imza kisminda "tebellüğ ettim, ad soyad imza" yaziyorKesinlikle imzalamasin evet imzalarsa tazminat alamaz.... imzaladigi içinde uyariyi kabullenmis olur....
Tebellüğ ettim demek - kabul ettim anlamına geliyor bir neviimza kisminda "tebellüğ ettim, ad soyad imza" yaziyor
Imzalamasin , tazminat alamaz....imza kisminda "tebellüğ ettim, ad soyad imza" yaziyor
ik ya savunma yazdi sonra cevap olarak bu geldi zatenSavunma yapsin kabul etmedigini ustlerine bildirsin ... bu bankadindaki ustler degil genel bolge sorumlulari falan oluyor oralara bildirsin
bu uyariyi kabul etmiyorum filan mi yazsa acaba imzalarkenİmzalamasın.
İmzalasa bile savunma yada açıklama yapsın.
Performans eksikliğini yada iş eksikliğini belgeleyin vs tarzında.
Imzalamasin hic bisey yapamazlae kendileri cikarmak isterlerse pasalar gibi tazminat öderler... gecmiste benimde basima geldi uyari degildi ama iki sehirde calismayi bana zorla kabul ettirdiler... tabiii dayanamayip ciktim hic bi hak idda edemedim... ama kabul etmiyorum deseymisim o sehirden baska sehire beni gonderemezlermis... cok cok cikisim verilirdi tazminatimi alabilirdim....ik ya savunma yazdi sonra cevap olarak bu geldi zaten
Aslında avukat bir arkdaş daha iyi yardımcı olur ama.bu uyariyi kabul etmiyorum filan mi yazsa acaba imzalarken
savunmasinda yazmıştı mobing benzeri bir duruma maruz kaldığını.Verdikleri kağıda müdür tarafından mobbing uygulandığını belirtin dicem ama işler daha çok karışır.
Oradan en iyisi tazminatını alıp bir an önce ayrılması çünkü muhtemelen gözler hep üzerinde olacak ve sureklı açık yakalamaya çalışıcaklar.Eşim artik müdürlük beklerken yaşadıklarına bak
Hiç tanıdığımız avukat yokAslında avukat bir arkdaş daha iyi yardımcı olur ama.
evet soğudu zaten artik ayrilmak istiyor ama ordan alacagimiz tazminata ihtiyacimiz varOradan en iyisi tazminatını alıp bir an önce ayrılması çünkü muhtemelen gözler hep üzerinde olacak ve sureklı açık yakalamaya çalışıcaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?