Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol teyzesi aynen öyle bir kız bir erkek iyi olcak inşallah:)) âmin tatlım herşeyden önce sağlık tabi..isim düşündüm hatta koydum bile adı "" bade"" olucak sence nasıl??yorumunu bekliyorum;))

aaaa çok güzel isim bak ben çok az duymuşumdur bunu , pek yok güzle seçim yapmışsın arkadaşım :16::16::16::16:

beste kıscem iyi akşamlar :16::16::16:
bu topikide yeni mi açtın:27::27:

meleğim geç gördüm mesajını evet canım ben açmıştım bunu , yeni değil ama baya oldu aslında am çok aktif değil.:10:
kızlarla arada yazışıyoru pek gelen giden yok

Her gün giremesekte tüm msjlarımız uyku içerikli tabi hayatımızdan da bahsediyoruz ama Oya-bora nın şarkı da söyledikleri gibi ""bizler miskiniz en sevdiğimiz uyku"" :))) sen neler yapıyorsun uyku dışında:))

uyku dışında şu an pek bir şey yapmıyorum. haber bekliyorum iş için. ama gelmezse de pek derdim değil ya ahahaha :9:

İyiymiş hep çalişcak diyiliz ya biraz da oturup miskinlik yapalım ohhhh canımıza değsin:)) :)) :)) bu ara da meslek nedir??

iktisat okudum ama televizyonla ilgileniyorum.çok yeni yeni adım atıyorum iş hayatına zaten,ondan uykuyu bırakasım yok :1:
sizler ne yaparsınız :31:

iktisat okudum ama televizyonla ilgileniyorum.çok yeni yeni adım atıyorum iş hayatına zaten,ondan uykuyu bırakasım yok :1:
sizler ne yaparsınız :31:

Hımm güzel alanlar sevdim:)) umarım senin için herşeyin hayırlısı olur :)) bence de şimdi den depola uykuyu sanırım ileride fazlasıyla ihtiyacın olucak:))

canımmm tebrik ederiimm seni:46::46::46: ne zamandır girmiyodun bende merak ediyodum ne yaptı diye hangi şarkıyla 3. oldun haberi de okudum çok güzel görünüyon

teşekkür ederim elabımmmm :16::16::16:
yaa çok heyecanlanmasam 1 de olurdu ama performans düştü biraz maalesef

Back