• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykudan çığlık sesi ile uyanmak

sel90

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
291
234
323
konuyu nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım...
neyse sorunumdan bahsediyim.ben bazı geceler uykumdan çığlık sesi ile uyanıyorum.ama çığlık atan ben değilim yani korkuyla falan da uyanmıyorum kulağıma bir bayan çığlığı geliyor bir anda uyanıyorum.böyle sorunları olan var mı acaba?

1 hafta öncesine kadar aynı şey banada oldu
İlk defa geldi başıma
Biri yüzüme doğru yaklaşıyo ve çığlık atıyo ben korkuyla uyanmıştım
Hatırlamak bile istemiyorum :S

aaaaaaaaa karabasanmmı acabaaa:52:yoksa üçharflileremi karıştın kıııııııııız:18:belkide ölmüş akrabalarının ruhları ziyarete geliyo:26:bunlardan birini yaşayan arkadaşlarım vardı..kötü bişi:53:

aaaaaaaaa karabasanmmı acabaaa:52:yoksa üçharflileremi karıştın kıııııııııız:18:belkide ölmüş akrabalarının ruhları ziyarete geliyo:26:bunlardan birini yaşayan arkadaşlarım vardı..kötü bişi:53:

arkadaşım karabasan olayı daha farklı.bende olay yok hatırladığım korkunç bir rüyada yok.karabasanda genellikler insanlar rüyasında korkar kaçma saklanma yada bağırsanda sesinin çıkmaması bu gibi olaylar oluyor.ama bende öyle değil rüyada yok çığlık sesi duyuyorum sonra anında gözlerimi açıyorum.

bekarken şehitler mezarlığının karşısında oturan yengem vardı bursada.bursa evliyalar şehridir bilirsiniz.gece uykudan mutfaktan gelen seslerle uyanırdık diyodu.evde 3 kız çok korkuyolarmış..

arkadaşım karabasan olayı daha farklı.bende olay yok hatırladığım korkunç bir rüyada yok.karabasanda genellikler insanlar rüyasında korkar kaçma saklanma yada bağırsanda sesinin çıkmaması bu gibi olaylar oluyor.ama bende öyle değil rüyada yok çığlık sesi duyuyorum sonra anında gözlerimi açıyorum.

bence sen kendine bi okuttur:26:

bekarken şehitler mezarlığının karşısında oturan yengem vardı bursada.bursa evliyalar şehridir bilirsiniz.gece uykudan mutfaktan gelen seslerle uyanırdık diyodu.evde 3 kız çok korkuyolarmış..

aaa hanımlar gece gece korkunç şeyler anlatın diye açmadım konuyu :30: ben çok etkilenirim bu hikayelerden..belkide stresten falandır benimki!

aaa hanımlar gece gece korkunç şeyler anlatın diye açmadım konuyu :30: ben çok etkilenirim bu hikayelerden..belkide stresten falandır benimki!

:60:kız maytap geçiyom sende...gerçekten var ama anlattıklarım seninki öyle olmaya bilir..duymak istediğini söylemişsin zaten ...stresten stresten. ben daha çok şey anlatıcaktım ama neyyyseh madem korkuyosun anlatmıyım benm kocamında başına geliyorda:53:

çok korku filmi seyrediyosan bilinçaltın sana oyun oynuyo olabilir
ben çok seyrederdim bi ara, duştayken, hep bi çıtırtı duydum gibi gelirdi gözüm hep duş perdesinde olurdu
:27::27::27:

Back