Uykusu kaçanlar,sabahı sabah edecekler..Her konudan konuşalımmm...

sağol cnm bakalım işte kısmet.ediyorum cnm ya Allah dualarımızı kabul etsin..bu arada şuan bizim burda felaket fırtına var tırstım biraz. elekrikler gidebilir aniden çıkarsam merak etmeyin...sen hangi ülkedesin limonlu kek.

bende sordum hangi ulkede dye, gormedi galiba ya da esi erken geldi :))))
sende mi yurtdisindasin yesim

yok ben izmirdeyim ama sende yurtdışındaymışsın..hangi ülke ?

yok canım eşim gelmedi henüz. ben arabsitandayım avlendim buraya yerleştik...sen nerdensin miss fortune ve kaç yaşındasın.. burda gün ağardı ve saat 6.57.. eşim bir saate gelri inş...

ben de pasta tariflerine bakıyrdum.. vallaha erinmesem şimdi yaş pasta yapacam

aa ne güzel gün ağarmış orada burda daha var..saat 06.00 burda daha.doğumu ordamı yapacaksın?nasıl oralar arabistan falan..memleket nere

ben fransadayim, gelin geldim 30 yasindayim. bebek falan dusunmuyoruz simdilik evliligim pek rayinda degil. birseyler duzene girsin diye bekliyorum. yoksa bir bebegim olsa keske

aa ne güzel gün ağarmış orada burda daha var..saat 06.00 burda daha.doğumu ordamı yapacaksın?nasıl oralar arabistan falan..memleket nere

tam 1 saat var türkiye ile.. meleket mersin...doğum burda olcak nasipse eşim yolamak istemiyor ayrı kalmamak için.. hem burada dr umuz da çok iyi

ben fransadayim, gelin geldim 30 yasindayim. bebek falan dusunmuyoruz simdilik evliligim pek rayinda degil. birseyler duzene girsin diye bekliyorum. yoksa bir bebegim olsa keske

fransada saat kaç ki cnaım??

gelin geldim dediğne göre eşinn ailesi de fransada. eşin ne iş yapıyor sen çalışıyormusn?
bebek evliliğn tadı tuzu olabilir canım...eşin istiyorsa bence sen de düşünmeye başla..çünkü erkekler eve daha bağlı oluyorlar hamileleik olunca

felaket bir yağmur başladı.tv koptu zaten içerden de garip sesler gelioo :-( hemen saabah olsun yaa..nette gitmesin şimdi :-(

Saat 05:58 su an. Esim calismiyor, cocuk yapmak istemiyorum. Hem calismadigindan hem de sorumsuz biri. Hicbirseyle ilgilenmiyor, herseyin sorumlulugunu bana yukledi. Ampul bile degistirmez ki ben bu adamdan nasil cocuk yapayim. Cocuguyla da ilgilenmez.
Ay ay yazik bana Keske olsa bir bebisim de sevsem :) Arabistan nasil limonlukek? Anlat biraz memnunmusun orada yasamaktan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…