• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykularım kaçıyor artık😪 eş eş eş

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
31
Kızlar bayadır yazmıyordum sorunlarım vardı eşimle alakalı gece. Bu saat oldu bebişim coktan uyudu eşim coktan horlamaya başladı ama bende tık yok ..
kafamda bin tane tilki dolaşıyor
Tabiri caizse mal gibiyim yatıyorum kalkamıyorum basım dönüyor vücudumda yaralar cıktı kabuslar görüyorum:( cok yorgunum eşime surekli bak boyle olmaz demekten yoruldugum için susuyorum artık...
bugun avm ye gdelim bebiş cok sıkıldı evde yemegi dısarda yyelim bebişimizide gezdrelim dedim tamam hazrlan dedi işten geldi önce b baktı sıfatıma ustume bunumu giydin kocaman memelerin cıkmış dedi .. nyse sabır dedim yola cıktık nereye gtcez dedi avm dedm b..kmu var avmde dedi .. nyse otopark a geldk yolda staj dosyamı okula vermem gerektigininden bahsettm sabah gidicem dedm arabayı alıp anneme bebişi bırakırm işime bakarım dedm(( okulum annemn oldugu ilçede)) bir ton laf soyledi siz smdi gezmeyede gdersinz okul ayagına bıktım senin okulundan blmem ne aksama eve gel durma sakın annenlerde yatmıycaksın artık zaten paramız yok (( kendisi aylardır iş yapamıyor habire paramız yok diye diye beynimi yedi ben memurum dogum iznindeyim bir ay snra işe baslıycam dort gozle onu beklıyor eski konularımdan bilen bilir eşim işini sevmez calısmayı sevmez bana uc kurus kazansakta yeter gecinir gderiz diyen biri )) evet paramız yok !! Ben dayanamıyorum artık hanımlar arabayı sür eve yemek felan yiyesim kalmadı dedim hay hay dedi sürdü yolda kenara cekdi derdin ne dedi benm derdm yok burnumdan getirdin asıl senn ne dedm yokkk hanımefendi kusersende ac küsmek yok karnın doysun bi yemek yyelim dedi eve sür dedim bagırdım bebegm korkunca arabadan indim nefes alamıyorum yolda oturdum kenara beklıyorum bi süre bekledm bakdım bagırıyor bana geri bndim hic bsey demedi avm ye geri sürdü yemege gecdik ısrarla ye dedi durdu ses cıkarmadan şunu al dedm oturdum yedim bana yalaklık yapmaya basladı bu sefer eee nasıl sevdn mi guzel demi sen seversn hamburger smdi napsak bebişimizi gezdrelim dndurma yermisin 😩 kızlar ben artık ciddi ciddi eşimin bipolar felan oldugunu dusunmeye başladım.. ciddi sorunları var ve atlatamoyormu bana mı anlatmıyor ama yokk ben iyice bunaldım hasta olucam yakında sıkıntıdan bir güzel sözü yok sürekli eleştri sürekli aşagılama ben bilemiyorum artık uzaklastım iyice yuzune bile bakamıyorum konsuurken 😪 ben bu adamla ıkı sene nişanlı kaldım cok guzeldi hersey aşırı bir aşk hissim yoktu daha cok beni sevmesini sevmiştim .. ev sahibi evden eylülde cıkın dıyor bari eve girelim benm maaştan oderiz dedim riske giremeyiz ucuz kotu b eve cıkalım demesinmi ya bu adam idealist biriydi parasını kazanan. İyi yiyen iyi gezen biriydi nişanlıyken ama üc sene de herşey berbat oldu hayallerimmm ümitlerim 😪😪 evlilik ateşten gömlekmiş meğer boyle ömür geçermi kızlar söyleyin bana 😪

Sevimsiz olmak pahasına soracagim; bu nasil bi anlatim dili, nasil bi Türkçe arkadaş? Kamuda böyle yazan, konuşan insanlar mi çalışıyor cidden?
Surekli surekli "bebiş" kelimesine ayri irrite oldum..
Onun disinda diyecek pek bi sey yok, insanlar degismiyor, tanıyan sensin; duzelir mi umit var mi, nasil yaklasmak gerekir tartacaksin iyice, umit var ise sonuna kadar cabalamak lazim, umit yoksa da ya bu deveyi güdeceksin ya da gerisini biliyorsun..

Iyi degilsiniz. Sizin için çok yorucu bir hayat olmalı psikolojik şiddet görmek 😔
Tam olarak bu psikolojik şiddet evet ...
sus bagırma demekten konusma kufrlü demekten bi yere gidelim demekten okdr yoruldumki belki basit şeyler gibi ama degil sürekli balyozla kafanıza vurulması gibi

Valla o bu değil de, bu güzelim havalarda bebişinizi gezdirmeye niye avm ye gittiniz?
Her açıdan olumsuz bir yer tercih sebebiniz neydi?

Sizi karı koca geçtim, belli ki iyi değilsiniz.
Ama yaz günü gezdirmeye diye güya iyilik yaptığınız bebeğinize üzüldüm.
Azıcık mantık yahu!!!

Sevimsiz olmak pahasına soracagim; bu nasil bi anlatim dili, nasil bi Türkçe arkadaş? Kamuda böyle yazan, konuşan insanlar mi çalışıyor cidden?
Surekli surekli "bebiş" kelimesine ayri irrite oldum..
Onun disinda diyecek pek bi sey yok, insanlar degismiyor, tanıyan sensin; duzelir mi umit var mi, nasil yaklasmak gerekir tartacaksin iyice, umit var ise sonuna kadar cabalamak lazim, umit yoksa da ya bu deveyi güdeceksin ya da gerisini biliyorsun..
Hanımefendi saat olmuş iki ben uyuyamıyorum gunlerdir .. bunamı takıldınız yazabldigim kadr yazdım artık ne yapayım evet cahilim oldumu

Tam olarak bu psikolojik şiddet evet ...
sus bagırma demekten konusma kufrlü demekten bi yere gidelim demekten okdr yoruldumki belki basit şeyler gibi ama degil sürekli balyozla kafanıza vurulması gibi

Ve her saniye diken ustunde olmak. Acaba şuan neye takacak ve bana saracak hissi... Ama ömür geçer mi ? Bilemedim

Valla o bu değil de, bu güzelim havalarda bebişinizi gezdirmeye niye avm ye gittiniz?
Her açıdan olumsuz bir yer tercih sebebiniz neydi?

Sizi karı koca geçtim, belli ki iyi değilsiniz.
Ama yaz günü gezdirmeye diye güya iyilik yaptığınız bebeğinize üzüldüm.
Azıcık mantık yahu!!!
😁😁 anlatamadım galiba eşim işten geldi saat sekizbucukta yemek yemedik avm de yeriz bebişde arabaısnda gezer dedim ayrıca ankrada yasıyorum hava buzz gibi dunden beri

Artık karısının sahibi olduğunu düşünen erkek sendromu. Onlara bu gücü biz veriyoruz sanırım.
Evet tam olarak biz verıyoruz benden nasıl olsa sesi cıkmıycak beni affeder bagırım icimi dökerim ama o susar b sure sonra barısırız dır dusunuyor ama bir gun taşa vuracak bende sabır kalmadı

Bu adamı sepetlemek için hala ne bekliyorsunuz anlamıyorum.
Uyguladığı resmen psikolojik şiddet. Bir işe yaramayan insan müsveddesinin ettiği laflara bakar mısınız? Sizin ayağınızın altını öpmesi gerekiyorken bir de size atarlanıyor.

Banada sado geldi nedense böyle bi acı çektireyim ohh tamam tatmin oldum şimdi yiyebilirsisn filan bi psikoloğa gitseniz iyi olur.
Yani boşan filan demek kolayda bebiş var ufak daha yapabilecekmisiniz tek başınıza düzeniniz ne olacak,şiddet hakarete kadar gitmiyorsa olay önce çevreden dr.lardan filan yardımla çözmeyi deneyin olmazsa artık çocuğa en az nasıl etki eder diyerek harekete geçin.

😁😁 anlatamadım galiba eşim işten geldi saat sekizbucukta yemek yemedik avm de yeriz bebişde arabaısnda gezer dedim ayrıca ankrada yasıyorum hava buzz gibi dunden beri
Ben de Ankara’dayım, gece 11 de parktan geldik.:)
Hava buz gibi değil, serin.
Eşiniz 8 buçukta gelmiş, 9 da varsanız avm kapanmasına 1 saat var yani kısıtlı zaman yemek ve gezmek için.
Yani sizi her türlü çürütebilirim, keza bu şehrin en soğuk semtlerinden birindeyim.
Onun yerine bir restoran tercih edip, kısa bir bahçe yürüyüşü???
Dediğim gibi sizi geçtim ama bir bebeğin oksijene, temiz havaya ihtiyacı olduğunu bağıra bağıra söylemek istedim.
Yapmayın bunu, kendi keyfiniz için ‘aman arabasında gezer işte’ demeyin.
Bizlerin bile başı ağrıyor o elektrik yükünden, tuhaf koku ve bakterilerinden hasta oluyoruz.
Kış olsa mecbursunuz oyun alanı vs için ama yaz günü, şuan bile hava 18 derece.
Bir kapüşonlu uzun kollu üst giydirmek zor olmamalı.

Banada sado geldi nedense böyle bi acı çektireyim ohh tamam tatmin oldum şimdi yiyebilirsisn filan bi psikoloğa gitseniz iyi olur.
Yani boşan filan demek kolayda bebiş var ufak daha yapabilecekmisiniz tek başınıza düzeniniz ne olacak,şiddet hakarete kadar gitmiyorsa olay önce çevreden dr.lardan filan yardımla çözmeyi deneyin olmazsa artık çocuğa en az nasıl etki eder diyerek harekete geçin.
Evet once bi çektirir b bana degil ailesine de yapar bunu babası bile illallah eder artık tamam oglum sus der yemegi begenmez sofrayı begenmez kardeslerine bagırır eline teleofn alır surekli video izle sohbet etmez yaa komik olan ben bu adamla ıkı sene gecirdim gerçekten mukemmel denebilirdi !! Kendini nasıl sakladı hep boyleydi demekki ama nasıl oynadı aklım almıyor

Ben de Ankara’dayım, gece 11 de parktan geldik.:)
Hava buz gibi değil, serin.
Eşiniz 8 buçukta gelmiş, 9 da varsanız avm kapanmasına 1 saat var yani kısıtlı zaman yemek ve gezmek için.
Yani sizi her türlü çürütebilirim, keza bu şehrin en soğuk semtlerinden birindeyim.
Onun yerine bir restoran tercih edip, kısa bir bahçe yürüyüşü???
Dediğim gibi sizi geçtim ama bir bebeğin oksijene, temiz havaya ihtiyacı olduğunu bağıra bağıra söylemek istedim.
Yapmayın bunu, kendi keyfiniz için ‘aman arabasında gezer işte’ demeyin.
Bizlerin bile başları ağrıyor o elektrik yükünden, tuhaf koku ve bakterilerinden.
Kış olsa mecbursunuz oyun alanı vs için ama yaz günü, şuan bile hava 18 derece.
Bir kapüşonlu uzun kollu üst giydirmek zor olmamalı.
Peki tamam .. bişeyi merak ediyorum o kdr şey yazdım neden bu kısma takıldınız kaldınız !? Yani ben bu saate avm gezisi mi iyidir diye sormadımki

Bak sana daha önce de yazdım. Yine yazıyorum.

Senin derdin ne? Bu adamı neden tutuyorsun evinde? Ne getirisi var sana? Ne için ?

Bu adam yük olmaktan başka ne işe yarıyor?

Yok anlamıyorum arkadaş ben.

Bir kadın bu adam kadar boş beles olsa derhal kapı önüne koyulur... da bir erkek olunca neden bu kadar idare ediliyor.

Adamim tek hayat gayesi seni ezmek,büzmek hakaret etmek...

Sen de yağlı kapısın onun için ama ha

Pata kazaniyor. Cocuk bakıyor filan derken adam iyi yere kapak atmış.

Sen bu adamdan boşan benimle evlen

Zira seninle evlenmek çok mantıklı olurdu.
Ekmek elden su gölden. Üstüne azarimı tribimi atarım. Oh iyi valla.

Back