• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üyelerin kalitesi

Tedekkurler, bana da hepsini bastirirsam okumazlar gibi geldi :) kufurlu mesajlar yeterli olur sanirim
Zaten gerisini okurlar diye düşünüyorum cok fazla şikayet edildi
Profiline girip her mesajını kibledim ama kimse yok sanirim kk da da

Ama inşallah bilişim suçlarından yanıt alınır

sevgili @Kazen ve Mune Mune sitede ağıza alınmayacak küfürler edebilen kadınları istemiyorum.
tartışma adabından bihaber olan kendini sadece küfür ve hakaret ederek ifade eden kadınların sitenin kalitesini de düşürdüğünü inancındayım.
bu kadınlar için bir yaptırımınız da polemiğe giren, konularda geyik yapan kadınlar için olan yaptırımınızdan öteye gidemiyor maalesef .. yok mu kalıcı bir çözüm acaba ?
karşılıklı konuşarak kendimizi ifade ederek iletişim kuramadığımız kadınlarla muhattap olmak istemiyorum.

imza kampanyası falan mı başlatsak acabaEn Büyük KK

Bu konuya topluca cevap verip kapatayım.
Kazen'i ya da beni ne kadar tanıyabildiniz bilmiyorum ama tüm samimiyetimle yazıyorum, siz küfür edenleri ne kadar istemiyorsanız biz de o kadar istemiyoruz.
Ben sadece bir moderatörüm ama 10 yılı aşkındır sitede olduğumdan az çok site sahiplerinin forum için düşüncelerini biliyorum.

Emin olun hiçbir site sahibi yıllarca emek verdiği sitenin adının küfür edenler tarafından kirlenmesini istemez çünkü belki siz herşeye şahit değilsiniz, herşey sizinle paylaşılmıyor ama 16 yıldır bu siteye Kazen olsun Curly olsun maddi manevi emek veriyor, onu da geçtim sitenin bazı bölümleri bdvden daha kıymetli bizim için çünkü o bölümlerde insanlar dertlerine çare arıyor, ciddi bilgi alışverişleri yapılıyor, kayda değer önemli çözüm yolları paylaşılıyor, bir bölüm yüzünden forumun tamamı yaftalansın istemeyiz.

Biz de sitede belli bir standart olsun, kalite olsun isteriz, neden istemeyelim? Kalıcı çözüm üyelik iptalinden başka birşey olamaz, sizler de şahsınıza küfür edenleri devletin yetkili mercilerine şikayet edersiniz ki etmelisiniz bence, dava açılıyor deyip geri adım atarlar en azından, bunun başka kalıcı çözümü yok nooption, çünkü yeri geliyor burada bugün üye olan kişi küfür etmiyor, yılların üyesi de bir anda küfür etmeye başlıyor, üyenin adını soyadını bilmemiz, adresini bilmemiz de küfür etmesini engellemez.
Kimse küfür edecek insanları önceden kestiremez, şu kültürdekiler bu eğitimdekiler küfür eder de diyemeyiz, böyle durumlarda siz kötü içerik yapacaksınız, biz değerlendireceğiz.
Kaliteli mi olsun o zaman kaliteli olması için siz de emek vermelisiniz, ben şu üyeye dava açacağım diyen hiçbir üyeye dava açma demedik bugüne kadar, dava edin, sadece bize değil, küfür edenleri savcılıklara da şikayet edin, rahatça küfür ediyorlarsa nasılsa sadece üyeliğim yanar rahatlığında olduklarından, zira bizim yasal yaptırımımız yok, hakarete uğrayanlar adına suç duyurusunda bulunamıyoruz, direkt hakarete maruz kalanlarınızdan birkaçınız suç duyurusunda bulunsa böyle olmaz.

Son düzenleme:
Back
X