yok canım ne yaşın geçmesi... erken evlenmisin sen de...
28 haftalığım canım bakalım günler geçmiyor bu şeklde...
canım özel olmaz ise dr a gitiniz mi bend e prolaktin yüksekliği vardı.. ilaçla düştü.. sonra gebe kaldım...
yok cnm özel olmaz..anlatırım ne olcak..ben 4 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım işte geçen yaz haziran ayında bıraktım.bırakmadan doktora gittim testler falan herşey normal.ama hap içtiğim için doktor biraz bekleyebilirsin demişti.
doğum kontrol hapları hormonları etkiliyor... tabi tekrar düzene girmesi zaman alması da normal...bir süre daha bekleyin bence tekrardan bir görüşün.. yani ona göre yolunuzu çizersiniz
Benim de uykum kacti su an sohbet edecek biri olsa keske, ama dogum kontrol haplari hakkinda degil hihihi
sen hangi konuda konuşmak isyersin cnmonu konuşalım.
muhtesem yuzyili izledin mi, hurrem nasil da kapadi kapiyi suratina sulumanin :))
evt biraz seyrettim..valla ne kadın ama dimikorkusuzca kapattı kapıyıı
eşimin gelmesine az kaldııı 2 saat yani... uyku akıyor gözümden ama bekliyecem eşimi...yarında burdayım kesinlikle...
senin kaç saaatin kaldı canım
once azad ettirip sonra da kapadi suratina, akilli kadin :)) suluman hicbirsey yapamazki, hakli cunku :))
bu arada eski konularina baktim, hamile kalmak istiyormussun kac yasindasin ayiptir sormasi?
benim eşim 9 da geliyor cnm.ama hava aydınlanınca heralde uyurum ben.2 saat sonra falan yaniyarın yokum Allah.tan belki gündüz uyumazsam girerim ama gece yoookum bidaha 10 gün sonra falan.
27 cnm..84 lüyüm..28 olucam yeni yıla girince) yaşlandım yani..
nöbetten)) ))))))))))) onlarsız uyuyamıozz ))
helal :) ne guzel valla imrendim. ben bekleyemez uyurdum.
ister istemez uyunmuyor ya .-) sen bekar mısın...limonlu kek hadi az kaldı..dayann
evliyim ben. esim yanimdaki bilgisayarda. takiliyoruz oyle :)))) uykumuz da yok.
allah benim eşim yanımda olcak şimdi..oooo kaçıncı uykumdaydın vallaçocuk yok galiba..bu arada limonlu kek senin hamilelik nasıl?bulantı falan oluyor mu
evliyim ben. esim yanimdaki bilgisayarda. takiliyoruz oyle :)))) uykumuz da yok.
allah benim eşim yanımda olcak şimdi..oooo kaçıncı uykumdaydın vallaçocuk yok galiba..bu arada limonlu kek senin hamilelik nasıl?bulantı falan oluyor mu
cocugumuz yok, istemiyoruz daha. sizin ilk mi olacak hayirlisiyla?
limonlu kek sen neredesin yurtdisinda?