UykucuSirinemizin evlilik yıl dönümü bu gün;)

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
41
Malatya
şirinem çocuklarınla, torunlarınla nice nice yılar geçirmen dileğiyle.seni çokkkkk seviyoruz..

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

tebrikler nice mutlu yıllaraopuyorumnanaktan

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun a.s.
birlikte nice nice mutlu yıllara Allah size bi sürü sağlıcakla çocuk nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım benimŞeniz
bu pastadaki gibi saçlarınız beyazlayana kadar nice mutlu huzurlu senelereopuyorumnanaktan
rabbim bu sene bebişinizi gönderir inşallah...

Son düzenleme:
opuyorumnanaktanUykucum canım evlilik yıldönümünüz kutluu olsunnnopuyorumnanaktan

Hayırlısıı ile Rabbim bu yeni yılınızdaa bebeğini sana sağlıcakla gönderir.opuyorumnanaktan

yuvanizdan
saglik sihat
huzur mutluluk
nese sevinc
bol kazanc ve bereket
hic eksik olmasin insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ömür boyu mutluluklar dilerim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

duydum ki evlilik yıl dönümünüzmüş.ne güzel.daha nice yıl dönümlerine sevgiyle,sağlıkla,neşeyle,huzurla,mutlulukla ve bereketle ulaşırsınız inşallah.sevgilerimle...

canım yabangülüm bitanem..:asigim:siteyi bir açtım profilimdeki linke tıkladım .
.her zamanki gibi ilginç linklerden biri sandım başta..sayfayı açtım aman ne görüyüm
:1shok:arkadaşım çokk güzel bir kutlamasıyla karşılaştım..zemuszemus

iyi dileklerde bulunan herkese çokkk ama çokk teşekkür ederimm...Şeniz

şu sıkıntılı günlerimde inanın bana moral oldukaydirigubbakcemile5

iyiki varsınız hepinizi çokk seviyorumm :asigim:

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun a.s.
birlikte nice nice mutlu yıllara Allah size bi sürü sağlıcakla çocuk nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

sğl canım benim..Şeniz

bir sürümü kıss...delikafaduldenbir taneyede razıyım ben hayırlısıyla :Saruboceq:

canım benimŞeniz
bu pastadaki gibi saçlarınız beyazlayana kadar nice mutlu huzurlu senelereopuyorumnanaktan
rabbim bu sene bebişinizi gönderir inşallah...

innşş canım..eşimle hep yaşlılığımı hayal edip güleriz.sen böyle olursun ben böyle olurum diye..hatta çoğu zaman kafamda o anı kurup yaşlı nine olurum sesimle hareketlerimle çok güleriz..:roflol:

rabbim kimsenin evinden mutluluğu,sağlığı ,neşeyi eksik etmesin :Saruboceq:

opuyorumnanaktanUykucum canım evlilik yıldönümünüz kutluu olsunnnopuyorumnanaktan

Hayırlısıı ile Rabbim bu yeni yılınızdaa bebeğini sana sağlıcakla gönderir.opuyorumnanaktan

teşekkürler canım benim..Şeniz
rabbim kimsenin evinizi bebek neşesinden eksik etmesin:Saruboceq:

yuvanizdan
saglik sihat
huzur mutluluk
nese sevinc
bol kazanc ve bereket
hic eksik olmasin insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ömür boyu mutluluklar dilerim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

inşş teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..opuyorumnanaktan

cümlesinin yuvası neşeyle dolsun hep:Saruboceq:

senağlama senağlama senağlamadelüüüü ağlattın beni:teselli:seni mutlu edebildiysek ne mutlu bize:kedipuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…