uyduruyor muyum?

Beni agirlamak arkadaslari ile tanistirmak icin cok zarif bir davetde bulundu,ayagina cagiriyor diye birsey soz konusu degil..buraya gelmek istedigini de cok soyledi fakat benden bir davet henuz cikmadi...
Bir de hava atmak icin soylememistim,gercekten guzel bulunurum hatta kizimin ogretmeni kizimi bilmese universite ogrencisi sanirdim sizi demisligi vardir,gercekten cok genc gorunuyorum genetik bir sansim var,icki sigara olmayinca oyle gorunuyorum...valla havam yerindedir ne yalan soyliim,yalniz bunu boyle icime kapanik bir imajim oldugunu dusunmeyin diye soylemistim,hani gencim guzelim neseliyim gibi..yani adam beni bi defa gormedi onceden taniyor,yemek bi defa oldu,ama etkilenmis herhalde...cok zarifti yemekte de biz de kizimla guzeldik yani napayim...cirkinim mi diyeyim,guzelim yani

Bi de adam istanbulda yasiyor sizin icin bir istanbul gezisi planladim,cok guzel vakit gecirecegiz dedi...sevdigim bir yazari taniyor bir yemekte sohbet imkani yaratirim dedi,ve butun arkadaslarinin beni merak ettigini soyledi,hepsini alip gelecek hali yok ya elbette davet edecek yani...bi de bence ben geleyim demektense davet etmek daha nazik bir yaklasim degil mi...ama arkadasca olabilir bilemedigim icin yazdim zaten fikir sordum..

Kolay lokma olma diyenlere oyle gorunmuyorum anlaminda soyledim,hafif degilim sozunu..gercekten mesafeli duruyorum,hep boyle idim,yapim boyle...

Fazla düşünmeyin bence, onu mu demek istedi bunu mu ima etti? gibi gibi. Davetini kabul edebilirsiniz, kaybedecek bir şey yok, aksine, size ve kızınıza karşı nazik olduğundan bahsetmişsiniz, dışarıya karşı davranışları da aynı şekilde mi, gözlemleme fırsatınız olur. Mesela, hiç tanımadığı bir garsona, arkadaşlarına, sadece kızınıza değil genel olarak çocuklara, yaşlılara vs. karşı konuşma tarzı, davranışları nasıl? Saygılı birisi mi, sinirli mi, yardımsever/düşünceli birisi mi?

Tabi ki ilk buluşmada, bir günde, anlaşılacak şeyler değil bunlar. Ancak, genel çerçeveden bakarak deneyip denemeyeceğinize karar verebilirsiniz. Sizinle değil de başkaları ile özellikle tanımadığı kişilere karşı söz ve davranışlarıyla, az çok bir genel izlenim edinirsiniz. Kısaca, davetini kabul edin ve gözlemleyin, derim.

Adam senle ilgileniyor bence de yalniz temkinli hareket etmekte fayda var ve kendini hazir hissetmenden emin olmalisin...

Ya bi ben mi adami biraz sapik buldum? Yillar sonra sadece bir yemek yiyor konu sahibi ile ve tüm arkadaslarina anlatmis bile. Madem leyla ile mecnun gibi bir ask hisediyor, niye konu sahibin yanina gitmiyor? Yani sonuçta bir kadin ile çoçugu ile yolculuk yapmasini niye istesin?

Konu sahibide acaip havali geldi "yok 36yim ama 30 görünüyorum "yok ben hafif bir bayan degilim (ki o ne demekse artik), süper bakimli olmama ragmen, kimse yanimda bile geçemez ayooo" havalar yani. Dogruyu söylemek gerekirse bir erkegin bu kadar havaya dayandigina bile sasiriyorum :KK57:

Adam resmen diyor üstelik "huzurumu bozmak istemiyorum" diye, seni ayagana kadar çagiriyor konu sahibi, ve gitmeyi düsünüyormusun. Vallahi havan biraz fos çikiyor konu sahibi :KK59:

Ya ne zmn dedim super bakimliyim cok guzelim filan..bakimliyim ve guzel bulunurum dedim,genc de gorunuyorum yani hava icin soylemedim,kisayim mesela 160 boyum,nasil giyinecegimi biliyorum,bi de gulus bakış duruş filan guzel yapar bi kadini..170lik bir 25 lik kendinden hosnut degilse kimseye guzel gorunmez mesela

Ya valla amacim kendimi ovmek degil,guzel bulunan bi kadinim o kadar...tarif icin soyledim,yoksa boyle dur dur bi daha bak bi tip degilim,minyonum heralde genc gorunuyorum,bunu soyledim...ask meskten bahsederken aklima geldi diyiverdim işte...

Hani adam bekar yakisikli dedim ya ben de cocuklu bi kadinim ama genc gorunuyorum begeniliyorum guzelim filan buna getireyim lafi dediydim,he guzelim ne var.

Allaaaah kosun burda bi kadin guzelim bakimliyim dedi linc edin..bence cirkin kadin yoktur kendini begenmeyen gulmeyi bilmeyen kadin vardir..

Ayrica guzel bile olsam bakin yalnizim ve bir evlilik bitti...neymiş bir hicmis..simdi herkes sen nasil yalniz kaliyorsun kimse yok mu nasil olmaz diye bi de sasiriyor bana.daha cok uzuluyorum..

Bence öyle bir niyeti varsa açılıncaya kadar umut beslemeyin. Biz kadınlar hep şefkat güvenli bir gölge ararız yapımız gereği. Ama erkeklerin işi belli olmuyor. Adamın biri arkadaşıma umut verdi verdi. Sonra sosyal arkadaslarmış öyle dedi. 14 şubatta hediye veriyosun ve sosyal arkadaşlıktan bahsediyorsun. Yani böyleleride var.

İşte ben acaba duygu boslugundayim adam oylesine arkadasca yaklasir ben gelin guvey olurum bu boslukla sonra boyle hayal kırıklığına mi ugrarim yoksa adam bisey mi hissediyo diye sorayim dediydim lafi nereye getirdi bazi bacilar..

Beni agirlamak arkadaslari ile tanistirmak icin cok zarif bir davetde bulundu,ayagina cagiriyor diye birsey soz konusu degil..buraya gelmek istedigini de cok soyledi fakat benden bir davet henuz cikmadi...
Bir de hava atmak icin soylememistim,gercekten guzel bulunurum hatta kizimin ogretmeni kizimi bilmese universite ogrencisi sanirdim sizi demisligi vardir,gercekten cok genc gorunuyorum genetik bir sansim var,icki sigara olmayinca oyle gorunuyorum...valla havam yerindedir ne yalan soyliim,yalniz bunu boyle icime kapanik bir imajim oldugunu dusunmeyin diye soylemistim,hani gencim guzelim neseliyim gibi..yani adam beni bi defa gormedi onceden taniyor,yemek bi defa oldu,ama etkilenmis herhalde...cok zarifti yemekte de biz de kizimla guzeldik yani napayim...cirkinim mi diyeyim,guzelim yani

Bayılırım sizin gibi hatunlara:KK73: Bende aynadan gördüğümü hep beğenirim..dolayısıyla eşimde beğenir. Enerjimiz hiç düşmesin:KK53:

Bi de adam istanbulda yasiyor sizin icin bir istanbul gezisi planladim,cok guzel vakit gecirecegiz dedi...sevdigim bir yazari taniyor bir yemekte sohbet imkani yaratirim dedi,ve butun arkadaslarinin beni merak ettigini soyledi,hepsini alip gelecek hali yok ya elbette davet edecek yani...bi de bence ben geleyim demektense davet etmek daha nazik bir yaklasim degil mi...ama arkadasca olabilir bilemedigim icin yazdim zaten fikir sordum..

Çok heyecanlı bir süreç senin için..Denemeden bilemezsin adamın niyetini. Sen sessiz, içime kapanığım diyorsun ama ben yemem..sen işini bilirsin:KK45: Aşkta hesap kitap işleri pek tutmaz. Duygularınla harekete geç ve inşallah yanılmaz mutlu olursun:KK68:

X