Uygulamada tanışılan erkekle evlenilir mi?

Uygulamadan tanışılan erkekle evlilik yoluna girilir mi?

• Ne alakası var. İyi biriyse direkt evlen

OY: 15 9,4%
  • Seni ordan bulan başkasını da bulur.

OY: 48 30,2%
  • Koşarak kaç yanından!

OY: 13 8,2%
  • Her şeyi zamana bırak ve gör...

OY: 83 52,2%

• Ankete Katılan
    159

Kaldırmasını istersen senden gizli hesap açmayacağını nerden biliyorsun, en azından böyle ne olup bittiğini sende görüyorsun.

Reelde de tanışsan, gizliden gizliye ne haltlar yediğini bilemezsin. Sonuçta sanalda olsa absürt birşey yaparak tanışmamışsınız. Tabii tanışma sırasında sırnaştıysa o başka. Bundan sonra zaman verip gözlemle, tanımaya çalış.

Kültürler benzer olmalı.Açıkçası ben de müsade etmezdim ailenin yerinde olsam.Riske atmamak lazım gelecegini

Yok sanki yıllardır tanıyormuş gibi olduk ikimizde ilk görüşmede o konuda şanslıyım :) teşekkür ederim

Doğru söylüyorsun canım. Bütün gün zaten elimde telefon canlı yayınıını izliyorum telden. Yazışmaları takip Ama zaten güvenmem lazım bi süre sonra. Böyle ömür geçmez..

Şu an baya sinir krizi geçirmek üzereyim :/ devamlı ağlıyorum. Bir başka kızla daha yazışıyor onun istek parçasını falan çalıyor. Manalı sözler vesaire. Allahım sanırım kafayı yiyeceğim ((

Oo sen direkt kapat mevzuyu o zaman, haspam mavi boncuk dağıtarak hatunlardan dinleyici ordusu edinme derdinde demek ki. Salla gitsin.

Doğru söylüyorsun canım. Ama ben kıskanç biriyim biraz o yüzden korkuyorum benden gizli uygulamayı kullanıp başka biriyle görüşür diye sanırım bu benim güven sorunumla alakalı :/
O da senin hakkında böyle düşünsün ozaman. Aynı uygulamayı sen de kullanıyorsun. Erkek olunca ne değişiyor ki.

Hiç bir erkek, öyle bir sayfada ciddi ilişki aramaz. Ha ciddiye gidiyorsa, başka yollardan bulamadigi içindir. Ve şöyle düsünüyorum: türk erkegi, gün gelir, kavga edersiniz, şöyle der "sen zaten nasil sayfalarda geziyordun.. kim bilir kimlerle.. çart çurt". Benim Kanatım: olmaz. Ha instagram facebook gibi sayfalar artik normalleşti bu sayfalar icin demiyorum.

Sen de oradasın ama sen kullanırken iyi başkası kullanınca acaba güvenilir mi?
şu kendimizi pir pak görüp başkasını puşt görme huyundan vazgeçmek lazım..
aynı uygulamada sen olunca normal ama o olunca şöyle mi böyle mi?
girmeyin şöyle işlere olsun bitsin.

Oo sen direkt kapat mevzuyu o zaman, haspam mavi boncuk dağıtarak hatunlardan dinleyici ordusu edinme derdinde demek ki. Salla gitsin.
1-2 gündür konuşmuyoruz kesmiştim kontağı ama şimdi jestler aramalar mesajlar. Canlı yayında da kız arkadaşım var diyormuş yazan kızlara. Samimi mi bilemiyorum artık.

1-2 gündür konuşmuyoruz kesmiştim kontağı ama şimdi jestler aramalar mesajlar. Canlı yayında da kız arkadaşım var diyormuş yazan kızlara. Samimi mi bilemiyorum artık.

Yazan kızlara kız arkadaşım var demek yerine cevap vermemesi gerekir. İnandırıcı değil. Kendini bunun için yıpratmaya değmez, ipini sal gitsin.

İnternette tanışılan çoğu insan çöp.

Bu uygulamalı tanışma nedir?
İlk defa duydum...... Konuyu okuduğumda ilk aklıma görücü usulü gibi geldi. Cvplarda anladım farklı birşey olduğunu
Biri açıklasın lütfn

Sokakta tanışılan biriyle evleniliyorsa uygulamada tanışılanla da evlenilir.Arada fark göremiyorum.
Bu uygulamalı tanışma nedir?
İlk defa duydum...... Konuyu okuduğumda ilk aklıma görücü usulü gibi geldi. Cvplarda anladım farklı birşey olduğunu
Biri açıklasın lütfn
Nonolive diye bir uygulama işte çoğunlukla kızlar burada yayın yapıyorlar, para kazanıyorlarmış yayınlardan ama ben de nasıl yaptıklarını çok bilmiyorum artık yayından mı başka şeyden mi bilemem :)

Konuna

yorumum ise ben internet tanışması, görücü usül tanışması, arkadaş ortamında tanışma gibi gibi tanışma şekillerine karşı değilim
Her şekilde, ortamda insanlar istediklerini bulabilir, bilemeyiz bizi nerede ne beklediğini bu güzellikte olabilir çirkinlikte..

Ama olaylar ve gidişat, kendini anlatma, tanımlama konusunda daha net açıklayıcı birazda mantık devrede olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…