- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Ama alışacak böyle böyle.Aydede gökyüzünde uyku vakti diyorum. Klasik cümlem. Yatıyor. Sırtına pış pış diyorum. Uyuyor. Ama fark etmiyor ki 30 dkda bir bunu söyledikten sonra
1 gecede hemen tamam uyanmayayım demesini beklemeyin.
Zamanla çözülüyor, süresi de uzayacak böyle böyle siz kalkmazsanız,ışıklar yanmazsa,zamanla uyansa da karanlık olduğunu görüp kendi de uyuyacak. Yaşadım biliyorum inanın. Kızım her gece uyanır açım deyip karnına pat pat vurup,yiyecek birşeyler isterdi o aylarda. Benim zaafımdi biliyordu,kalkıp hazırladım bir süre,baktım olmayacak,size dediğimi uyguladım.
Hemen adapte olmadı tabi ama zamanla düzeldi. Gece uyanıp acıktım dediğinde su icebilirsin deyip suluğu uzattım.(ac olmadıģıni biliyordum ve gece yemesi uygun degildi zaten)
Gündüz de sordu gece bana "neden yemek vermedin" diye,"akşam yemeğinde güzelce yemeğini yemelisin,gece yemek yenmez,bundan sonra hazırlamayacağım" dedim.
1 hafta bilemedin 10 gün sonra,"gece kalksamda kimse kalkmayacak uyumam gerek" fikrine alıştı. Uyansa da kendi kendine uyudu.
Ama kalkıp ışıkları yakıp mutfağa gitsem yada ne bileyim kalkıp oturunca bende kalkıp oturmaya devam etsem birşey deģişmezdi.
İstikrar önemli,sizde pes etmeyin,3 gün sürer,1 hafta sürer belki alısması ama alışacak eninde sonunda.