Uygulamada tanışılan erkekle evlenilir mi?

Uygulamadan tanışılan erkekle evlilik yoluna girilir mi?

• Ne alakası var. İyi biriyse direkt evlen

OY: 15 9,4%
  • Seni ordan bulan başkasını da bulur.

OY: 48 30,2%
  • Koşarak kaç yanından!

OY: 13 8,2%
  • Her şeyi zamana bırak ve gör...

OY: 83 52,2%

• Ankete Katılan
    159
Günümüzde sosyal medya hayatımızın merkezinde olduğuna göre artık buralardan birileriyle tanışmak çok normal, çünkü hayatımızın içinde artık bu var. Boşananlar, başına kötü bir şey gelenler sadece uygulama veya sosyal medyada tanışıp evlenenler mi?
Zamana yayarak, iyice tanıyarak karar vermenizden yanayım.

Eşimle face de tanıştık ve 2 yıldır evliyiz birde bebeğim var şimdi. İyi ki tanışmisim canim Kocam benim

Benimde 10 yıllık sosyal medya arkadaşlarım var normal hayattaki arkadaşlarımdan daha yakınız gerçi sevgili başka bi durum ama zamanla öğrenebilirsiniz birazda temkinli olmak lazım size yazan her kıza yazmaz mı

+1

Yüz yüze görüşüp hayatına dahil olduysanız, ne olduğunu öğrendiyseniz olabilir.
Hemen atlamayın.
Beraber anılar paylaşın.
Ailesini ve arkadaşlarını tanımadan sakın!
En ufak bir tereddütte kesin atın.

İyi insanlar çıkabiliyor. Hangi sosyal mecra bu acaba? İnstagram var c2 var şimdi.

Ben asla guvenmezdim genelde uygulamalarda evliler takılıyor binbir türlü yalanlarla istisnalar dışında tabi ama o istisnalar denk gelirse. ama biyerde gormustursun hoşlanmıyor sosyal medya dan tanışma falan onlara gayet normal daha nerden konusacklr yani

Eşimle 4,5 sene önce wechat diye bi uygulamada tanıştık,şu anda 3 senelik evliyiz...çok şükür mutluyuz:)

Uygulamaya bağlı.. bildiğin chat sayfalarıysa “ güven olmaz”
Face tewetter gbi normal insanların kullandığı yerse zamana bırak tanıyarak gör.

Evlendim mutluyum :) kayınvalide problemin oldu gecmişte sadece eşimin yanlış bir insan olduğunu hiç düşünmedim. O da benim gibi yeni birisiyle tanışmak istiyordu tıpkı benim gibi ve uygulama da vesileydi. Zaten hemen görüştük ve yüz yüze devam etti ilişkimiz. Bu şekilde evlenen başka arkadaşlarım da var.

Çok sevindim sizin adınıza. Peki ilk zaman da tepkiler nasıl olmuştu? Etraftan olumsuz yaklaşanlar oldu mu internetten tanıştığınız için vs?
Kimseye tanışma hikayemizi detaylarıyla anlatmak zorunda değiliz ki :) evet internet diyince bi önyargı oluyor ama önemli olan niyet degilmi nasıl bi uygulamada tanısıyorsunuz bazı sitelerde genelde takılma hatta yatak arkadaşı gibi arayışlar var bazı düzgün arkadaşlık siteleride var ama.bi şans verip tanımaya çalsırsan kendini belli eder zaten bi süre sonra

Ben eşimle facedeki okey oyununda tanışmıştım. 4 yıldır evliyiz bir de cocugumuz var. Çok da mutluyuz en ufak yamugunu ne gördüm ne hissettim. Tüm arkadaşlarım ailem de esimin çok severler ve saygı duyarlar çok iyi bir es olduğunu söylerler. uygulama olayını bilmiyorum ama iyi düzgün biriyse karşılıklı sevgi saygı varsa nerde tanisildiginin bir önemi yok bence . .

Olaylar sadece uygulama üzerinden devam edip bir anda hayatınızı zınkk diye birleştirecekseniz tabi ki sorun.
Ama bunun ötesine geçip tanıdıktan ve uygun olduğunu gördükten sonra neden olmasın.
Anlatarak konuşarak ne kadar fikir edinebilirsiniz?
Onun hayatını, ailesini, arkadaşlarını tanımanız ve yaşamına tanık olmanız gerekiyor bence.

Sende o uygulamadaki birisin kötü müsün? Bilemem tabi ama normal hayatta tanıdığın insanlar bile bazen güvenilmez çıkabiliyor. Sadece iyi tanımaya çalış derim.

Esra erolu izleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…