• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykusuzluktan Ağlıyorum

Bende 10 dk uyuyordum mesela ağlıyor uyandım ya odada yerde fareler görüyordum o kadar inanıyordum ki eşimi kaldırıyordum hatta dün gece yine oldu salonda uyumuşum yorgunluktan gözümü açtım kuşumuzun koltuğun altında yürüdüğünü iddia ederek uyandım gördüm yani ama yok
Bi gece bebeğime mama yapmak için kalktım. Mutfağa gittim. Her yerde tezgahta vs onlarca biberon. O zaman anladım rüyada olduğumu.

Ben o zaman lucid rüya görüyordum.

Bi gece bebeğime mama yapmak için kalktım. Mutfağa gittim. Her yerde tezgahta vs onlarca biberon. O zaman anladım rüyada olduğumu.

Ben o zaman lucid rüya görüyordum.
Kendini olaylaya aşırı inandırıyorsun dimi ben gözlerimle görüyorum eminim ama yok . Of çok yoruluyoruz ya

Uyumuyor
Uyumuyor
Günlerdir mahvolduk
Uyumuyor. Artık sinir krizi geçirdim bu gece.
Kaç gün yaşayabiliriz uykusuz?

Uyku eğitimi denedik olmadı
Başka yöntemler denedim 3 gün oluyorsa sonra olmuyor. Hemen çözüyor olayı

Bu geceki şu ana kadar olan durumu yazayım.
20.00de uyudu.
23.38de uyandı. Sonrası kabus
00.09a kadar tam 4 kez uyudu ve uyandı
Mala döndüm. Uyusam mı uyumasam mı bilmiyorum. Maksimum 12 13 dk da bir uyanıyor.
Gerçekten kendi kaldırıp atasım var yerlere.

00.10dan sonrası daha da kabus
Uyumadı. En son sinirle yaktım evdeki tüm ışıkları
Oturdu biraz. Sonra yatağa götürdüm
Patpat ile ninni söyledim

01.45 - 01.56 arası 11 dk uyudu yetmiştir ona danırım

Şu an kabus devam ediyor
O uyuyor ama beni uyutmuyor
001.50-2.07 arası 3 kez mızıkladı.
Hepsinde pışpış yapmak zorunda kaldım.
Yani yatağa yatsam 3 4 dk uyku hakkım var resmen

Tükendim
Sahada çalışıyorum. Yol yspıyorum. Uyuklaya uyuklaya

Dün gece de eşimle ben 2.5 saat uyuduk toplam. İkimizi de uyutmadı. Bi baba diye kıyameti koparıyor bir anne diye. Ne uyku uyuduk ne uzandık.

Bu kesinlikle atak diş vs değil. Biz 20 aydır böyleyiz. Bu başka bişi.

Algılarım kapandı. Kafam basmıyor artık. Bu satırlaro yazarlen yine mızmızmız
Mıkırdadıkça sinir basıyor beni yemin ederim.

O kadar gerginim ki

umutt var mı? Düzelecek mi? Nolur bir şey söyleyin

Not: gündüz uykusu ayına uygun. Uyku uyanıklık sürelerine bi
Benim 2 yaşındaki kzıım bir ay boyunca geceleri çığlık atarsk uyanıyordu ve şki üç kere yapıyordu bunu. Doktors götrdüm gaz sancısı var dedi. Uyumadan iki saat önce yeme içme kesilcek dedi doktor. Bir de metsil gaz damlası verdim günde üç kere iyi geldi kızıma. Burdan akıl vermek kolay rabbim yardımcınız olsun. Anne olarak her şeyi düşünmüşsünüzdür eminim. Kızım hasta olmadan önce çok ağlar mızmızlanır. Bir de çalışıyorsanız sizinle az vakit geçiriyor olabilir mi . Oda etkiler diye biliyorum. İnşallah bu geceden itibaren mışıl mışıl uyur ve hiç geceleri uyanmaz 🥰

Merhabalar sizin sorunu okuyunca aklıma direkt geçen gün instagramda karşım cıkan bir blogger geldi ayni sizin gibi uyku şikayeti olduğundan ve her yönetimi deneyip husran yaşadığından bahsetti.Daha sonra birinin dikkat eksikliği olabilir uyurken odaklanamıyor demesiyle hemen duyu terapisine başlamışlar ve baya uykuda yol katettik meğer çocuğumun odaklanma dikkat sorunu varmış buda uykuya yansımış doğal olarak dedi benim baya hoşuma gitmisti yasadiklari sureci samimice paylasmasi.Mutlaka yasadiginiz ildeki bir duyu butunleme terapistiyle bir gorusun derim

Kaç hafta oldu ama geve beslemesini keseli

Bir şey fark ettim
Şu an ağzı çok kötü kokuyor
Normalde fırçalarız öyle yatar

Bir sorunu mu var acaba
Bir kaç hafta önce de böyle koku almıştım
Bi kac hafta önce bi sorunu var niydi peki böyle olduğunda

Çocuğu bu kadar erken yatırmasan mı gece uykusuna ? Benm kızım mesela 11 den önce yattımı kesin uyanır gece. Bazen uykusu gelse bile 11 i bekliyorum

Çocuğu bu kadar erken yatırmasan mı gece uykusuna ? Benm kızım mesela 11 den önce yattımı kesin uyanır gece. Bazen uykusu gelse bile 11 i bekliyorum
O yas grubu icin 8 yatis normal. 8 yasinda bebe annesiyim, anca 9 yaptim yatisi 🤓 benim de bi hayatim bar, 11’e kadar cinnet geciririm 😂

Ben şanslı annelerdenım sanırım kızım sımdı 12 yasında ama hıc uyku sorunu yasamadık 2 aylıktan ıtıbaren gece kalktıgımı hıc hatırlamıyorum tabı boyle olunca cocuk bakmak kolay havasında gezdım ta kı yegenıme 15 gun bakmak zorunda kalana kadar..aman allahım 30 dk bır uyanıyo emzıgı dusmus bıde park yatagın fılesıne ıyıce yapısarak uyuyorduu dedım noluyo 🤪o 15 gun 15 yıl gıbı gectı sankı hıc uyumamaısım omrum boyunca..uykusuz bebeklere allah mısıl mışıl uykular versın ınlh annelerede guc kuvvet

Salonda gözüm yarı kapalı oturuyorum bebem koltuk tepesinde anneee diye çığlık atıyor şu an enerji tavan. Tekrar bu konuya denk gelmiş olmak tesadüf olamaz. Sabah 6.30 da kalkacağım bu arada 😥

İki çocuklu tecrübeme dayanarak söyleyeyim benimkiler gündüz uyuyunca gece uyumazdı. Bazı çocuklar uykuyu sevmiyor. Gündüz uykusunu kaldırın akşam 19 20 gibi uyuyup sonra gece 2 de kalkıp beslenip 5 6 ya kadar uyurlardı.

8 gibi yattı. 5 kez kalktı daha şimdiden.
Gece beslemesi haftalardır yok

Benim sorunum çözümsiz
Benim oğlum da böyleydi maalesef ki gece beslenmesi yoktu 23. Ayda emzirmeyi bırakmıştım . Arkadaşım dedi ki emzirmeyi bırakınca sabaha kadar uyuyacak nasıl hevesliydim. Ama maalesef ki olmadı böyle sürekli kalkıyordu anlamsızca. 3.5 yaşına geldi hala gece 1-2 kere kalkıyor bitmedi yani . Bu hafta da öğlen uykusunu bir anda bıraktı . Dün sabah 06:00 da uyandı geri uyumadı ve öğlen de uyumadı 19:00 u zor ettik resmen beynim alev aldı gece de uyandı yine su içeceğim diye onu içti bu kez tuvaletim geldi dedi kesintisiz uyumadık olmayınca olmuyor

Hamileyken kovid geçirdiniz mi?alt komşumuz hamileyken kovid geçirdi ve çocuğu sizin çocuğunuz gibi hiç uyumuyor ağlıyor
Geçirmedim
İki çocuklu tecrübeme dayanarak söyleyeyim benimkiler gündüz uyuyunca gece uyumazdı. Bazı çocuklar uykuyu sevmiyor. Gündüz uykusunu kaldırın akşam 19 20 gibi uyuyup sonra gece 2 de kalkıp beslenip 5 6 ya kadar uyurlardı.
Gündüz uykusunu çok seviyor

Çok iyi anlıyorum sizi oğlum ana sınıfına başlayana kadar böyleydi.

Ve uykusuzluğa ek hep anırırdı resmen her şeye ama

Sonra o düzeldi ama ben her şeye patlayan sinir hastası biri oldum.

Şimdi 23 yaşında elim,ayağım,derttaşım,canım,iyiykim.

İnanın geçecek ama zaman lazım.

Allah bağışlasın.
Bu mesajı görmek beni rahatlattı 4.5 yaşındaki kızım da ağladığında sinir oluyorum vara yoka ağlar ama mutluyken ondan iyisi yok 🙈🙈

Back