor falan tamam ben sizi bırakırım diyor ahh ahh sonra dalmışım gidiyorum bu hayali 100 kez kurmuşumdur...

Ben sağlık sıhhat afiyetli Bebeğim olduğunu hayal ediyorum öyle :anne:
Betimleme gücüm pek yok sanırım:dondurma:

Bende her gece anne babamı hiç hastalanmamış gibi hayal ediyorum güzeller güzeli bi bebeğim olduğunu eşimin daha dolgun maaşlı bi işe girdiğini evimizin olduğunu rahat yaşadığımız bi hayatın hayalini kuruyorum çok mu şey istiyorum ki???

Bende bebeğimin olduğunu hastaneden eve geldiğimizi ona alışveriş yaptığımı bebeğim izle yurtdışına gittiğinizi hayal ediyorum :(

Ben ne zaman üzgün olsam bir dizinin içine atıp başrol yapıyorum kendimi
Vazgeçilmez gözde olani oluveriyorum :-)
Çok saçma değil mi?
Tabi duruma gör değisyor hayaller gerçek yasamdan da hayallerim var ...
3 yıl geçmiş.okulu kazanıp bitirmişim bile eşimde sınav kazanmiş bizim maaşlar tavan yapmış yanş:-)
Çocuklar büyümüş
Evimiz bahçeli bir dubleks guller var kahvaltıyi her sabah bahçede yapıyoruz.
Öğretmen olmuşum arabam var minik kırmızı bir şey .okula gidip geliyorum.
Okul kitap kokusu en taze ekmekten bile güzel kokuyor.
Zil çalıyor derse giriyorum.
Parlak gozlu öğrencilerimi selamlıyor ve uykuya dalmış oluyorum.
Hayalperestlikte zirve yaptım:-)

Bende her gece anne babamı hiç hastalanmamış gibi hayal ediyorum güzeller güzeli bi bebeğim olduğunu eşimin daha dolgun maaşlı bi işe girdiğini evimizin olduğunu rahat yaşadığımız bi hayatın hayalini kuruyorum çok mu şey istiyorum ki???

Allah şifa versin ve hayalinizdeki hayata ulaştırsın

Bende bebeğimin olduğunu hastaneden eve geldiğimizi ona alışveriş yaptığımı bebeğim izle yurtdışına gittiğinizi hayal ediyorum :KK43:
AY İNŞ HAYIRLARLA CANIM BENİM..
BOL BOL DUA ET CANIM BEN DE HAYIRLISIYLA YARIN TAŞINACAĞIM
NASİPSE BOL BOL DUA EDECEĞİM BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA DA KENDİME DE

ay artık ben de 2018 kpss için hayal kurmaya başlayayım bu sınavdan bize ekmek çıkmaz gibi geliyor

AY İNŞ HAYIRLARLA CANIM BENİM..
BOL BOL DUA ET CANIM BEN DE HAYIRLISIYLA YARIN TAŞINACAĞIM
NASİPSE BOL BOL DUA EDECEĞİM BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA DA KENDİME DE
Ediyorum canım etmez miyim herkes için ediyorum. Rabbim kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin... Sen nereye tasiniyorsun canım

Ediyorum canım etmez miyim herkes için ediyorum. Rabbim kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin... Sen nereye tasiniyorsun canım
canım kiradayım zaten de şimdiki evimin her yeri küf oldu artık hasta olacağız dedim eşime hem de çok küçüktü mutfağı falan da artık borcumuz olsa da olmuyor böyle hasta edecek ev bizi dedim başka bir ev bulduk etimesgutta oraya taşınacağız canım

canım kiradayım zaten de şimdiki evimin her yeri küf oldu artık hasta olacağız dedim eşime hem de çok küçüktü mutfağı falan da artık borcumuz olsa da olmuyor böyle hasta edecek ev bizi dedim başka bir ev bulduk etimesgutta oraya taşınacağız canım
Anladım canım hayırlısı olsun İstanbuldayım

şu ara en büyük hayalim
sevgilimle güzel bir evlilik ve güzel bir iş hayatı
yani nasıl güzel derseniz mutlu her gece yanımda olan bir eş istiyorum uzaklara çalışmaya gitmesin istiyorum beraber bolca vakit geçirebilen gülen eğlenen mutlu bir çift olalım inşallah
nasıl güzel iş hayatı çalışmalarımla ufuk açıcı olmalıyım başarılı olmak istiyorum kimsenin yapamadığı şeyleri yapabilecek kadar yetenekli ..

şu ara en büyük hayalim
sevgilimle güzel bir evlilik ve güzel bir iş hayatı
yani nasıl güzel derseniz mutlu her gece yanımda olan bir eş istiyorum uzaklara çalışmaya gitmesin istiyorum beraber bolca vakit geçirebilen gülen eğlenen mutlu bir çift olalım inşallah
nasıl güzel iş hayatı çalışmalarımla ufuk açıcı olmalıyım başarılı olmak istiyorum kimsenin yapamadığı şeyleri yapabilecek kadar yetenekli ..
İnş canım benim hayırlarla inş az kaldı bazı şeylere inşallah..
Aslında inanmak gerçekten de başarmanın yarısı siz bazı önemli adımları başardınız geriye emek ve az daha sabır kalıyor..
Dualarımdasın canım biliyorsun ..
Rabbim güzel yüreğinin yansımasını elbette hayatında da karşına çıkaracaktır..
;)

İnş canım benim hayırlarla inş az kaldı bazı şeylere inşallah..
Aslında inanmak gerçekten de başarmanın yarısı siz bazı önemli adımları başardınız geriye emek ve az daha sabır kalıyor..
Dualarımdasın canım biliyorsun ..
Rabbim güzel yüreğinin yansımasını elbette hayatında da karşına çıkaracaktır..
:KK66:
inşallah:) Allah razı olsun :)
senin de her dileğin duan gerçek olur inşallah ablacım:)

Back
X