- 18 Aralık 2011
- 118
- 0
felaket bir yağmur başladı.tv koptu zaten içerden de garip sesler gelioo :-( hemen saabah olsun yaa..nette gitmesin şimdi :-(
canim korkma kedidir o kedi :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
felaket bir yağmur başladı.tv koptu zaten içerden de garip sesler gelioo :-( hemen saabah olsun yaa..nette gitmesin şimdi :-(
canim korkma kedidir o kedi :)))
uyudunuz mu kızlarrrrrr
uyumadim ben, forum dondu bir ara. simdi duzeldi sanirim... korkma faredir belki hihihi
canım korkmaaa yaaaa ne kaldı şurada gün ağarmasına.. sabret biraz daha....ne gzüel yarın eşin yanında benimkisi yarın da yokkkkk
limonlukek, bana tarifini verir misin? konuyu dagitalim da korkmasin yesim :)))
ayy cnm benim yaa sağol .-) yaa ne sorcam size..benim bu aralar kirpiklerim çok döküldü yaa.ne çıkartabilirki.netten baktım şimdi kayısı çekirdeği yağı diyor ama.elimi atsam boş yok :-( seyreldi bayağa...
bademyagi iyi diye biliyordum kayisi cekirdegi yagi da...
Saat 05:58 su an. Esim calismiyor, cocuk yapmak istemiyorum. Hem calismadigindan hem de sorumsuz biri. Hicbirseyle ilgilenmiyor, herseyin sorumlulugunu bana yukledi. Ampul bile degistirmez ki ben bu adamdan nasil cocuk yapayim. Cocuguyla da ilgilenmez.
Ay ay yazik bana Keske olsa bir bebisim de sevsem :) Arabistan nasil limonlukek? Anlat biraz memnunmusun orada yasamaktan?
yesim, dikkat et gozune kacirma yagi, eski bir rimelin varsa onun fircasini iyice yika, onu yaga batirip onunla surebilirsin rimel surer gibi.
limonlukek, tarifini vermedin hala :))) canim esimin ailesi veriyor bize para, onunla geciniyoruz. ben henuz calismiyorum dil sorunundan dolayi. esiminde hic niyeti yok, cok tembel ve sorumsuzdur kendisi. hicbirseye hevesi yok. illallah dedirtiyor, evde butun gun 24 saat. daginik pis biri birde. oof oof dert cok :) ben de kkya takiliyorum biraz neseleneyim diye. migrenim var bu gece uyutmuyor.
sağol cnm ama rüimelle nasıl olacak..kirpik yokki nerdeyse :-( boşluk oldu artık....canım çok üzüldüm anlattıklarına.hiç mi çalışmadı daha önce eşin.işi falan yokmuydu evlenirken.kızma ama nerden buldun :-( birde tüürk de değil..bak sakın kızma böle dedim die..
yok canim ne kizicam :)
bizim evliligimiz cok farkli oldu. evlenmeden once calisiyordu, gozumu boyamak icinmis. evlendikten sonra hic calismadi 3 yildir. hic calisacak gibi de degil. sorunlu biri.
inş.herşey yoluna girer cnm benim ya..zaten gurbettesin.peki arada geliyormusun buraya.yazın falan.