Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eheheh evet bana da ne yapacağız biz :)Sorun bende de var. Takipteyim çaylar bana mısın demedi...
Evet kitap çok mantıklı her kitap okuduğumda başında uyuyakalırım :)Akşam 5 ten sonra çay kahveyi kes, ılık süt ,yoğurt,papatya çayı,ada çayı bunlar uyku getiren şeyler, birde kitap okurken gözler yorulup uyku basıyor bilmiyorum sende nasıl olur dene istersen,tabi çayları sütü yoğurdu karıştırma aynı gün
Hmm haklısınız çok teşekkürler tavsiyeler için :)Ornegin gece 4 te ancak uyuyabildiniz,gec uyanmayin 8-9 da kalkın gündüz hiç uyumadan akşam uykunuz geldiğinde yatağa girin kafaya takmayın uyuyacaginiz zaman uyuyun.yine geç uyuyabildiyseniz aynı şekilde devam edin.birgun daha erken uyumaya başlarsınız.uykunuz düzene girer.bir arkadaşıma Dr bu şekilde önermişti böyle halletmişti.yoksa akşamki uykuzluktan gündüz uyuyordu,ya da çok geç kalkıyordu düzeni bu şekilde gidiyordu.
Ben benimkinin biraz psikolojik olduğu kanaatindeyim. Beynen rahat olmayan vücut uykuya adapte olamıyor :) ama seni bilemem tabii ki tatlım.Eheheh evet bana da ne yapacağız biz :)
Ahh ahh keşke yapabilsem ..Herseyi düşünüp takma kafana
Kesinlikle bende oyle düşünüyorum geceyi pek sevmiyorum çok nadir erken uyurum :)Ben benimkinin biraz psikolojik olduğu kanaatindeyim. Beynen rahat olmayan vücut uykuya adapte olamıyor :) ama seni bilemem tabii ki tatlım.
Çok güzel bir sor kopyala yapıştır yapmak için telif iNi alabilir miyim :)Uyumamak sormak demektir, eğer insanın cevabı varsa uyuyabilir.
Şurda yerimi alayım sabaha kadar işim yok uykum yok
Kafka'nın bir sözü yanlış hatırlamıyorsam, bende uzun zaman önce duymuştum.Çok güzel bir sor kopyala yapıştır yapmak için telif iNi alabilir miyim :)
Mantıklı bir çözüm :)Kesin cozumu soyluyorum Cocuk yap
Valla havada karada uyursun :))
Harika o zaman teşekkür ettim :)Kafka'nın bir sözü yanlış hatırlamıyorsam, bende uzun zaman önce duymuştum.
Bence bir sorun yok :)
Sanırım sizi uyutabildik :)Sorun bende de var. Takipteyim çaylar bana mısın demedi...