Uygulamada tanışılan erkekle evlenilir mi?

Uygulamadan tanışılan erkekle evlilik yoluna girilir mi?

• Ne alakası var. İyi biriyse direkt evlen

OY: 15 9,4%
  • Seni ordan bulan başkasını da bulur.

OY: 48 30,2%
  • Koşarak kaç yanından!

OY: 13 8,2%
  • Her şeyi zamana bırak ve gör...

OY: 83 52,2%

• Ankete Katılan
    159
Bi sebebi var mı bu düşüncenin ?
bır erkek bence buralarda kız avlamak yerıne işine gucune bakmalı belkı bırcok kızla yazışıyor nerden bılıceksın bıde ögrensen yarın öburgun sana yazdıklarını başka kızlarada yazdıgını ne hıssedersın gururun ıncılmezmı bence kendıne daha guvenılır dürüst cıddı bırını bulmalısın.

uygulama değil de chatten şizofrenle tanışan ve paçasını zor kurtaran da biliyorum, evli mutlu olan da. tabi benim zamanım bundan 10 sene öncesi. şimdi sosyal mecralar nasıl bilemem...
Korktum şu an bi arkadaşım da benzer bir şey anlattı; bi çocukla buluşmuş sanırım çocuk bipolarmış ve ilaç kullanıyormuş; saçma sapan davranmış sanırım zor kaçmış. Allah korusun!

Ablam da aynı senin söylediklerini söylüyor ama aslında iyi gücü yerinde ; düzgün birisine de benziyor ama başka kızları bilemiyorum tabi :/

Doğru söylüyorsun canım. Ama ben kıskanç biriyim biraz o yüzden korkuyorum benden gizli uygulamayı kullanıp başka biriyle görüşür diye sanırım bu benim güven sorunumla alakalı :/
Bence senle alakalı değil hemen adama güvenmemek .zaten normal olan bu bencede çok güvenmeden zamanla tanı

Doğru söylüyorsun, etrafımdaki herkes şu an acayip önyargılı ben kimseye nasıl tanıştığımızı anlatamıyorum bile.

Anlatmayın siz de. Cok da onemli degil. Benim abimle esi de facebooktan tanisip evlendiler. Yakin bir erkek arkadasim su anda Amsterdam'da yaşıyor, o da surekli tanisma uygulamalarindan birileriyle tanisip takılıyor. Hatta en son tanistigi kadina aşık olmus. Cok da düzgün biridir. Geliri iyi bir muhendis. Yani hepsi pislik ya da iste güçte gözü yok diye bir sey yok. Ama cok iyi tanimak lazim. Insanlar sanalda kendini cok iyi gizler.

Aslında bir canlı yayın uygulamasında konuşarak başladı. Denk geldik yani. O yüzden bana doğal da geliyor :/

O size guvenip evlilik yoluna cikmaya niyetli mi peki?

Ayni uygulamayi ikiniz de kullaniyormussunuz. Bu durumda onyargili olma luksune nasil sahip olabiliyorsunuz?

Biz de faceden tanıştık zamanlada tanıdıkça sevdik şimdi 6 yıl oldu evleniyoruz.
Acaba face olmasa denk gelirmiydik ? Bence öyle veya böyle nerden tanıdığın değil nasıl tanıdığın önemli evlenicem onunla diye şuan direk düşünmende ilginç değilmi? bu karara fazla çabuk varmışsın bence.
Bir ömür yaşamak için bu kararı taaa en başında tanırken vermek bana ilginç geliyor..
Tanıdıkça senin hayatına olan uyumuna bakarak karar verilmez mi buna? Düşünceler, fikirler, hayata bakış açısı?
Bunlar önemli olanlar nerden tanıdığın değil yani yoksa sorana dersin arkadaş ortamında tanıştık oldu bitti kimse irdelemez yani.

Biz de bir zamanlar blackberry telefonlarının bbm mesajlaşma şeysinden tanışmıştık.2-3 ay boyunca ara sıra mesajlaştıktan sonra buluştuk.Devamında sürekli buluşmaya devam edip 1-2 ay sonrasında sevgili olduk.5 yıldır beraberiz,1 yıldır da nişanlıyız ve haftaya da evleniyoruz.Bugün tanışıp yarın evlenmeyecekseniz nasıl tanıştığınızın bir önemi yok bence.

Kadin tanisir da erkek tanisamaz cunku onun amaci baskadir. Yakin bir arkadasim, yakin bir akrabam , yakin bir tanidigim yakin bir komsun boyle boyleee evlendi deseler de hic bize denk gelmez. O yuzden bosver.

Cevabim C:
Koşarak kaç yanından!

Bizde eşimle internette tanışmıştık ama sevgili, arkadaş, fĺort aranan uygulamarladan değil. Oyle yerlerde dolanmadim hiç, dolananlada güvenip birsey yasamazdim.

Bence uygulamadan tanışılan erkekle uygulamayı kullanan erkek birbirine karıştırılmış. Çünkü sizin ve diğer kullanıcıların yorumlarında gördüğüm ordan başkasını da bulur mu sorusu bana böyle düşündürdü. Yani sen doğal ortamında ya da bir arkadaşın aracılığıyla bir insanla tanışsan onun söz ettiğin uygulamayı kullanmadığını nerden bilebilirsin ki? Zaten bence bir önemi de yok.
Ben sevgilimle arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Sonra sohbet ederken benden önce o tarz uygulamalar kullandığını öğrendim. Ve bunun benim için hiçbir önemi yok. Çünkü şuan kullanmıyor. Yani ordan zamanında birileriyle tanışmış diye şimdi de birileriyle tanışır düşüncem yok. Dolayısıyla o uygulamayı zamanında kullanmış olması onunla evlenme kararımı etkilemedi Ama uygulamadan tanışmak onu ve çevresini yeterince tanımana engel oluyorsa o zaman bir sorun olabilir.
Arkadaşımın Tinder'dan tanıştığı sevgilisi, kendisini yine oradan tanıştığı başka bir kızla aldattı örneğin.
Bence uygulamadan tanışılan kişilere bakış açısı da farklı olabiliyor. Ben o uygulamaları hiç kullanmadım.
Ama bazen düşünüyorum sevgilimle öyle tanışmış olsam birbirinize bu şansı verir miydik diye? Doğru yer ve doğru zamana çok inanırım ilişkilerin yürümesi konusunda. Tanışma şekli de ilişkilerin devamında belirleyici olabiliyor bence.

Bahsedilen uygulama ne hic bir fikrim yok.
Ama bu durumda sen de uygulamadan tanisilmis kiz oluyorsun, isin bir de bu tarafi var.

Hiçbir sosyal medya platformu güvenilir değil. Çünkü kullanım için bir kriter yok. Herkes bu hesapları açabiliyor. Erkeklerin çoğunun da tek amacı sex yapmak için birilerini bulmak. Çok fazla mağdur kadın var. Hele bu tiplere fotoğraf yollayanlar mahkemelik bile oluyor.

tecrubelerıme dayanarak uygulamadan kız yada erkek arkadas bulanların cogunun nıyetı gunluk ılıskı yasamaktır, erkekler genelde cınsellık maksatlı takılırlar hatunlara , yanı sıze yazan bır baskasına da coktan yazmıstır, bu nedenle ben sosal alardan kendıne sevgılı bulma egılımınde olan kımseye guvenmem, eş olarakta seçmem..

Bakış açısıyla alakalı sanırım. Benim önce canlı canlı görmem lazım. Resim falan yetmez. Mimikleri , hareketleri , konuşma tarzı vs... Önce bunları görüp olur vermeliyim kısmetse olur zaten.

bence tanışma şekli değil adamın karakteri önemli. bugün tanışıp yarın evlenilmez tabikide. internette tanıştıklarınız da uzaydan gelmiyor sokakta gördüğümüz kişiler işte sadece söyledikelrinin yalan olmadığını mutlaka anlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…