- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece izledim bu videoyu . cok üzüldüm cok kızdım..Bu o kişinin ayıbıdır. Söylediği sözler kötüyse insanın boynuna yular olur. O yönden haklısınız.
Ama bir kişi böyle söyledi diye bütün Cumhuriyet Halk Partililer böyledir kötüdür diyemeyiz. Ben CHP ye hiç oy vermedim ama her türlü kutuplaşmaya karşıyım
ee ben sizin kapalılığınızla ilgili bişey demedim ki ne alaka şimdiBen deve horgucu ile ilgili ayeti de ziynet yerlerini ortmekle ilgili ayeti de biliyorum. Bildiğim için kapandim zaten. Moda diye değil
valla o videoyu iyi dinle bence eski bi tarihte bu şekilde örtünme biçimini neden kullandıklarını söylemiş.. direk bunu takan dememiş.. bu örtünme biçimi değil derken yeterli bilgimi sormuşsun hemen cevap vereyim Kur-anı kerim den burada ayet paylaşmanın ysak olduğunu okuduğum için kurallara uymak adına şimdi o ayeti söylemiyorum ama sadece ' deve hörgücü'' şeklinde devam eden bi ayet biraz araştır istersen bu bilgi yeterli gelir umarım..sizekimse akparti gitsinde saçınızı açın demedi zaten böyle yapacak insanlar olacak dedim çünkü bunlar oy için belirli konuma gelmek için bu şekile girmiş insanlardır siz inancınızı doğru bi şekilde yaparsanız allah için örtünürseniz ben zaten buna saygı duyarım!
lafı istedikleri gibi anladıkları için sanki her kapalıyı genellenmiş gibi anlıyorlar..adam ne diyor izleyemdim ama sümerlerde falan bu şekilde giyindikleri biliniliyor gizlenmek için zaten. niye büyütüldü , buradan ne mağduriyet bulundu yine anlayamadım:)
Valla bence de madem ülke bölünecek ortada Türkiye diye birşey kalmayacak, şu dinciler de orta anadoluyu alsınlar biz kıyılarda rahat edelim.
bizede bizimde kulağımıza bir şeyler geldi,kentsel dönüşüm vs,ama boğazlar kanunu yüzünden bir şey yapılamazmıymış kızkardeşimee sorup yazarımevet cnm
bizede bizimde kulağımıza bir şeyler geldi,kentsel dönüşüm vs,ama boğazlar kanunu yüzünden bir şey yapılamazmıymış kızkardeşimee sorup yazarım
ben inanmıyorum bu göstergelere kaldır kız şunuKızlar tam şu anda olan bir olayı
Eskişehire yazık olacak Yazık hallerine etrafı tamamen sarılmış durumda .Tek başlarına mücadele veriyorlar
Eki Görüntüle 1548398
ne yazmıştı acaba,resmi gazetede yayınlandı.dün baktım ama bizim oralar var mı bilemiyorum şu an.
ben inanmıyorum bu göstergelere kaldır kız şunu
saol tatlımArtık gözüm üstünde . takip ediliyorsun
lafı istedikleri gibi anladıkları için sanki her kapalıyı genellenmiş gibi anlıyorlar..
oyları düştü ama gerçekler önemli hani 100 de 48 lerBence alisin seçimden sonra aynen böyle olacak :))
mini etekle başörtüsü neden kıyaslanır ki ne alaka ben başörtüsüne değil örtünme şekline dedim bu örtünme tarzını doğru bulmayan herkes neden mini etek giyiyor olarak düşünülür buna da anlam veremiyorumŞimdi biri cikip fa...şeler mini etek giyiniyorlar dese ona da hak verecek misiniz?
oyları düştü ama gerçekler önemli hani 100 de 48 ler
100 de 43 sizin için ağlanası bir durum güç kaybediyor,rte ve davutoğlu ikiye bir şehir,ilçe demeden 400 sandalye dedi ama nafile namazıEn az % 43 alır. Ama % 45e çıkması da olası. Bazıları % 30lara düşecek diye düşünüyor ama kendilerini kandiriyorlar.
boşverde onu ben neyi anladım biliyormusun örtülü olmak biraz daha fazla insan yapmıyormuş,mini etekle başörtüsü neden kıyaslanır ki ne alaka ben başörtüsüne değil örtünme şekline dedim bu örtünme tarzını doğru bulmayan herkes neden mini etek giyiyor olarak düşünülür buna da anlam veremiyorum