- 3 Kasım 2017
- 55
- 12
- 30
-
- Konu Sahibi Sevimli Esmer
bahsi geçen uygulamada her çeşit insan oluyor. çıkarıp millete şeyini gösteren de,gezdiği yerleri çeken de... sırf o uygulamada takılıyor diye ben yaftalamazdım. nonolive için konuşuyorum ama. tinder,c2 vs yerlerden bir izini bile gördüğüm adamın yüzüne bakmam net.
Nonolive öyle bir uygulamamı yaben hep canlı yayında kızlara ya da şarkı söyleyenlere denk geldim ama kızlarda hep güzel makyajlı böyle seksi tipler. Anlamadım nasıl kafadalar
Değilmiş derken? Siz de kullanmıyor musunuz aynı uygulamayı? Öyle tanışmadınız mı? Kafam karıştı.Ya aslında bu eş bulma uygulaması değilmiş canım. Bana söylediğine göre burada canlı yayın yapıp para kazanıyorlarmış. Ekmek parası vs diyor zaten.
valla genelde sapık cıkıyor oradakilerin cogu yatmak icin aranıyor kızı da erkegi deHaha cok dogru:)) Bir tanidigim o siteden biriyle tanismisti,bana anlatti durumu. Bir arastirdik ki sahte hesap ( bilgileri alip dolandirmaya) calisiyormus( cok cok dikkatli olmak lazim.
Katiliyorum halbuki iyi bir tanisma araci olabilirdi belki cok uyusacagim insana mesafe olarak yakin degilim.Yada kesismedik bir yerde.Denk gelmedik birbirimize.Ama Allah kahretsin onlari amaclari farkli.Demekki herkes elini sallasa elliye carpiyor ciddi iliskide.Etraflari anlasacak sevecek kisilerle dolu.Hayret birsey gercekten bulanlar nasil buluyor.Uyusacak birbirini kabul edebilecek insan bulmak oyle zorki halbuki.Tebrik valla.valla genelde sapık cıkıyor oradakilerin cogu yatmak icin aranıyor kızı da erkegi de
Ben ilk arkadaşımda gördüm bu uygulamayı sonradan onu orda görünce indirdim onunla konuşmak için. Şimdi orda canlı yayın yapacağı zaman açıyorum oyüzden çok iyi bilmiyorum bu programı ben de.Değilmiş derken? Siz de kullanmıyor musunuz aynı uygulamayı? Öyle tanışmadınız mı? Kafam karıştı.
Bunu anlamadım canım :/Evlenmeden boşa
Bunu anlamadım canım :/Evlenmeden boşa
Haklısın canım. 4 yıl oldukça uzun artık şimdinin ilişkilerine bakınca....Ben 2 kişiyle netten tanıştım biri eşimdi diğeri de 4 yıl kadar sürmüştü.Yakında olan flörtümle nedense uzun sürmedi hep böyle bir macera özlem araya girsin istiyordum galiba o yüzden.Bence bu gibi şeyleri zamana bırakmalısın.Nereden ne çıkacak belli olmuyor ama çok çok da güvenme.Bozuk insan nerden tanırsan tanı aynıdır.
Ya aslında ben tamamen denk geldim bu Nonolive denen uygulamaya yani önceden kullandığım bir şey değildi. Aaaa nasıl yani hala programda mı ?Sen de takılıyorsun evlenilmeyecek biri misin? Böyle düşün. Binbir türlü insan binbir türlü hikaye var. Esra erolda mesela internet üzerinden tanışıp dolandıran biri var şu sıralar
Yeter ki aşktan gözün kör olmasın :) İster yakından ister uzaktan olsun kimseye çok güvenme.Benim düşüncem de şuydu aynı yerde yaşadığım kişilerin çıkarları var diye düşünürdüm.Uzaktaki insan niye beklesin demek ki seviyor diye düşünürdüm.Yalnız memleketler aynı olsun benim eşimle memleketim aynı kültürlerimiz de bir o yüzden uyum sağlamamız kolay olduHaklısın canım. 4 yıl oldukça uzun artık şimdinin ilişkilerine bakınca....
Çok sevindim senin için. Bizim memleketler farklı, mezheplerde farklı. Benim için gönüller bir olsun yeterli de ailem biraz tutucu bu mezhep konularında :/ bir de canlı yayın uygulamasından tanıştık dersem herhalde bi daha benimle görüşmezler.Yeter ki aşktan gözün kör olmasın :) İster yakından ister uzaktan olsun kimseye çok güvenme.Benim düşüncem de şuydu aynı yerde yaşadığım kişilerin çıkarları var diye düşünürdüm.Uzaktaki insan niye beklesin demek ki seviyor diye düşünürdüm.Yalnız memleketler aynı olsun benim eşimle memleketim aynı kültürlerimiz de bir o yüzden uyum sağlamamız kolay oldu
Ben kocamla facebooktan tanistim. Tanisip duygusal birliktelik yasamaya basladiktan 1 ay sonra 18 saatlik yolu tepip yanima geldi ve babamla tanisti. Ben de ilk kez kendisini o zaman gordum canli olarak. Babama da bana da evlilik konusundaki ciddiyetini kanitladi. Tabi birbirimizi iyi tanimiyorduk ancak bu guven dolu hareketin ardindan babamin istedigi gibi iyi bir ise girdi ve 1 sene kadar zaman zaman yanima gelerek iliskimizi surdurduk. Bu surecte de birbirimizi olabildigince tanidik. 6 yildir evliyiz. Tabi sorunlar yasadik ancak bu faceden tanisma sebebi ile degil. Her evlilikte olan sorunlar. Onemli olan nereden tanistigin degil. Tanima seklin. Hep sosyal medya uzerinden gorusup oradan tanimaya calisirsan o ayri. Artik yuz yuze gorusmeye baslayip o sekilde tanimaya calisirsan apayri..Buaralar canım baya sıkkın!... Bu konuda tek kafası karışık olanın da ben olduğumu düşünmüyoru. Etrafımdaki çoğu kız arkadaşım da (gizli olsa da ben biliyorum!) bu tanışma uygulamarını bi şekilde kullanıyorlar. Ama benim hikayem sanırım biraz farklı. Size benim yaşadıklarımı anlatmadan önce bir soruyla başlıyorum çünkü artık gerçekten ben de doğruyu bulamıyorum kendi içimde. Uygulamadan tanıştığınız bi adama güvenip onunla evlilik yoluna çıkar mısınız? Aldatılan, mutlu olan ya da farklı bir tecrübesi olan varsa, buradan paylaşırsa çok sevinirim.
Biz artık görüşüyoruz bir süredir; ama işte o bu uygulamada canlı yayın yapmaya devam ediyor; şarkı söylüyor vs. Ben de diyorum benimle yazıştığı gibi başka kızlar da var mıdır? Ne diyim bu uygulamayı kaldırmasını istesem mi acabaBen kocamla facebooktan tanistim. Tanisip duygusal birliktelik yasamaya basladiktan 1 ay sonra 18 saatlik yolu tepip yanima geldi ve babamla tanisti. Ben de ilk kez kendisini o zaman gordum canli olarak. Babama da bana da evlilik konusundaki ciddiyetini kanitladi. Tabi birbirimizi iyi tanimiyorduk ancak bu guven dolu hareketin ardindan babamin istedigi gibi iyi bir ise girdi ve 1 sene kadar zaman zaman yanima gelerek iliskimizi surdurduk. Bu surecte de birbirimizi olabildigince tanidik. 6 yildir evliyiz. Tabi sorunlar yasadik ancak bu faceden tanisma sebebi ile degil. Her evlilikte olan sorunlar. Onemli olan nereden tanistigin degil. Tanima seklin. Hep sosyal medya uzerinden gorusup oradan tanimaya calisirsan o ayri. Artik yuz yuze gorusmeye baslayip o sekilde tanimaya calisirsan apayri..
Sosyal medyada tanismanin ardindan artik yuz yuze gorusme faslina gecilmesi ve orada devam edilmesi taraftariyim. Evlilige de bu gorusmeler sonucunda karar verilmesinin uygun oldugunu dusunuyorum...
Biz artık görüşüyoruz bir süredir; ama işte o bu uygulamada canlı yayın yapmaya devam ediyor; şarkı söylüyor vs. Ben de diyorum benimle yazıştığı gibi başka kızlar da var mıdır? Ne diyim bu uygulamayı kaldırmasını istesem mi acabaBen kocamla facebooktan tanistim. Tanisip duygusal birliktelik yasamaya basladiktan 1 ay sonra 18 saatlik yolu tepip yanima geldi ve babamla tanisti. Ben de ilk kez kendisini o zaman gordum canli olarak. Babama da bana da evlilik konusundaki ciddiyetini kanitladi. Tabi birbirimizi iyi tanimiyorduk ancak bu guven dolu hareketin ardindan babamin istedigi gibi iyi bir ise girdi ve 1 sene kadar zaman zaman yanima gelerek iliskimizi surdurduk. Bu surecte de birbirimizi olabildigince tanidik. 6 yildir evliyiz. Tabi sorunlar yasadik ancak bu faceden tanisma sebebi ile degil. Her evlilikte olan sorunlar. Onemli olan nereden tanistigin degil. Tanima seklin. Hep sosyal medya uzerinden gorusup oradan tanimaya calisirsan o ayri. Artik yuz yuze gorusmeye baslayip o sekilde tanimaya calisirsan apayri..
Sosyal medyada tanismanin ardindan artik yuz yuze gorusme faslina gecilmesi ve orada devam edilmesi taraftariyim. Evlilige de bu gorusmeler sonucunda karar verilmesinin uygun oldugunu dusunuyorum...
Bu sizin dediğiniz hangi uygulama ki; benim bahsettiğim mi? :/valla genelde sapık cıkıyor oradakilerin cogu yatmak icin aranıyor kızı da erkegi de
Neden hala uygulamada aktif ki. Aradigini bulamamis mi? Biraz tuhaf geldi açıkcasi. Uygulamayi kaldir demeden once neden hala uygulamayi kullandigini sorabilirsin. Cevabi onemli bence..Biz artık görüşüyoruz bir süredir; ama işte o bu uygulamada canlı yayın yapmaya devam ediyor; şarkı söylüyor vs. Ben de diyorum benimle yazıştığı gibi başka kızlar da var mıdır? Ne diyim bu uygulamayı kaldırmasını istesem mi acaba