Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Mathilda hoşgeldin :16::16::16: teşekkür ederim , sende mi bizdensin ohh tam yerine geldin o zaman :9::9::9:
iyiyim canım sen nasılsın?

İyi olmaya çalışıyorum iki haftadır klimamız bozuk anlayacağın burası soğuk soğuk odalar donuyoruz üşüyoruz klimacı deli etti bizi :47::9:

Hoşgeldin aramıza sende tamtatam :29::29::29::29::29:
Peki işte nasıl başa çıkıyorsun bununla zor olmuyormu ?
Bende ankarada çalışırken sabah 6 da uyanırdım 6.45 de servis vardı 8 de ancak işte oluyorduk baya uzak mesafe gidiyordum ilk zamanlar kitap okumaya çalıştım ama baktım seriste herkes uyuyor ben de başlamıştım uyumaya gerçekten çok tatlı oluyor bilirim:9::9::9::9:

hoşbulduuk :)
burası tam benim yerim, keşke rumuzumu uykucu yapsaydım, diğer adım olurdu :52:

eşim iş yerime getirene kadar uyuyorum ya ilk yarım saat çok zorlanıyorum. sonra bir sigara içiyorum :ssz:

ve kadınlar kulubünü açıyorum.. uykudan eser kalmıyo valla :52:

bazen diyorum kimse olmazsa kafamı masaya koyup biraz daha uyuyacağım. ama bu siteyi açınca vazgeçiyorum :1:

kaç saat uyuyorsun ortalama??

İyi olmaya çalışıyorum iki haftadır klimamız bozuk anlayacağın burası soğuk soğuk odalar donuyoruz üşüyoruz klimacı deli etti bizi :47::9:

aaaaa havada çok soğuk annemm napıcaksınız kalın giyinin şal falan varsa sarın vala üşütme :26::26::26:

hoşbulduuk :)
burası tam benim yerim, keşke rumuzumu uykucu yapsaydım, diğer adım olurdu :52:

eşim iş yerime getirene kadar uyuyorum ya ilk yarım saat çok zorlanıyorum. sonra bir sigara içiyorum :ssz:

ve kadınlar kulubünü açıyorum.. uykudan eser kalmıyo valla :52:

bazen diyorum kimse olmazsa kafamı masaya koyup biraz daha uyuyacağım. ama bu siteyi açınca vazgeçiyorum :1:

kaç saat uyuyorsun ortalama??

hehehehe harikaymış senin taktik bende uyanır uyanmaz pc nin tuşuna basıyorum açılsın diye hemende kk ya geliyorum senin gibi , belki bunu sabah 9 da yapsam o zaman da işe yarayacak , ne ortak noktamız varmış :9::9::9::9:
ben 10 saat uyuyorum günde bazen 11 :26::26::26::26:

ay özelikle kışın eve gider gitmes yemek ye battaniye altına gir film izle ve uyu oohh:)))))))))))))))))) Allahm nasıl bi güzelliktir bu:):1::1::1:

hehehehe harikaymış senin taktik bende uyanır uyanmaz pc nin tuşuna basıyorum açılsın diye hemende kk ya geliyorum senin gibi , belki bunu sabah 9 da yapsam o zaman da işe yarayacak , ne ortak noktamız varmış :9::9::9::9:
ben 10 saat uyuyorum günde bazen 11 :26::26::26::26:

pc uyku kaçırıyor ama kesinlikle.

sen çalışmıyorsun sanırım. ne güzel, ben sadece pazar günleri 10 satten fazla uyuyabiliyorum. :25:

pc uyku kaçırıyor ama kesinlikle.

sen çalışmıyorsun sanırım. ne güzel, ben sadece pazar günleri 10 satten fazla uyuyabiliyorum. :25:

yok çalışmıyorum evliyim ama yüksek lisans yapıyorum burda , haftada 2 güncük erken kalkıyorum dersler için onun haricinde hep benim o yatak :9::9::9::9:

hoşbulduk ben daha önce 8 gibi uyur sabah 8 gibi kalkardım uykucuydum şimdi biraz daha iyi gece geç yatarım sabah da ellemeseler 10 a kadar uyurum

oo sende baya uykucuymuşun he :9::9::9::9:
evet biraz düzene sokmak gerekiyor işte ama napıcaksın kimse dayanamıyor büyüsüne uykunun:116::116::116::116::116::116:

haha bu topik tam bana göree :1::1::1: sabah eşimi 7 de gönderdim sonra bi yattım 12 ye kadar:27::27: gecede 11 de uyumuştukk:52: eşime söylemiyorum o gttikten sonra uyuduğumu:27:

oo sende baya uykucuymuşun he :9::9::9::9:
evet biraz düzene sokmak gerekiyor işte ama napıcaksın kimse dayanamıyor büyüsüne uykunun:116::116::116::116::116::116:

aynen uykum geldi mi dayanamıyorum hiç bazen 8 de falan zıplarım yataktan bazen de 9 ve 10 gibi gece de geç yatıyorum düzensiz

Back