- 3 Kasım 2017
- 55
- 12
- 30
-
- Konu Sahibi Sevimli Esmer
Şeyma Subaşı ol diyorsun yani bana :) Yok ben her şey usulüne uygun olsun istiyorum :/Evlenmekle vakit kaybetmezdim ben olsam direk çocuk yapardim.
Ay şaka! O kadar mi kıtlık içindesin yani.
bır erkek bence buralarda kız avlamak yerıne işine gucune bakmalı belkı bırcok kızla yazışıyor nerden bılıceksın bıde ögrensen yarın öburgun sana yazdıklarını başka kızlarada yazdıgını ne hıssedersın gururun ıncılmezmı bence kendıne daha guvenılır dürüst cıddı bırını bulmalısın.Bi sebebi var mı bu düşüncenin ?
Korktum şu an bi arkadaşım da benzer bir şey anlattı; bi çocukla buluşmuş sanırım çocuk bipolarmış ve ilaç kullanıyormuş; saçma sapan davranmış sanırım zor kaçmış. Allah korusun!uygulama değil de chatten şizofrenle tanışan ve paçasını zor kurtaran da biliyorum, evli mutlu olan da. tabi benim zamanım bundan 10 sene öncesi. şimdi sosyal mecralar nasıl bilemem...
Ablam da aynı senin söylediklerini söylüyor ama aslında iyi gücü yerinde ; düzgün birisine de benziyor ama başka kızları bilemiyorum tabi :/bır erkek bence buralarda kız avlamak yerıne işine gucune bakmalı belkı bırcok kızla yazışıyor nerden bılıceksın bıde ögrensen yarın öburgun sana yazdıklarını başka kızlarada yazdıgını ne hıssedersın gururun ıncılmezmı bence kendıne daha guvenılır dürüst cıddı bırını bulmalısın.
Bence senle alakalı değil hemen adama güvenmemek .zaten normal olan bu bencede çok güvenmeden zamanla tanıDoğru söylüyorsun canım. Ama ben kıskanç biriyim biraz o yüzden korkuyorum benden gizli uygulamayı kullanıp başka biriyle görüşür diye sanırım bu benim güven sorunumla alakalı :/
Doğru söylüyorsun, etrafımdaki herkes şu an acayip önyargılı ben kimseye nasıl tanıştığımızı anlatamıyorum bile.
Aslında bir canlı yayın uygulamasında konuşarak başladı. Denk geldik yani. O yüzden bana doğal da geliyor :/İlişki amacıyla başlıyorsa tanışma, konuşma ben kesinlikle güvenilir bulmuyorum. Uygulama dediğiniz de sanırım bu şekilde, sevgili bulmak için olduğunu varsayıyorum. Bunlar hariç sanalda tanışıklıkla başlayıp, arkadaşlık ve oradan da birliktelik tabi ki olabilir.
tecrubelerıme dayanarak uygulamadan kız yada erkek arkadas bulanların cogunun nıyetı gunluk ılıskı yasamaktır, erkekler genelde cınsellık maksatlı takılırlar hatunlara , yanı sıze yazan bır baskasına da coktan yazmıstır, bu nedenle ben sosal alardan kendıne sevgılı bulma egılımınde olan kımseye guvenmem, eş olarakta seçmem..Buaralar canım baya sıkkın!... Bu konuda tek kafası karışık olanın da ben olduğumu düşünmüyoru. Etrafımdaki çoğu kız arkadaşım da (gizli olsa da ben biliyorum!) bu tanışma uygulamarını bi şekilde kullanıyorlar. Ama benim hikayem sanırım biraz farklı. Size benim yaşadıklarımı anlatmadan önce bir soruyla başlıyorum çünkü artık gerçekten ben de doğruyu bulamıyorum kendi içimde. Uygulamadan tanıştığınız bi adama güvenip onunla evlilik yoluna çıkar mısınız? Aldatılan, mutlu olan ya da farklı bir tecrübesi olan varsa, buradan paylaşırsa çok sevinirim.