Ilerleyen bi şey mi bilmiyorum ama ertelemeyin bence bi doktora götürün. Kuzenim daha sonra kendiliğinden duzeldi sanirim bidaha duymadim öyle bi şey ama o ergenlik çağındaydıAy demeyin öyle içim gitti
Benimkide duygusaldır ama o duygusallığı bastırdığı için öfke var zaten ani sinirlenip 3 dakika sonra pamuk olur bi gun eve geldi hiç birşey yok bana söylenip duruyor bi bağırdım çık git evden diye gitti dükkana geldi napıyorsun hayatım nasil geçti günün iyimisin diye sevimli hareketler gulsemmi kızsam mi bilemedimAy benim eşim çok duygusal ya kalbini yediğimO yüzden kafaya cok takıyor. Çok ciddi olaylarda duyguları öfkeye dönüşüyor ama çok ciddi olaylarda sadece. Genelde sakindir.
Benim eşimde atliyordu pencereden zor tuttum neyseki bi daha olmadi ama alışınca tuhaf gelmiyor şimdi yataktan kalksa anında uyanırım bende tik oldu artikBenim kuzenim uykusunda en üst kattan pencereden atlamaya kalkmış zor engel olmuşlar üstelik sizin durum kadar ileri bi durumuda yoktu
Seni görüyordur belkiBenimki de uykusunda kahkaha atıyor ne görüyorsa artık
Zor valla herkes arada mırıldanır bi şey söyleyebilir ama bu tehlikeli boyuttaBenim eşimde atliyordu pencereden zor tuttum neyseki bi daha olmadi ama alışınca tuhaf gelmiyor şimdi yataktan kalksa anında uyanırım bende tik oldu artik
Çok zor ilk başlarda korktum bende hele o camdan çıkmaya çalışması felaketti arada kalkıp oturuyor çekip geri yatırıyorum geçen uyandı kalktı nereye dedim tuvalete dedi kapıya doğru gitti neredeydi tuvalet dedi şok oldum kalktım açtım kapıyı gitti dedim geri dönebilecekmisin bekliyimmi gelirim dedi ama o dönem kv çok sıkıntılarımız vardı eşimde çok kötü olmuştu o yüzden oldu diyorZor valla herkes arada mırıldanır bi şey söyleyebilir ama bu tehlikeli boyutta
Bilmem artık geçmişte vukuatı var herşeyinden şüpheleniyorumSeni görüyordur belki
Oda olabilir stres insanı çökertiyoÇok zor ilk başlarda korktum bende hele o camdan çıkmaya çalışması felaketti arada kalkıp oturuyor çekip geri yatırıyorum geçen uyandı kalktı nereye dedim tuvalete dedi kapıya doğru gitti neredeydi tuvalet dedi şok oldum kalktım açtım kapıyı gitti dedim geri dönebilecekmisin bekliyimmi gelirim dedi ama o dönem kv çok sıkıntılarımız vardı eşimde çok kötü olmuştu o yüzden oldu diyor
Hadiii o zaman şüpheli ne yaptikiBilmem artık geçmişte vukuatı var herşeyinden şüpheleniyorum
Evet canım çok felaket kalp çarpıntım başladı benimdeOda olabilir stres insanı çökertiyo
Uzun hikaye canım konu açmıştım oradan bakabilirsin.Hadiii o zaman şüpheli ne yaptiki
Ay inanamıyorum o senmiydin okumuştum ben o konuyu vallahi çok zor güven Allah yardımcın olsun ama iyi yaptın ders olduUzun hikaye canım konu açmıştım oradan bakabilirsin.
Olabilir bence de genetik.Genetik olabilir mi acaba. Benim kayinvalidem de bir gece öldüüü öldüüü diye bas bas bağırmıştı. Bütün ev deliye dönmüş vaziyette odaya gitmiştik noldu kim öldü diye. Rahmetli babasının ölümünü tekrar görmüş rüyasında.
Eşim de hem görünüş hem huy olarak aynı annesidir zaten bu huyu da mı ona çekmiş
Götürcem götürcem içim rahat etmez bundan gayriIlerleyen bi şey mi bilmiyorum ama ertelemeyin bence bi doktora götürün. Kuzenim daha sonra kendiliğinden duzeldi sanirim bidaha duymadim öyle bi şey ama o ergenlik çağındaydı
Valla neyden etkilenirse onu sayikliyorlar. Gün olur "Ah ayşemm gel yamacıma yavrum, Fatmam arım balım petegim seni öpeceyim seveceyim" falan diye başka isimler sayiklarsa çöküveririm gırtlağına. İster korksun ister delirsinBenimki de uykusunda kahkaha atıyor ne görüyorsa artık
Ben de biliyorum o konunuzu. Allah yardımcınız olsun.Uzun hikaye canım konu açmıştım oradan bakabilirsin.
AminAkşam akşam iyi güldüm Allah seni De güldürsün :) bazen benim eşimden konuşuyor selamün aleyküm der :) bağırır ama nadiren
Geçer inşallah bende geçen eşime kafa atmışım atınca uyandım aslında ama caktirmadim bilerek yaptım ne sanar :)Amin
Sizinki nadirse normal ya. Benimki her gece oluyor artık normali aştı