- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.995
- 598
İfşa edilmeli ve de özür dileyerek dönecek kadar basitte olmamalı bence.valla ben ifşa da istiyorum bu üyeliği kapanır başkasıyla gelir
sağlam bi ders verilmeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İfşa edilmeli ve de özür dileyerek dönecek kadar basitte olmamalı bence.valla ben ifşa da istiyorum bu üyeliği kapanır başkasıyla gelir
sağlam bi ders verilmeli
Aynen resmini koysunlar coluk cocugumuzu uzak tutalım ondan..valla ben ifşa da istiyorum bu üyeliği kapanır başkasıyla gelir
sağlam bi ders verilmeli
Ben ban aldığımda boşuna zoruma gitmiyor.
Hey gidi hey!
Pamuklara sarmalanması gereken insanım.
Ne burada ne reelde kıymetimi bilen yokkkk![]()
Konuyu bende görmedim ama saygısız üye sayısı giderek artırıyor ne yazıkkiOkuma bence canim igrenc demek bile az cunku...
Aynen resmini koysunlar coluk cocugumuzu uzak tutalım ondan..
Ben geceden girmedim zaten kesin polemik cikar diyerekten ama bu bambaşka bişey olmuşKonuyu bende görmedim ama saygısız üye sayısı giderek artırıyor ne yazıkki
Aynenvalla eşi dostu akrabası yaptıklarını görsün o da yeter
Yazık kendi kalitesini ortaya koymuş bide erkek çocuk büyütüyormuş o çocugun elinden alınma sanşı olsa ahBen geceden girmedim zaten kesin polemik cikar diyerekten ama bu bambaşka bişey olmuş
Aynen
Mesela benim bi yakinimsa eger daha yüzüne bakmak istemem
Konu hangisiYa o konuyu okudum şok gecirdim o sözler nedir!!!
Ve 15 dakikadir burada daha geriye de gidemedim..
Deşifre edilsin fotosu paylasilsin reelde taniyorsak bilelim en azından
Ve bu tür üyeler kk ya gelmesinler..
Ne iyi olur o ...Yazık kendi kalitesini ortaya koymuş bide erkek çocuk büyütüyormuş o çocugun elinden alınma sanşı olsa ah
Bdvde 40 küsür sayfa olan konuKonu hangisi
Yeni üyeyim kısaltma anlamıyom adı ne konununNe iyi olur o ...
Bdvde 40 küsür sayfa olan konu
YokYeni üyeyim kısaltma anlamıyom adı ne konunun
Hangi konu merak ettimNooption kesinlikle haklısın insan susmak istese de dayanamıyor.
Banlayim hic onemli degil burda yalandan kimsenin yaptiklarini yalandan alkislayamiycam bukdrda benligimi kaybetmedim daha. Biri gercekleri soylemis oldu banlanirsamda acilinca gorusz![]()
O sayfalarin aldim ben sadeceBu sahislarla ilgili savciliga basvurmak icin sadece o kisinin mesajlarininin screenshotlari yeterli mi yoksa butun sayfalarin ciktilari mi alinmali?
O sayfalarin aldim ben sadece