Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ben ben :) aksam erkenden yatıp öğlene kadar uyuyup aksam vakti tekrar uyuyorum depresyondamıyım ne![]()
Hoşgeldin yagmurdevrim , ya çok tatlı birşey bu uyku ben bir türlü doyamıyorum akşam 12 ye doğru uykum geliyor ertesi günde 11 den önce uyanamıyorum bende mi depresyondayım acaba :26::26::26:
Bu aralar grip olduğum için mi bilinmez ama yataktan ayrı kaldığım yok gerçi ben her zaman çok uyuyan bi insanım yaaa az uykuyla ayakta olabilenler ve erken uyananlar imrendiğim insan tipi işim yoksa hayatta erken kalkmıyom ya tembellik kesinlikle bu![]()
doyamıyorum bu uykuya ben yaaaa:)) evde olmaktan kaynaklı bişey olsa gerek özellikle sabah uykusuna(( doymuyorummm:)) gerçi ben hep öyleydim bir türlü sabah uykuya dayanamazdım.geceleri geç yatıyorum ondan da kaynaklı olabilir ama uykusuzlukta çektiğim önemli problemlerden biri...
yok tatlım ya bu benim tarzımuycuyum napıyım huyum kurusun
benim gibilerin varlığını bilmekte güzel .
ben hafta sonları gönül rahatlığıyla uyuyabilmek için çalışıyorum adeta:) eşim nefret eder çok uyumaktan ve beni uyandırır 10.00 gibi. hayatım boyunca hep uyumak istedim ben. 8 saatten az uyursam sersem gibi gezerim. bekarken bazen abartıp 16 saat uyuduğum bile olmuştur. sağlık sorunum da yok. ben uykuya değer veriyorum sadece.
hehehe sende hoşgeldin tuugsell
hmmm geç yattığın için olabilir evet , aman boşver uyumak kadar güzel bişi yokkii yaaa![]()
sende hoşgeldin kardelenarazhadi yaa çalışmıyormusun vala işe girince mecburen kalkılıyor
ben işlerimi bile öğleden sonra hallediyorum![]()
hoşbulduk:))) aslın da geç yatsam da yatmasam da sabah uyku gibi güzel bişey yok bayılıyorum gerçekten:))) sırf bu yüzden 5yıldır eşimin dırdırını:)) çekiyorum kahvaltı hazırlamıyorum diye:)) ama napıyım uykuyu seven anlar:))(yani siz:) ) mümkün diyil sadece oğluşumu okula göndere bilmek için kalkabiliyorum:) doğal olarak eşim de söyleniyor:) bir yandan haklı ama sabah 6.30 da da( eğer işe gitmiyceksem ki bu aralar çalışmıyorum) kalkamıyorummm.yani anlıyacağın bu uyku biraz dert oluyo başıma:))))
hoşbulduk:))) aslın da geç yatsam da yatmasam da sabah uyku gibi güzel bişey yok bayılıyorum gerçekten:))) sırf bu yüzden 5yıldır eşimin dırdırını:)) çekiyorum kahvaltı hazırlamıyorum diye:)) ama napıyım uykuyu seven anlar:))(yani siz:) ) mümkün diyil sadece oğluşumu okula göndere bilmek için kalkabiliyorum:) doğal olarak eşim de söyleniyor:) bir yandan haklı ama sabah 6.30 da da( eğer işe gitmiyceksem ki bu aralar çalışmıyorum) kalkamıyorummm.yani anlıyacağın bu uyku biraz dert oluyo başıma:))))
Üniversiteden yeni mezun oldum ve bi baltaya sap olamadımçalışmıyorum şimdilik
yazın sonunda yurt dışına çıkacağız eşimle 5 yıl gibi uzun bi süreç bu arada yüksek lisans yapıp üniversitede akademisyen falan olmaya çaba gösterecem. yani evliliğin ilk yılında mışıl mışıl uyuyup depo yapacam kendime
![]()
bende yeni evlendim aslında bu evlendikten sonra böle oldu benim uykuculuğum yane haftada 2 gün sadece erken kalkıyorum o da okulum olduğu için diğer günler kimse kaldıramıyor, eşimde sağolsun kahvaltı etmez evde benden de istemio iyice rahatlık oluyor bende,ne kadarlık evlisin???
ohh valla ne rahatlık bu günlerinin tadını çıkart lütfen sonra çok arıycaksın) ben 5 yıllık evliyim 3 yaşın da da bir oğluşum var:))
Tuugsel aynı durum bende de var benim eşim de erken uyanır yazık öğlene kadar kahvaltı bekler hafta sonları:) ama inat ve uyku aşkı daha baskın sankiiiim :)
Haklısın herkesler böyle diyor bana
Nice 5 yıllara canımmm , maşallah oğluşunada Allah nazarlardan saklasın![]()