Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb bende uykuyu çooookk seviyorum.gece geç uyuyorum ama sabhta 1-2 de paşa gönlüm ne zman isterse.eşime kahvaltı da hazırlamıyorum :)aam o istemiyo kıızyorum arı kahvaltı et bende senle kalkayım dıye :(şakacıktan.adam üstünü giyiyo tam ayakkabılarını giyecek bana sesleniyo bari burdan yolcu et,şans öpücüğü ver bir de kapıyı arkamdan kitle diye çağırıyor:1::1::1::1::1::1:uff bende çok dertlıyım gün çok cabuk bıtıyo kahvaltımı oğlen 3 te 4 te ancak yapabiliyorumbende normala döneyim allah ımmm:53::53::53:

sağol canım darısı sana(zamanı geldiğinde)inşallah sizi de Rabbim nazarlardan saklasın:))

aminnnn aminnnnn :16::16::16:

mrb bende uykuyu çooookk seviyorum.gece geç uyuyorum ama sabhta 1-2 de paşa gönlüm ne zman isterse.eşime kahvaltı da hazırlamıyorum :)aam o istemiyo kıızyorum arı kahvaltı et bende senle kalkayım dıye :(şakacıktan.adam üstünü giyiyo tam ayakkabılarını giyecek bana sesleniyo bari burdan yolcu et,şans öpücüğü ver bir de kapıyı arkamdan kitle diye çağırıyor:1::1::1::1::1::1:uff bende çok dertlıyım gün çok cabuk bıtıyo kahvaltımı oğlen 3 te 4 te ancak yapabiliyorumbende normala döneyim allah ımmm:53::53::53:

sende hoşgeldin aramıza :29::29::29::29::29:
ya kimse çözümünü bilmiyor sanırım bunun , ancak şu şekilde belki düzene sokabiliriz birgün zorlayara kendimizi erkenden uyanacağız atıyorum saat sabah 8 de akşamında uykumuz erken gelecek normal olrak 12 gibi yatıp 8 gibi kalkmayı yane sekiz saatlik uykuya adapte etmek lazım vucudu ama işte teorik bu uygulamada nası olur bilemem:9::9::9::9:

bende akedemisyenlik düşünüyorum şuan yüksek lisans yapıyorum ama derslerim 2 gün , sadece 2 güncük erken kalkıyorum 5 gün acısını çıkarıyorum :9::9::9::9::9:
Ne dalda akademisyenlik düşünüyorsun ???

edebiyatta düşünüyorum valla hayırlısı :) yabancı dil olacağı için aranılan eleman olurum diye umut ediyorum :)sen hangi bölümde yapıyosun?

Uykucu hanımlar benim uykum geldi , sizlere iyi geceler diliyorum yarın yine buluşmak sohbet etmek dileği ile herkese iyi gecelerrrr :116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116:

sende hoşgeldin aramıza :29::29::29::29::29:
ya kimse çözümünü bilmiyor sanırım bunun , ancak şu şekilde belki düzene sokabiliriz birgün zorlayara kendimizi erkenden uyanacağız atıyorum saat sabah 8 de akşamında uykumuz erken gelecek normal olrak 12 gibi yatıp 8 gibi kalkmayı yane sekiz saatlik uykuya adapte etmek lazım vucudu ama işte teorik bu uygulamada nası olur bilemem:9::9::9::9:
[/QUOTE]

hoşbuldum aslında bazende düzelmesi itiyorum:52::52::52::52::52:çünküüü uyumak çok güzel :1::1::1::1:

Ya Rabbim tam bn yaa sen daha fedakarmışsın ben yataktan da kalkıyom başlarda kalkıyodum kapıyı falan da kilitliyodum ama baktım ki sonu gelmicek gel öp çık diyorum :D

Ya Rabbim tam bn yaa sen daha fedakarmışsın ben yataktan da kalkıyom başlarda kalkıyodum kapıyı falan da kilitliyodum ama baktım ki sonu gelmicek gel öp çık diyorum :D

:)bizde güvenlik taktırdık,hırsız gelmişti de bizim eve ben evdeyken kapıyı kurculamuştı iyi ki ben uyurken gelmemiş:50::50::50:

Selam beestt topik hayırlı olsun uykucu sözünü görünce dedim o benim bi de baktım ki topik sahibesi senmişsin, nasılsın ? :61:

eşim uyudu bak şimdi adam düzenli tabii erken kalkıp erken yatmayı bılıyor:46::46::46::46:

Biri uyku mu dedii :ssz: Ahh uyku ahh :) Bayılıyorum uyumaya.. Ama bu yaşıma kadar okuldu işti şöyle bir rahat uyuyamadım.. Yaz tatillerinde akşam 5e kadar uyuduğum günler bilinir :1:
Hadi o zaman bekardım. Ama evlenince uyumak daha da zor. Mesela dün ; eve gittim ve saat 7 gibi klimanın karşısında bayılmışım :) Saat 10da uyandım ne yemek var ne birşey :1:

Bir tek pazar günleri gönül rahatlığıyla uyucam diyorum, ama eşim erken kalkıp acıkıyor malesef.. O da tam istediğim gibi olmuyor :1:

Tek istediğim birgün boyunca hiç uyanmadan uyumakkkkk :52::52::52::52:

aahh aahh başta benim o uykucu kategorisine giren :(

8 saat uyuyorum.. iş yerine gidene kadar 1 saatte arabada uyuyorum..hemde öyle bir uyuyorum ki sanki yatağımda uyur gibi.

ama doymuyorum doymuyorummm :25: uykusuz modunda olmaktan da bıktım artık :25:

:)bizde güvenlik taktırdık,hırsız gelmişti de bizim eve ben evdeyken kapıyı kurculamuştı iyi ki ben uyurken gelmemiş:50::50::50:

ayyy Allah korumuş gerçekten , büyük geçmiş olsun ben çok korkuyorum bu hırsızlık olaylarıdnan ya :18::18::18::18:

Selam beestt topik hayırlı olsun uykucu sözünü görünce dedim o benim bi de baktım ki topik sahibesi senmişsin, nasılsın ? :61:

Selam Mathilda hoşgeldin :16::16::16: teşekkür ederim , sende mi bizdensin ohh tam yerine geldin o zaman :9::9::9:
iyiyim canım sen nasılsın?

Biri uyku mu dedii :ssz: Ahh uyku ahh :) Bayılıyorum uyumaya.. Ama bu yaşıma kadar okuldu işti şöyle bir rahat uyuyamadım.. Yaz tatillerinde akşam 5e kadar uyuduğum günler bilinir :1:
Hadi o zaman bekardım. Ama evlenince uyumak daha da zor. Mesela dün ; eve gittim ve saat 7 gibi klimanın karşısında bayılmışım :) Saat 10da uyandım ne yemek var ne birşey :1:

Bir tek pazar günleri gönül rahatlığıyla uyucam diyorum, ama eşim erken kalkıp acıkıyor malesef.. O da tam istediğim gibi olmuyor :1:

Tek istediğim birgün boyunca hiç uyanmadan uyumakkkkk :52::52::52::52:

Wuhuuuu hoşgeldin 3 saat baya uzun süre yorucu bir iştemi çalışıyorsun, oda etkileyebilir uyku düzenini ama , bir gün tamamen uyumak tam bi çılgınlık başarabilir misin ki :9::9::9::9::9:

aahh aahh başta benim o uykucu kategorisine giren :(

8 saat uyuyorum.. iş yerine gidene kadar 1 saatte arabada uyuyorum..hemde öyle bir uyuyorum ki sanki yatağımda uyur gibi.

ama doymuyorum doymuyorummm :25: uykusuz modunda olmaktan da bıktım artık :25:

Hoşgeldin aramıza sende tamtatam :29::29::29::29::29:
Peki işte nasıl başa çıkıyorsun bununla zor olmuyormu ?
Bende ankarada çalışırken sabah 6 da uyanırdım 6.45 de servis vardı 8 de ancak işte oluyorduk baya uzak mesafe gidiyordum ilk zamanlar kitap okumaya çalıştım ama baktım seriste herkes uyuyor ben de başlamıştım uyumaya gerçekten çok tatlı oluyor bilirim:9::9::9::9:

Back