- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
İyi geceler şurubunu denediniz mi.06.13de uyudu
06.26da uyandı
Gel de çıldırma
Ya Yangın var diye bağırıcam
Ya da çırılçıplak soyunup bağıra bağıra sokaklarda koşacağım
Allahım en azından saatte bir uyansın nolur
Benimki o aylarda geniz eti yüzünden kabusu yaşatıyodu banaNot olarak ekledim bunu
12 14 arası 2 saat uyur genelde
Gündüz uykusu iyi
Gece bişi kaçıyor içine
Şu an uyuyor mesela
Ama yatsam mı bilmiyorum
3 4 dk sonra uyanacak çünkü
Uyku eğitimi alması gereken kişi baba aslında. Böyle yüz verirse çocuk düzene giremez. En büyük gıdalardan biri uyku. Önce eşinizle mutabık olmalısınız. İlla uyku eğitimi demiyorum ama uykuya geçişi kolaylaştıran uygulamalar ve düzen önemli.Babasına ters o da
Aldık uyku eğitimi
Yataktan kafa üstü düştü
Boynu kırılacaktı neredeyse
Tövbe etti babası
Zatem babası da iradesiz
Ne zaman bir yöntem denesem azıcık ağlasa odadan öylr bir koşarak geliyor ki yani aklınız durur
Hemen kucağına alıyor saatlerve kucağında uyutuyor
Alıştı çocuk buna
Ben de birşey tavsiye edeceğim gece beslenmesini lütfen bırakın. Benim kızım da 40 dk da bir uyanıyordu sinirlerim harap olmuştu ne zaman gece beslenmesini kestim kendine geldi. Bilsem hiç çekmezdim çok önceden yapardım. Uyanmasının nedeni memeyi arıyor olması.Çocuk gelişimciyseniz size bir şey danışmak istiyorum
Gece kabus gibiydi
Eşim kucağına almadı uyutmak için
Ben de meme vermedim sabah 6ya kadar
Resmen terör yaşadık
O kadar çok ağladı. Hala iç çekiyor
Ona eziyet mi ettik sizce?
Peluş hayvanları öptük
Yatağına yatırdık uyuttul
Ay dedeye baktık
Yatağında pışpışladık ama asla uyumadı. En sonunda yatağa yatmayı bile reddetti
Sabah da anneane dedi
Bu şekilde de bize tepki gösterdi
En son yorgunluktan 6da meme verdim. Anında uyudu ama 11 dk sürdü
Sizce bu gece nasıl devam edelim?
Evet buna da katılıyorum. Benim kızım iki yaşa girecek. Sabah 8 buçukta uyanıyor.öğlen 1,5-3 arası 1,5 saat uyuyor. Gecede 11 den önce yatmıyor.hatta artık gündüz uyutmakta da zorluk çekiyorum gündüz uyumadığında 9 buçukta yatmış oluyor.Kız sen 2 yaşına gelmiş çocuğu gündüz 2 saat uyuttuktan sonra akşam 20.00 de uyutursan tabi 23 te kalkar
İkinci uykusu gibi bişey yapmış oluyor hem de full enerji kalkar
Öğle uykusunu 12-2 arası uyuyosa akşam 22 gibi anca uykusu gelir.
Kızımı kreşte uyutuyolardı 20 aylıkken falan
Akşam evde 22.30 gibi ancak uyutmuş olup odadan çıkıyodum
Gecicek tabi onuda kendinizede yipratmayin. Birdaha kac kez bukadar kucuk cocugunuz olcak ki sevin uyandikca. Benin 2 oglum var 15 ve 11yasinda kucugu hic uyumazdi aglardi vs buyuyunce o gunleri bile ozledim. Simdi 14 aylik kizim var uyumuyo hic gerilmiyorum cunku gordum geciyor gidiyor. Ozleniyor bu yaslar. Kendime soyle diyorum bana 3 4 saat uykuda yetiyo boylede mutluyum onun bana ihtiyaci var. Uzmeyin kendinizi gecip gidiyor bugunler istesenizde koynunuzda uyumuyolar sonraGeçecek değil mi
Tutamıyorum ağlamamı
Nolur en azından 2 saatte bir uyansın diyecek kıvama geldim
Bakin bu normal degil ama. Cok basit bir sebebi olabilir ama bir sey onu rahatsiz ediyor belli ki.Birisi alerji şurubu uku yapar demişti
Kim hatırlamıyorum
Bi dönem hasta oldu. Şurubu vardı. Üzerinde kocaman uyku yapar yazmışlardı.
Ay ne güzel gece uyur en azından dedim.
O zaman bile UYUMADI
Yok uyku arkadaşıuyku arkadaşı var mı 25. ayına girmiş bir oğlum var hala odasında sabaha kadar kolik müziği çalıyor ve uyurken telefona sarılıp uyuyor telefonsuz uyumaz asla ağlar uyuyunca telefonu alıp peluş balık var ince uzun onu veriyorum eline 3 e kadar yatıyor 21.00 dan 3de mama istiyo içip geri yatıyor.
Uykusu yok ki arkadaşı olsun deseneYok uyku arkadaşı
nau arkadaş yazmış yukarıda baba ile dönüşümlü bakacaksınızBebeklerde sistem öyle değil
Gündüz uyutmazsam gece evi yakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?