AKP'li müezzin: Yönettiği hanımlar Reis-i Cumhur’a helaldir

mini etekle başörtüsü neden kıyaslanır ki ne alaka ben başörtüsüne değil örtünme şekline dedim bu örtünme tarzını doğru bulmayan herkes neden mini etek giyiyor olarak düşünülür buna da anlam veremiyorum

Bakın örneğine bile sinirlendiniz. Adam başörtülülere türlü türlü hakaret etmiş. Aslında doğru da söylemiş, bunlar herseyden nem kapiyorlar vs diye yorumlar yapılıyor. Adam direkt bbaşörtülülere ssydirmis bizim yok canım bize soylemiyordur dememiz mi lazım?

Bugün burda mini etek dar pantolon kisa elbise şort vs giyinen birilerine hakaret eden biri mevzu olsaydı, bunda ne var canim diyen herkes ateş püskürüyor olurdu.

Ah samimiyet nerdesin....

adam ne diyor izleyemdim ama sümerlerde falan bu şekilde giyindikleri biliniliyor gizlenmek için zaten. niye büyütüldü , buradan ne mağduriyet bulundu yine anlayamadım:)

Şimdi biri cikip fa...şeler mini etek giyiniyorlar dese ona da hak verecek misiniz?

"Mini etek giyenler fa..dir" diyorsa oha derim ama "Fa...ler mini etek giyiyorlar" derse evet derim, bu bir gerçek çünkü, giyiyorlar. lakeoftears'ın da dediği gibi Sümerler'de de giyim bu şekilde, Sümerler sizi mağdur ettiyse bilemem.

Not:Videoyu izlemedim buradaki yorumlara istinaden yazıyorum.

boşverde onu ben neyi anladım biliyormusun örtülü olmak biraz daha fazla insan yapmıyormuş,
herşeye dar pencerelerden bakıyorlar ben örtünme şekli diyorum bana başörtüsü mini etek karşılaştırması yapıyolar

hiç anlamam neden başkasının giyinme tarzı bizi bu kadar gerer? ister başını kapatıp mini giyer, ister komple siyah giyer, ister tunik-kot giyer ama başını kapatır.. kime ne? size ne? bana ne?

hayır yani biri de demiyor, 70 kilo olup tayt giymeyin, dar pantolon giymeyin diye.. neden? çünkü bize ne?

dikkat ediyorum ne zaman bir başörtü meselesi olsa bağlama şeklinden tutun da yaptıkları makyaja kadar 46872356 tane yorum yazılıyor, iyi de kimin ne haddine karışmak.. belki hobi olsun diye bağlıyor, belki canı öyle istediği için bağlıyor, belki kendi inancı öyle o yüzden öyle giyiniyor.. yeter yahu, bir bıkmadınız "başı kapalı ama..." geyiklerinden..

100 de 43 sizin için ağlanası bir durum güç kaybediyor,rte ve davutoğlu ikiye bir şehir,ilçe demeden 400 sandalye dedi ama nafile namazı

% 43e sevinmek muhalefet için acinacak bir durum degil mi sizce? Bu oy oranı yine iktidar demek. Ha kel hasan ha hasan kel :)

Bakın örneğine bile sinirlendiniz. Adam başörtülülere türlü türlü hakaret etmiş. Aslında doğru da söylemiş, bunlar herseyden nem kapiyorlar vs diye yorumlar yapılıyor. Adam direkt bbaşörtülülere ssydirmis bizim yok canım bize soylemiyordur dememiz mi lazım?

Bugün burda mini etek dar pantolon kisa elbise şort vs giyinen birilerine hakaret eden biri mevzu olsaydı, bunda ne var canim diyen herkes ateş püskürüyor olurdu.

Ah samimiyet nerdesin....
ben örneğe sinirlenmedim hanım efendi bu karşılaştırmayı saçma buldum..ben burda başörtülü birine hakarete zaten karşı çıkarım sizde eski tarihteki insanların gizlenmek için yaptıkları gibi örtümnüyorsanız buyrun üstünüze alın hanımefendi.. daha da diyeceğim bişey yok

% 43e sevinmek muhalefet için acinacak bir durum degil mi sizce? Bu oy oranı yine iktidar demek. Ha kel hasan ha hasan kel :)
ne demek istediğimi bal gibide anladınız,100 de 5 oy kaybınız var,çok büyük kayıp,akp sayesinde hep sağa oy vermişler bile farklı partilere yönelmek durumunda kaldı yada bırakıldı,düşün artık emeklinin alım gücünü arttırdık dememeyeydi bakanınız belki farklı olurdu:)

hiç anlamam neden başkasının giyinme tarzı bizi bu kadar gerer? ister başını kapatıp mini giyer, ister komple siyah giyer, ister tunik-kot giyer ama başını kapatır.. kime ne? size ne? bana ne?

hayır yani biri de demiyor, 70 kilo olup tayt giymeyin, dar pantolon giymeyin diye.. neden? çünkü bize ne?

dikkat ediyorum ne zaman bir başörtü meselesi olsa bağlama şeklinden tutun da yaptıkları makyaja kadar 46872356 tane yorum yazılıyor, iyi de kimin ne haddine karışmak.. belki hobi olsun diye bağlıyor, belki canı öyle istediği için bağlıyor, belki kendi inancı öyle o yüzden öyle giyiniyor.. yeter yahu, bir bıkmadınız "başı kapalı ama..." geyiklerinden..

Ben de bunu diyorum işte office. Burda açık olan birine hakaret eden birine nasıl haddini bildiriyorsak aynı şeyi tersi için de yapmaliyiz. Burds başörtüsünu takan kadinlari bilmem neye benzeten adama hak veriyorlar. Hadi hak veren versin de adami eleştirenlerle bundan ne mağduriyet cikardiniz acaba, diye dalga geçiyorlar üstüne. Bir de bizim yerimize karar verenler var neymiş kitap da yokmuş, ben ayetleri biliyor muymuşum? Sen olmadığına inaniyorsan o şekilde yasa beni ilgilendirmez, ben ayeti biliyorum ve kapaniyorum bu da beni ilgilendirir sadece.

Bu benim buraya gelip arkadaşlar ortunun diye bir ayet var neden ortunmuyorsunuz demem gibi bir şey. Bak şimdi bu örneğe kizanlar ds olacak ama bu sadece bir örnek. Gercekte yapacağım bir şey değil, kendime yakistiramam ben bunu zaten.

ne demek istediğimi bal gibide anladınız,100 de 5 oy kaybınız var,çok büyük kayıp,akp sayesinde hep sağa oy vermişler bile farklı partilere yönelmek durumunda kaldı yada bırakıldı,düşün artık emeklinin alım gücünü arttırdık dememeyeydi bakanınız belki farklı olurdu:)

Evet doğru söylüyorsun berbat durumdayiz :)

Başörtüsü konusunda konuşmak canımı sıkıyor, daha fazla yazmayacağım. Deve hörgücü filan denmiş, bize ne isteyen istediği gibi bağlasın başörtüsünü. İster deve hörgücü yapsın, ister daracık taytlar giysin, isterse de başörtüsüyle bir ton makyaj yapsın. Beni zerre kadar rahatsız etmiyor. Mini etekliler rahatsız etmediği gibi...
Bunu konuşan da yine erkekler; biri c. başkanına bütün kadınlar helal diye saçmalar , biri de böyle işte... Size ne kadınlardan kendi işinize bakın densizler...

off. ya
gerçekten biz kadınların kıyafeti milleti neden geriyor. taytta giyeriz başımızıda örteriz. vücut bizim değilmi.
şimdi koluma dokundum.
aa benim bu. . benim vücudum. benim canım
bitti. millete ne
sen bakma çok ilgilenen var kadınlardanda erkeklerdende,kızkardeşim kapalıların yoğun olduğu yerde yaşıyor,göze falan batmaz öyle pantolon tşört,kalkıpta o mahallede kısa etek giyecek hali yok yani,ama kadı nlardan duymadığı söz kalmadı sen açık zarfsın ben kapalı zarfım diyenmi arasın,genç kız gibi giyiniyorsun diyenimi,müneafıklara özeniyorsun diyenimi:KK12:

sen bakma çok ilgilenen var kadınlardanda erkeklerdende,kızkardeşim kapalıların yoğun olduğu yerde yaşıyor,göze falan batmaz öyle pantolon tşört,kalkıpta o mahallede kısa etek giyecek hali yok yani,ama kadı nlardan duymadığı söz kalmadı sen açık zarfsın ben kapalı zarfım diyenmi arasın,genç kız gibi giyiniyorsun diyenimi,müneafıklara özeniyorsun diyenimi:KK12:
işte tepkim bu kafalara zaten. size ne kardeşim

Konu nerden nereye gelmiş yine , bir şey anlamadım.Başka konuşacak konu yok mu? Yok biri mini etekliye f*hişe deseler böyle olur muydu , yok kapalılara laf söylüyorsunuz falan.Nedense bu tartışmayı açanlar da hep kapalılar.Görende hadi açılın diyoruz zanneder !!! Benim hiç umrumda değil yani ister açılın ister saçılın,ister mini etekli f*hişeler cirit atsın etrafta.
Anlayamadığım tek nokta biri zamanında p*çlik yapıp "kapalılar şöyledir " demişse , bugün biri çıkıp "mini etekliler böyledir " dediyse,çıkıpda zamanında bunlar kapalılara söylenmişti diye savunma yapamazsınız.Bu açıklama değil saldırıdır.Söyleyecek bir şey olmadığı için kısasa kısas yapmaktır. Biz bunu yaşadık sizlerde yaşayın,oh olsun diyerek içten içe sevinmedir bunlar.Bu konularda daha insancıl olup taraf tutmadan yaklaşın.Parti , hükümet ayağına çok yanlış şeyler yapılıyor.Bu arada hükümetin her yaptığını doğru kabul edenler Kuma'lık işine ne diyor , kimse birşey demedi? Onu da gözü kapalı kabul edip,onlar yaparsa doğrudur mu diyorsunuz?

off. ya
gerçekten biz kadınların kıyafeti milleti neden geriyor. taytta giyeriz başımızıda örteriz. vücut bizim değilmi.
şimdi koluma dokundum.
aa benim bu. . benim vücudum. benim canım
bitti. millete ne

Ne zaman asacagiz bu durumu bilmiyorum, ya da asabilecek miyiz? Herkes birbirine kendi görüşünü empoze etmeye çalışıyor. En çok da erkekler biliyor bizim nasıl giyinmemiz gerektiğini en çok onlar konuşuyor. Bu daha sinir bozucu.

Başörtüsü konusunda konuşmak canımı sıkıyor, daha fazla yazmayacağım. Deve hörgücü filan denmiş, bize ne isteyen istediği gibi bağlasın başörtüsünü. İster deve hörgücü yapsın, ister daracık taytlar giysin, isterse de başörtüsüyle bir ton makyaj yapsın. Beni zerre kadar rahatsız etmiyor. Mini etekliler rahatsız etmediği gibi...
Bunu konuşan da yine erkekler; biri c. başkanına bütün kadınlar helal diye saçmalar , biri de böyle işte... Size ne kadınlardan kendi işinize bakın densizler...

Aynen. Ceneleri kopsun inşallah :) herkes kimsenin hayatina karisamaz :))

Ne zaman asacagiz bu durumu bilmiyorum, ya da asabilecek miyiz? Herkes birbirine kendi görüşünü empoze etmeye çalışıyor. En çok da erkekler biliyor bizim nasıl giyinmemiz gerektiğini en çok onlar konuşuyor. Bu daha sinir bozucu.

yolda beni çevirip "böyle kapalılık mı olur, cehennem de yanacaksın" diyen teyzeler var mesela :KK53: hayır gören de olsa absürt bir kıyafetim var sanır. üzerimde dizime kadar gelen bir kap, altında kot pantolon. zaten topuzum yok onu yapacak kadar bile vaktim yok, sırtımda laptop çantam.
önceden ciddi ciddi cevap verirdim, şimdi peki teyze deyip geçiyorum. buraya geliyorum burada da aynı muhabbet. daral geldi yeminle :KK53:

yolda beni çevirip "böyle kapalılık mı olur, cehennem de yanacaksın" diyen teyzeler var mesela :KK53: hayır gören de olsa absürt bir kıyafetim var sanır. üzerimde dizime kadar gelen bir kap, altında kot pantolon. zaten topuzum yok onu yapacak kadar bile vaktim yok, sırtımda laptop çantam.
önceden ciddi ciddi cevap verirdim, şimdi peki teyze deyip geçiyorum. buraya geliyorum burada da aynı muhabbet. daral geldi yeminle :KK53:
aynen:KK53:

benim komşu vardı,ama komşuların toplandığı ortamda eşiyle olan yatak muhabbetini anlatır,bizde çok ayıptır yani kızkardeşimde olsa konuşulmaz böyle şeyler,namaz kılıyorum diye ama senin başın açık sen cehennemde kızgın saçta yanacaksın dedi,bense ona herşeyini ortaya döktüğü için hiçbirşey söylemedim,ne kadar cürretkarlar

Teyzeler teyzeler :)) he deyip geçmek en güzeli. Daha önce de söylemiştim her düşüncenin içinde oluyor dusuncesizler. Insanlar pek seviyorlar başkalarının hayatına karismayi. Bir de herkesi kötü kendilerini iyi herkesi günahkar kendilerini cennetlik görmeleri var tabii :)

X