- 23 Ağustos 2012
- 49.495
- 229.358
-
- Konu Sahibi Sevimli Esmer
Biz artık görüşüyoruz bir süredir; ama işte o bu uygulamada canlı yayın yapmaya devam ediyor; şarkı söylüyor vs. Ben de diyorum benimle yazıştığı gibi başka kızlar da var mıdır? Ne diyim bu uygulamayı kaldırmasını istesem mi acaba
Kültürler benzer olmalı.Açıkçası ben de müsade etmezdim ailenin yerinde olsam.Riske atmamak lazım geleceginiÇok sevindim senin için. Bizim memleketler farklı, mezheplerde farklı. Benim için gönüller bir olsun yeterli de ailem biraz tutucu bu mezhep konularında :/ bir de canlı yayın uygulamasından tanıştık dersem herhalde bi daha benimle görüşmezler.
Yok sanki yıllardır tanıyormuş gibi olduk ikimizde ilk görüşmede o konuda şanslıyım :) teşekkür ederimKaldırmasını istersen senden gizli hesap açmayacağını nerden biliyorsun, en azından böyle ne olup bittiğini sende görüyorsun.
Reelde de tanışsan, gizliden gizliye ne haltlar yediğini bilemezsin. Sonuçta sanalda olsa absürt birşey yaparak tanışmamışsınız. Tabii tanışma sırasında sırnaştıysa o başka. Bundan sonra zaman verip gözlemle, tanımaya çalış.
Deme yaKültürler benzer olmalı.Açıkçası ben de müsade etmezdim ailenin yerinde olsam.Riske atmamak lazım gelecegini
Doğru söylüyorsun canım. Bütün gün zaten elimde telefon canlı yayınıını izliyorum telden. Yazışmaları takipKaldırmasını istersen senden gizli hesap açmayacağını nerden biliyorsun, en azından böyle ne olup bittiğini sende görüyorsun.
Reelde de tanışsan, gizliden gizliye ne haltlar yediğini bilemezsin. Sonuçta sanalda olsa absürt birşey yaparak tanışmamışsınız. Tabii tanışma sırasında sırnaştıysa o başka. Bundan sonra zaman verip gözlemle, tanımaya çalış.
Şu an baya sinir krizi geçirmek üzereyim :/ devamlı ağlıyorum. Bir başka kızla daha yazışıyor onun istek parçasını falan çalıyor. Manalı sözler vesaire. Allahım sanırım kafayı yiyeceğim((
O da senin hakkında böyle düşünsün ozaman. Aynı uygulamayı sen de kullanıyorsun. Erkek olunca ne değişiyor ki.Doğru söylüyorsun canım. Ama ben kıskanç biriyim biraz o yüzden korkuyorum benden gizli uygulamayı kullanıp başka biriyle görüşür diye sanırım bu benim güven sorunumla alakalı :/
Bilemedim şimdi. Bu durum şüpheli işteŞu an baya sinir krizi geçirmek üzereyim :/ devamlı ağlıyorum. Bir başka kızla daha yazışıyor onun istek parçasını falan çalıyor. Manalı sözler vesaire. Allahım sanırım kafayı yiyeceğim((
1-2 gündür konuşmuyoruz kesmiştim kontağı ama şimdi jestler aramalar mesajlar. Canlı yayında da kız arkadaşım var diyormuş yazan kızlara. Samimi mi bilemiyorum artık.Oo sen direkt kapat mevzuyu o zaman, haspam mavi boncuk dağıtarak hatunlardan dinleyici ordusu edinme derdinde demek ki. Salla gitsin.
1-2 gündür konuşmuyoruz kesmiştim kontağı ama şimdi jestler aramalar mesajlar. Canlı yayında da kız arkadaşım var diyormuş yazan kızlara. Samimi mi bilemiyorum artık.
Zaten artık görüşmüyorum. Üzülsem de en azından bir karar aldım sanırım :/Yazan kızlara kız arkadaşım var demek yerine cevap vermemesi gerekir. İnandırıcı değil. Kendini bunun için yıpratmaya değmez, ipini sal gitsin.
İnternette tanışılan çoğu insan çöp.Buaralar canım baya sıkkın!... Bu konuda tek kafası karışık olanın da ben olduğumu düşünmüyoru. Etrafımdaki çoğu kız arkadaşım da (gizli olsa da ben biliyorum!) bu tanışma uygulamarını bi şekilde kullanıyorlar. Ama benim hikayem sanırım biraz farklı. Size benim yaşadıklarımı anlatmadan önce bir soruyla başlıyorum çünkü artık gerçekten ben de doğruyu bulamıyorum kendi içimde. Uygulamadan tanıştığınız bi adama güvenip onunla evlilik yoluna çıkar mısınız? Aldatılan, mutlu olan ya da farklı bir tecrübesi olan varsa, buradan paylaşırsa çok sevinirim.
Sokakta tanışılan biriyle evleniliyorsa uygulamada tanışılanla da evlenilir.Arada fark göremiyorum.
Nonolive diye bir uygulama işte çoğunlukla kızlar burada yayın yapıyorlar, para kazanıyorlarmış yayınlardan ama ben de nasıl yaptıklarını çok bilmiyorum artık yayından mı başka şeyden mi bilemem :)Bu uygulamalı tanışma nedir?
İlk defa duydum...... Konuyu okuduğumda ilk aklıma görücü usulü gibi geldi. Cvplarda anladım farklı birşey olduğunu
Biri açıklasın lütfn
KonunaNonolive diye bir uygulama işte çoğunlukla kızlar burada yayın yapıyorlar, para kazanıyorlarmış yayınlardan ama ben de nasıl yaptıklarını çok bilmiyorum artık yayından mı başka şeyden mi bilemem :)