- 9 Ağustos 2011
- 75
- 120
-
- Konu Sahibi Sevimli Esmer
+1Bu uygulamalar henuz yeni sayildigi icin insanlar onyargili. Ben de oyleyim. Ama bence zaman gectikce 3-5 sene icerisinde cogu insan boyle bulacak partnerini. Teknolojiyle giderek yalnizliga itildik. Insanlar fuckbodysini de uygulamadan buluyor, evleneceği insani da.
Zamanında facebooktan tanisip evlenmek cok tuhaf geliyordu, simdi cok siradanlasti. Zamanla bu uygulamalar da cok siradanlasacak. Ama su anda cogu insana guven vermiyor.
Kimseye tanışma hikayemizi detaylarıyla anlatmak zorunda değiliz ki :) evet internet diyince bi önyargı oluyor ama önemli olan niyet degilmi nasıl bi uygulamada tanısıyorsunuz bazı sitelerde genelde takılma hatta yatak arkadaşı gibi arayışlar var bazı düzgün arkadaşlık siteleride var ama.bi şans verip tanımaya çalsırsan kendini belli eder zaten bi süre sonraÇok sevindim sizin adınıza.Peki ilk zaman da tepkiler nasıl olmuştu? Etraftan olumsuz yaklaşanlar oldu mu internetten tanıştığınız için vs?
Haha cok dogru:)) Bir tanidigim o siteden biriyle tanismisti,bana anlatti durumu. Bir arastirdik ki sahte hesap ( bilgileri alip dolandirmaya) calisiyormustinder sa eger evlenilmez bence
Esra erolu izleyinBuaralar canım baya sıkkın!... Bu konuda tek kafası karışık olanın da ben olduğumu düşünmüyoru. Etrafımdaki çoğu kız arkadaşım da (gizli olsa da ben biliyorum!) bu tanışma uygulamarını bi şekilde kullanıyorlar. Ama benim hikayem sanırım biraz farklı. Size benim yaşadıklarımı anlatmadan önce bir soruyla başlıyorum çünkü artık gerçekten ben de doğruyu bulamıyorum kendi içimde. Uygulamadan tanıştığınız bi adama güvenip onunla evlilik yoluna çıkar mısınız? Aldatılan, mutlu olan ya da farklı bir tecrübesi olan varsa, buradan paylaşırsa çok sevinirim.