cocugumuz yok, istemiyoruz daha. sizin ilk mi olacak hayirlisiyla?
limonlu kek sen neredesin yurtdisinda?
evt cnm eğer olursa ilk olacak hayırlısylaa
evt cnm eğer olursa ilk olacak hayırlısylaa
yasiniz gencmis, ne kadardir deniyorsunuz?
yasiniz gencmis, ne kadardir deniyorsunuz?
7 aydır cnm.ocaktada adet olursam 7.adetimi olmuş olucam..
evliyim ben. esim yanimdaki bilgisayarda. takiliyoruz oyle :)))) uykumuz da yok.
allah benim eşim yanımda olcak şimdi..oooo kaçıncı uykumdaydın vallaçocuk yok galiba..bu arada limonlu kek senin hamilelik nasıl?bulantı falan oluyor mu
canım 4 ay bulantım felaket oldu.. sadece su, yeşil elma muz ekmek off aklıma geldikçe çok şükür diyorum canım.
evet canım ilk hamileliğim ve şimdi sorunumz yok maşAllah
sen kaç yıllık evlisin miss fortune..
canım 4 ay bulantım felaket oldu.. sadece su, yeşil elma muz ekmek off aklıma geldikçe çok şükür diyorum canım.
evet canım ilk hamileliğim ve şimdi sorunumz yok maşAllah
sen kaç yıllık evlisin miss fortune..
Ben 3 yildir evliyim.
yesimcim, daha yeniymis. Bol dua et.
sağol cnm bakalım işte kısmet.ediyorum cnm ya Allah dualarımızı kabul etsin..bu arada şuan bizim burda felaket fırtına var tırstım biraz.elekrikler gidebilir aniden çıkarsam merak etmeyin...sen hangi ülkedesin limonlu kek.
bende sordum hangi ulkede dye, gormedi galiba ya da esi erken geldi :))))
sende mi yurtdisindasin yesim
yok ben izmirdeyim ama sende yurtdışındaymışsın..hangi ülke ?
fransadayim ben
yok ben izmirdeyim ama sende yurtdışındaymışsın..hangi ülke ?
yok canım eşim gelmedi henüz. ben arabsitandayım avlendim buraya yerleştik...sen nerdensin miss fortune ve kaç yaşındasın.. burda gün ağardı ve saat 6.57.. eşim bir saate gelri inş...
ben de pasta tariflerine bakıyrdum.. vallaha erinmesem şimdi yaş pasta yapacam
ben fransadayim, gelin geldim 30 yasindayim. bebek falan dusunmuyoruz simdilik evliligim pek rayinda degil. birseyler duzene girsin diye bekliyorum. yoksa bir bebegim olsa keske
belki bebek rayına sokar tatlım evliliğnizi..kaç yıllık evlisin.eşin türk mü
BELKI demissin, iste o belki ile bir cocugun hayatini berbat etmek istemiyorum. Ya duzelmezse birseyler. Benim esim fransiz. Calismiyor, calismak da istemiyor
aa ne güzel gün ağarmış oradaburda daha var..saat 06.00 burda daha.doğumu ordamı yapacaksın?nasıl oralar arabistan falan..memleket nere
ben fransadayim, gelin geldim 30 yasindayim. bebek falan dusunmuyoruz simdilik evliligim pek rayinda degil. birseyler duzene girsin diye bekliyorum. yoksa bir bebegim olsa keske
anlıyorum cnm...inş.herşey gönlünce olur..inş.rayına oturur.senin ailende mi orada