Yeni farkettim mesajınızı hala almak istiyorsanız evet duruyor ve örtüsü yle beraber veriyorum.[/QUOTE][QUOThahihihihohoho, post: 36635538, member: 561154"]beşiğin fiyatı nedir? satıldı mı? örtüleriyle beraber mi veriyorsunuz?
Yeni farkettim mesajınızı hala almak istiyorsanız evet duruyor ve örtüsü yle beraber veriyorum.
IR s tr 6 Kypro
evt hala almayı düşünüyorum. nerde oturuyorsunuz? son fiyat nedir? ve ürünün örtüsüz çıplak fotolarınıda atarmısınız?
Ben istanbuldayım canım sen nerde oturuyordun ona gore resim atayım kaldirdim çünkü .
Fiyat 80 tl demistim canım fazla bi indirim yapamam ama eger alacaksan kargo masrafiida olur sana o yüzden sana 60 a bırakabilirimkocaelideyim ben. istabulun neresi? fiyat bilgisini verirsen bende ona göre davranırım.
Fiyat 80 tl demistim canım fazla bi indirim yapamam ama eger alacaksan kargo masrafiida olur sana o yüzden sana 60 a bırakabilirim
Istanbul avrupa yakası cnm oylede olur ddah mantıklı ama kargo ne tutar bilemem daha önce bi salincak kargoyla yolladım 30 tutmuştukargo ne kadar tutar bi fikrin varmı? yada otobüsle falan yollıyabilirmisin efetur gibi yani. bence öylede olabilir. 60 iyi bi fiyat benim için. birde istanbulun neresindesin akrabalarım var orda gelip eldende alabilirler.
Istanbul avrupa yakası cnm oylede olur ddah mantıklı ama kargo ne tutar bilemem daha önce bi salincak kargoyla yolladım 30 tutmuştu
Istanbul avrupa yakası cnm oylede olur ddah mantıklı ama kargo ne tutar bilemem daha önce bi salincak kargoyla yolladım 30 tutmuştu
mrb tekrardan. efetura sordum ne kadar tutar diye ama tam bilgi yok şoförle konuşulup anlaşılması gerekiyormuş. birde bu cumartesi yüksek ihtimal babamın İstanbul Avrupa yakasında toplantısı var sizin içinde uygunsa oturduğunuz semtin merkezi bir yerinde babam sizden alabilir ürünü yada eşiniz teslim eder ürünü ödemeyi de hemen yapar. hangi semtte oturuyosunuz? ona göre babamla konuşayım.
Uyku seti 50 tl demiştim canım ama uzun zaman oldu satılmadı.eger ciddi aliciysan 40 tl olur sanasuna89 .!.:uyku seti nin fiyatı nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?