Ilk defa duydum ilac mi.Denerim ya yeter ki ise yarasinBenim de arada oluyor.
Hatta yatmadan önce uykum oluduğu halde yatınca tam tersi uykum kaçıyor.
Hiçbir şey düşünmemeye çalışıp uyuyabiliyorum bazen. Ama çoğunlukla 3'e 4'e kadar uyuyamıyorum
Bende ilaç süt falan işe yaramıyor o dönemlerde.
Passiflora dene istersen. Belki sende işe yarar.
Hangi bolume gittin bu sorun icin.Ise yariyor yani ilac kullanimi.Bi de hergun mu kullaniyorsunBen doktor kontrolunde ilac kullaniyorum. Yoksa sabaha kadar oturur aksama kadar uyurum...
Insallah buluruz ya.Bazi insanlar kafadini koyup uyuyor cok ozeniyorum.Benim en az 1 saat dalmamBekarken bazen sabaha kadar uyuyamazdım sağa dön sola dön yok. ( huzursuz bacak sendromu vardı bi de o konuya hiç girmiyorum).
Şimdi bir evladım var bazen 10 dk da bazen 1 saatte uykuya dalıyorum ben bi çözüm bulamadım daha inşaAllah sen bulursun.
Hangi bolume gittin bu sorun icin.Ise yariyor yani ilac kullanimi.Bi de hergun mu kullaniyorsun
Tamam tesekkur ederim.Psikiyatri klinigine gidiyorum, duzenli olarak yazdiriyorum ve her gun kullaniyorum, yillardir.
Ilac ismi vermek yasak, zaten sadece receteyle alinanlardan benimki, siz en iyisi doktor tavsiyesi alin.
Misal benim eşimInsallah buluruz ya.Bazi insanlar kafadini koyup uyuyor cok ozeniyorum.Benim en az 1 saat dalmam
Papatya cayi ic aksam yemeginden sonraIyi aksamlar kizlar benim gibi aranizda uykuya dalamayan var mi? Sabah erken kalkmam lazim ben saat 3-4 gibi anca uyuyabiliyorum.Hep aklimda dusunceler ,planlar,hayaller sonra yatakta donup duruyorum.Once ki gun 3 saat uyumus olsamda uyuyamiyrm.Uykumun gelmesini saglayacak tavsiyeleriniz var mi?Ne yapacagim ben boyle zombi givi dolasmak istemiyorum
Misal benim eşimcidden hayret ediyorum yastığa başını koyduğu saniye uyuyor ben öyle baka kaliyorum
Papatya cayini bende okudum ise yariyor mu gercekten.Bi yerde de kitap okumak uyku getirmez diye okumustumPapatya cayi ic aksam yemeginden sonra
Yatakda kitap oku
Ben kendimde bunlari deniyorum ise yariyo
Benim eşim daha kafası yastığa değmeden hava da uyuyor.Misal benim eşimcidden hayret ediyorum yastığa başını koyduğu saniye uyuyor ben öyle baka kaliyorum
Bana da hic yabanci gelmedi bu sahne Bi de bunlarin otobuste,koltukta uyuyabilen turleri var
Allah iyiliğini versin yaBenim eşim daha kafası yastığa değmeden hava da uyuyor.Hep takılırım ona bu yüzden... ben de çok zor dalarım uykuya.... bazen müzik dinleyerek uyuyorum. Uyku için olan listeler var. Bazen kitap okuyup uyuyorum. Tabi uyumak için kitap okurken kitabı bitirip sabahlamışlığım da var... arada 48 saat civarı hiç uyumadığını oluyor. Uyumadıkça uykum kaçıyor yani. Ama şimdi hamileyim. Yılların acısını çıkarıyorum. Uykudan gözüm açılmıyor. Sabahtan akşama, akşamdan sabaha
O tezi de şöyle çürüteyim. Babam, 2 erkek kardeşim ve eşim hadi erkekler hemen uyudular... halam, Babanem, görümcelerim de öyle... gamsız olmakla mı alakalı acaba? Ben her gece ordan alıp oraya koymassam düşüncelerimi zaten uyuyamazdım...Allah iyiliğini versin yaşöyle söyleyeyim bence bu şekilde uyuyanların %90 ı erkektir. Çünkü erkekler bizim kadar detaylı düşünmezler relakstırlar. O yüzden anlayacağınız bu kadar hızlı hatta senin dediğin gibi daha yastığa değmeden havada uyuyorlar
Bende ikiside ise yariyoPapatya cayini bende okudum ise yariyor mu gercekten.Bi yerde de kitap okumak uyku getirmez diye okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?