Küfürlü ya da küfürsüz, güzel üslup nedir bilmeyen bütün üyeler için aynı hisleri taşıyorum.
Okuduğumda midem bulanıyor.
Cidden tadım tuzum kalmıyor eskisi kadar aktif olmaz oldum.
Güzelim sitenin içine edenlere diyecek söz bulamıyorum..
ya konuyu okuyormusun? gelip gidip küfür ediyor hatun resmen midem bulandı.
bu seviyedeki biriyle nasıl iki laf edebilirsin ki ?
ha cevap vermek zorunda değiliz tamam ama küfür ettiği kişiyi tahrik ediyor ben vermezsem o veriyor doğal insani bir ihtiyaç olarak..
Okuma bence canim igrenc demek bile az cunku...Kim ki ben denk gelmedim
Aynı düşüncedeyim.sevgiliKazen ve Mune sitede ağıza alınmayacak küfürler edebilen kadınları istemiyorum.
tartışma adabından bihaber olan kendini sadece küfür ve hakaret ederek ifade eden kadınların sitenin kalitesini de düşürdüğünü inancındayım.
bu kadınlar için bir yaptırımınız da polemiğe giren, konularda geyik yapan kadınlar için olan yaptırımınızdan öteye gidemiyor maalesef .. yok mu kalıcı bir çözüm acaba ?
karşılıklı konuşarak kendimizi ifade ederek iletişim kuramadığımız kadınlarla muhattap olmak istemiyorum.
imza kampanyası falan mı başlatsak acaba
Ya o konuyu okudum şok gecirdim o sözler nedir!!!
Ve 15 dakikadir burada daha geriye de gidemedim..
Deşifre edilsin fotosu paylasilsin reelde taniyorsak bilelim en azından
Ve bu tür üyeler kk ya gelmesinler..
o okudugum küfürlerden sonra üye ile aynı başlıklarda gezinmek bile zoruma gidiyor açıkçası
bugüne kadar 3 kez ban yedim insanlarla tartıştım
ama bu kadar ileri giden bir kadını da hayatımda görmedim
en küfürbaz adamı getirip küfret desen bu kadarını söyleyemezdi sanırım
sevgiliKazen ve Mune sitede ağıza alınmayacak küfürler edebilen kadınları istemiyorum.
tartışma adabından bihaber olan kendini sadece küfür ve hakaret ederek ifade eden kadınların sitenin kalitesini de düşürdüğünü inancındayım.
bu kadınlar için bir yaptırımınız da polemiğe giren, konularda geyik yapan kadınlar için olan yaptırımınızdan öteye gidemiyor maalesef .. yok mu kalıcı bir çözüm acaba ?
karşılıklı konuşarak kendimizi ifade ederek iletişim kuramadığımız kadınlarla muhattap olmak istemiyorum.
imza kampanyası falan mı başlatsak acaba
Ben diyecek söz bulamıyorum hangi psikoloji ile yaşıyor acabageceden beri küfür etmiş.
sadece küfür de yok yan sanayi bilmem ne..
bir insanın ağzına yakışmayacak laflar.
Ahh canımBizim is yerinin biraz ilerisinde ganyan bayi var. Önünden gelip geçiyorum ise giderken vs. Yeminle orda duymadim boyle gunyuzu görmemiş kufur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?