Uykusu kaçanlar,sabahı sabah edecekler..Her konudan konuşalımmm...

yok cnm özel olmaz..anlatırım ne olcak..ben 4 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım işte geçen yaz haziran ayında bıraktım.bırakmadan doktora gittim testler falan herşey normal.ama hap içtiğim için doktor biraz bekleyebilirsin demişti.

doğum kontrol hapları hormonları etkiliyor... tabi tekrar düzene girmesi zaman alması da normal...bir süre daha bekleyin bence tekrardan bir görüşün.. yani ona göre yolunuzu çizersiniz

doğum kontrol hapları hormonları etkiliyor... tabi tekrar düzene girmesi zaman alması da normal...bir süre daha bekleyin bence tekrardan bir görüşün.. yani ona göre yolunuzu çizersiniz

ev cnm ocak ayının sonuna kadar bekleyip tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı artık.İnşallah en kısa zamanda hamiş olurum.

Benim de uykum kacti su an sohbet edecek biri olsa keske, ama dogum kontrol haplari hakkinda degil hihihi

eşimin gelmesine az kaldııı 2 saat yani... uyku akıyor gözümden ama bekliyecem eşimi...yarında burdayım kesinlikle...
senin kaç saaatin kaldı canım

evt biraz seyrettim..valla ne kadın ama dimi korkusuzca kapattı kapıyıı

once azad ettirip sonra da kapadi suratina, akilli kadin :)) suluman hicbirsey yapamazki, hakli cunku :))
bu arada eski konularina baktim, hamile kalmak istiyormussun kac yasindasin ayiptir sormasi?

eşimin gelmesine az kaldııı 2 saat yani... uyku akıyor gözümden ama bekliyecem eşimi...yarında burdayım kesinlikle...
senin kaç saaatin kaldı canım

benim eşim 9 da geliyor cnm.ama hava aydınlanınca heralde uyurum ben.2 saat sonra falan yani yarın yokum Allah.tan belki gündüz uyumazsam girerim ama gece yoookum bidaha 10 gün sonra falan.

once azad ettirip sonra da kapadi suratina, akilli kadin :)) suluman hicbirsey yapamazki, hakli cunku :))
bu arada eski konularina baktim, hamile kalmak istiyormussun kac yasindasin ayiptir sormasi?

27 cnm..84 lüyüm..28 olucam yeni yıla girince ) yaşlandım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…