- 3 Kasım 2017
- 55
- 12
- 30
-
- Konu Sahibi Sevimli Esmer
Ay canım haklısın bazıları bu uygulamaları onun için kullanıyor ya ondandı ama saçma olmuş kaldırdım.Etiketlerdeki "seks" ne alaka ya?
Ben acaba sorun ben de mi diye de düşünüyorum güven problemim olabilir. Belki de bir psikoloğa da danışmam gerekiyorAsla on yargılı olmayı istemem ama biliyoruz ki sosyal internet ağları insanların kendilerini daha farklı ve olmadıkları biri gibi gösterdikleri bir YALAN PLATFORMU. Sosyal internet ortamında hersey cafcafli hersey mükemmel ve dikkat çekici olmak gibi tuhaf bir algıya sahip ve sanki kendi hayatları yolundaymis gibi aldatmacali. Kimse kendini olduğu gibi anlatmıyor.
Ne bileyim ya. Teknoloji bana fazla geliyor. Her alana dahil olma isteği. Kendini gösterme cabası. EGO......
Kısaca güven duyulmuyor.
Sende güven duymuyorsun demek ki Kİ ;
Bizlere soruyorsun.
Kafanda şüphe varsa olmaz o is. Seni yıpratır ..
Karar senin....
Nonolive diye bir canlı yayın uygulaması ben de arkadaşımdan öğrendim. Öyle arkadaşlık sitesinden çok canlı yayın yapanların olduğu bir uygulama aslında. Şarkı dans sohbet vs. Yani burdan erkek arkadaşı bulan bir ben mi varım onu da bilmiyorum :)Uygulama dediğiniz nedir?
Bildiğimiz arkadaşlık sitesinin daha mutaassıp hali mi?
Yoksa Facebook, instagram gibi mecralar mı?
Anneler diyorsa vardır bi bildiği ama gönül de dinlemiyor kiAnnem hep der ki bi adamla nasıl tanıştıysan, adam o yolun yolcusudur.
Nonolive diye bir canlı yayın uygulaması ben de arkadaşımdan öğrendim. Öyle arkadaşlık sitesinden çok canlı yayın yapanların olduğu bir uygulama aslında. Şarkı dans sohbet vs. Yani burdan erkek arkadaşı bulan bir ben mi varım onu da bilmiyorum :)
Ben acaba sorun ben de mi diye de düşünüyorum güven problemim olabilir. Belki de bir psikoloğa da danışmam gerekiyor
Biz izliyorduk yalnızca aslında :) ama işte benimki orda şarkı söylüyordu canlı yayında gitarla :)Ne yapıyordunuz canlı yayınlarda
Ya aslında bu eş bulma uygulaması değilmiş canım. Bana söylediğine göre burada canlı yayın yapıp para kazanıyorlarmış. Ekmek parası vs diyor zaten.Güvenilir olup olmaması değil de, sevgiliyi/eşi uygulama aracılığıyla arayan erkeğin sosyal olarak yetersiz olduğunu düşünürüm. Sevgili bulmayı amaç haline getirip bunun için çaba göstermek bana itici geliyor. Karşına çıkar tanışırsın seversin. Normali budur. Yaşı çok ileriyse ve artık canına tak ettiyse değişir tabi.