• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El uyku seti yepyeni, bebek eşyaları vs...

Hepsi tertemiz, özellikle sünger yatak, suluk, jimnastik merkezi oyuncak (oğlum yüzünden )hiç kullanılmadi ve suluk alındığı gün yere fırlatildigi icin dış yuzeyi çatlak resimde belli oluyor ama ici sapasağlam kullanima engel degil biz kullanamadık.yatak oglumun besiginindi orda yatmadi besigi ihtiyaci olana verdik ama yatağı varmis almadı uyku setide aynen verilmedi .

Hadi kızlar ürünlere bi bakın yokmu hic ihtiyacınız yawwwww

Devamı gelecek arkadaşlar simdilikbu kadar...

canım babyy toys denen şey nedir. odamı dönence gibi bişiy.yoksa farklımı kullanımı. ben dönence arıyorum. senin dönence hoşuma gitti . müzikli değil mi. sadece pille mi çalışıyor. eksik parçası varmı. birde o fiyat çok olcak olan fiyatı ne olur:) sorularıma acil dönüş bekliyorum ziiira kızım herşeye dikkat kesilir oldu:)biran önce almak istiyorum.

canım babyy toys denen şey nedir. odamı dönence gibi bişiy.yoksa farklımı kullanımı. ben dönence arıyorum. senin dönence hoşuma gitti . müzikli değil mi. sadece pille mi çalışıyor. eksik parçası varmı. birde o fiyat çok olcak olan fiyatı ne olur:) sorularıma acil dönüş bekliyorum ziiira kızım herşeye dikkat kesilir oldu:)biran önce almak istiyorum.

Baby toys olan oyun ve jimnastik için yani oyun halısı işlevinde oyuncaklar bebegin dikkatini cekiyor ve bu sayede hareket edip bedenlerinin gelişimini sagliyor.donencemiz müzikli gayet iyi durumda oyuncakları yıkanabilir, bütün parçaları tam almaya kesin kararliysan fiyatta uygun birseyler yapılır :)

Urunlerim hala satışdadir arkadaslar buyrun begenin fiyatlarda anlaşılır

Mothercare sepet satılmıştır.digerleri hala satışdadır.

Eklentiler

• $20140116_010402.jpg
    $20140116_010402.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 38
Ürünleri kontrol edin arkadaslar ihtiyacınız olan varsa yardımcı olurum

Back