Uygulamada tanışılan erkekle evlenilir mi?

Uygulamadan tanışılan erkekle evlilik yoluna girilir mi?

• Ne alakası var. İyi biriyse direkt evlen

OY: 15 9,4%
  • Seni ordan bulan başkasını da bulur.

OY: 48 30,2%
  • Koşarak kaç yanından!

OY: 13 8,2%
  • Her şeyi zamana bırak ve gör...

OY: 83 52,2%

• Ankete Katılan
    159
Kızlar çok teşekkürler yorumlarınız için. Ben benim olayımın 2. kısmını anlatayım ozaman biraz daha yorumlar anlam bulmuş olur. Aslında ben bi canlı yayın uygulamasında tanıştım onunla. Bir kız arkadaşım kullanıyordu; ben de orada onu görüp sırf onun için indirdim uygulamayı. Şarkı söylüyordu orada ben aslında sesinden etkilendim tipinden çok. Ne bileyim bir şey yazdık o söylerken o da istediğim bir şarkıyı söyledi vesaire. Sonra ben indirince uygulamayı tekrardan yazışmaya başladık ve en son buluşmaya kadar geldi konuşma. Sonra baktım yazışmaları falan çok düzgün, buluştuk herşey güzel gidiyor vs. ama şu an orada yayın yapmaya devam ediyor diğer kızlar benim de gibi ona yazıyorlar falan. Paranoya yaptım resmen :/

Kk'da tanisip gercek hayatta dostluk kurdugum bi kac guzel insan var(kendilerini bilirler onlar).. Hatta biriyle gecenlerde gorustuk daha, belki gercek hayatta taniyip arkadaşlık kurduğum herkesten daha yakiniz yaklasik 2 bucuk senedir.. Elektrik, samimiyet, sicaklik cok başka bi şey..
Konu evlilik olunca cok cok farkli tabii durum.. Kinamiyorum ama bana dogru gelmiyor "tanisma/flört uygulamasi"ndan gorusmeye başlamak.. Hani baska bi sekilde denk gelinir, tanisilir internet uzerinden ama direkt bu amaca hizmet eden uygulamalar, ı-ıh..

Ben tanıştım, evlendim, çok da mutluyum.

Allah yazdıysa nereden tanıştığınızın bir önemi yok aslında. Sosyal ortamda tanışıp üç gün sonra boşanan da var, internette tanışıp senelerce mutlu olan da. Etrafımda çok çift var internet üzerinden tanışıp evlenen.

Asla on yargılı olmayı istemem ama biliyoruz ki sosyal internet ağları insanların kendilerini daha farklı ve olmadıkları biri gibi gösterdikleri bir YALAN PLATFORMU. Sosyal internet ortamında hersey cafcafli hersey mükemmel ve dikkat çekici olmak gibi tuhaf bir algıya sahip ve sanki kendi hayatları yolundaymis gibi aldatmacali. Kimse kendini olduğu gibi anlatmıyor.

Ne bileyim ya. Teknoloji bana fazla geliyor. Her alana dahil olma isteği. Kendini gösterme cabası. EGO......

Kısaca güven duyulmuyor.

Sende güven duymuyorsun demek ki Kİ ;
Bizlere soruyorsun.

Kafanda şüphe varsa olmaz o is. Seni yıpratır ..

Karar senin....

Son düzenleme:
Ben acaba sorun ben de mi diye de düşünüyorum güven problemim olabilir. Belki de bir psikoloğa da danışmam gerekiyor

Uygulama dediğiniz nedir?

Bildiğimiz arkadaşlık sitesinin daha mutaassıp hali mi?

Yoksa Facebook, instagram gibi mecralar mı?
Nonolive diye bir canlı yayın uygulaması ben de arkadaşımdan öğrendim. Öyle arkadaşlık sitesinden çok canlı yayın yapanların olduğu bir uygulama aslında. Şarkı dans sohbet vs. Yani burdan erkek arkadaşı bulan bir ben mi varım onu da bilmiyorum :)

Ne yapıyordunuz canlı yayınlarda

bahsi geçen uygulamada her çeşit insan oluyor. çıkarıp millete şeyini gösteren de,gezdiği yerleri çeken de... sırf o uygulamada takılıyor diye ben yaftalamazdım. nonolive için konuşuyorum ama. tinder,c2 vs yerlerden bir izini bile gördüğüm adamın yüzüne bakmam net.

hangi program olursa olsun yüz yüze görüşmekten,arkadaşlık kurarak ilerlemekten daha samimi olamaz bence.kişiden kişiye değişir tabi.

Güvenilir olup olmaması değil de, sevgiliyi/eşi uygulama aracılığıyla arayan erkeğin sosyal olarak yetersiz olduğunu düşünürüm. Sevgili bulmayı amaç haline getirip bunun için çaba göstermek bana itici geliyor. Karşına çıkar tanışırsın seversin. Normali budur. Yaşı çok ileriyse ve artık canına tak ettiyse değişir tabi.

Ya aslında bu eş bulma uygulaması değilmiş canım. Bana söylediğine göre burada canlı yayın yapıp para kazanıyorlarmış. Ekmek parası vs diyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…