Uyku sorunu

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.779
398
Iyi aksamlar kizlar benim gibi aranizda uykuya dalamayan var mi? Sabah erken kalkmam lazim ben saat 3-4 gibi anca uyuyabiliyorum.Hep aklimda dusunceler ,planlar,hayaller sonra yatakta donup duruyorum.Once ki gun 3 saat uyumus olsamda uyuyamiyrm.Uykumun gelmesini saglayacak tavsiyeleriniz var mi?Ne yapacagim ben boyle zombi givi dolasmak istemiyorum

Benim de arada oluyor.
Hatta yatmadan önce uykum oluduğu halde yatınca tam tersi uykum kaçıyor.
Hiçbir şey düşünmemeye çalışıp uyuyabiliyorum bazen. Ama çoğunlukla 3'e 4'e kadar uyuyamıyorum
Bende ilaç süt falan işe yaramıyor o dönemlerde.
Passiflora dene istersen. Belki sende işe yarar.

Ilk defa duydum ilac mi.Denerim ya yeter ki ise yarasin

Ben doktor kontrolunde ilac kullaniyorum. Yoksa sabaha kadar oturur aksama kadar uyurum...

Bekarken bazen sabaha kadar uyuyamazdım sağa dön sola dön yok. ( huzursuz bacak sendromu vardı bi de o konuya hiç girmiyorum).

Şimdi bir evladım var bazen 10 dk da bazen 1 saatte uykuya dalıyorum ben bi çözüm bulamadım daha inşaAllah sen bulursun.

Insallah buluruz ya.Bazi insanlar kafadini koyup uyuyor cok ozeniyorum.Benim en az 1 saat dalmam

Hangi bolume gittin bu sorun icin.Ise yariyor yani ilac kullanimi.Bi de hergun mu kullaniyorsun

Psikiyatri klinigine gidiyorum, duzenli olarak yazdiriyorum ve her gun kullaniyorum, yillardir.
Ilac ismi vermek yasak, zaten sadece receteyle alinanlardan benimki, siz en iyisi doktor tavsiyesi alin.

Papatya cayi ic aksam yemeginden sonra
Yatakda kitap oku
Ben kendimde bunlari deniyorum ise yariyo

Misal benim eşim cidden hayret ediyorum yastığa başını koyduğu saniye uyuyor ben öyle baka kaliyorum
Benim eşim daha kafası yastığa değmeden hava da uyuyor. Hep takılırım ona bu yüzden... ben de çok zor dalarım uykuya.... bazen müzik dinleyerek uyuyorum. Uyku için olan listeler var. Bazen kitap okuyup uyuyorum. Tabi uyumak için kitap okurken kitabı bitirip sabahlamışlığım da var... arada 48 saat civarı hiç uyumadığını oluyor. Uyumadıkça uykum kaçıyor yani. Ama şimdi hamileyim. Yılların acısını çıkarıyorum. Uykudan gözüm açılmıyor. Sabahtan akşama, akşamdan sabaha

Allah iyiliğini versin ya şöyle söyleyeyim bence bu şekilde uyuyanların %90 ı erkektir. Çünkü erkekler bizim kadar detaylı düşünmezler relakstırlar. O yüzden anlayacağınız bu kadar hızlı hatta senin dediğin gibi daha yastığa değmeden havada uyuyorlar

Ya ben de bu konudan cok muzdaribim uykuya dalamiyorum bir turlu ve benim esim anlatamam size yani mecazi anlam da degil gercekten daha basi yastikla bulusmadan uyuyor nasil oluyor hic anlamiyorum aslinda bence cok gamsiz insanlar bu kadar cabuk uyur hic bir seyi dert etmiyor kendine bense tam tersi

Benim eşimde çok zor dalıyor uykuya. Ben evlenmeden önce zor dalardım ama çoluk çocuk olunca yoruluyorum uyuyorum hemen. Bir ayetel kürsi okuyum diyorum yarısında uyumuş gitmişim. Uyanınca hatırlıyorum. Ancak çok takarsam kaçıyor uykum..

O tezi de şöyle çürüteyim. Babam, 2 erkek kardeşim ve eşim hadi erkekler hemen uyudular... halam, Babanem, görümcelerim de öyle... gamsız olmakla mı alakalı acaba? Ben her gece ordan alıp oraya koymassam düşüncelerimi zaten uyuyamazdım...
Şu anki halim hormonlardan yakın zamanda eski formumu yakalarım nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…