Babasıyla kesin konuşsun keşke başta bu durumları yazsaydınız herkes yanlış anladı. Eğer ki kadın kayınpederinizin sağlık sorunlarından yararlanıp her şeyı satıp gelirlere kadar yeğenlerine veriyorsa kusura bakmasın evladı dururken el ne oluyor. Eşinizle konuşun yoksa hakkı olacağı bir şey kalmaz. Yeğenlerin üstüne bile yapar bakın kiralar veriliyor evinde oturuluyor. Eşiniz babasının gözünü açsın annesinede ne oluyor babamın malları niye ellere gidiyor diye tepkisini koysun. Avukatada bu durumu danışsın bence kesin bunu unutmayın belki şerh koyulursa bir cacık yapamazlarEvet canim durum öyle gibi şuan. Eşimin gözünü açması gerek. En azindan babasıyla üzmeden de olsa konusabilir
Ya öyle karışık bir durum ki. Anlatmakta ifade etmekte zorlandim. Kendimde şaşırdığım bir durum olduğundanBabasıyla kesin konuşsun keşke başta bu durumları yazsaydınız herkes yanlış anladı. Eğer ki kadın kayınpederinizin sağlık sorunlarından yararlanıp her şeyı satıp gelirlere kadar yeğenlerine veriyorsa kusura bakmasın evladı dururken el ne oluyor. Eşinizle konuşun yoksa hakkı olacağı bir şey kalmaz. Yeğenlerin üstüne bile yapar bakın kiralar veriliyor evinde oturuluyor. Eşiniz babasının gözünü açsın annesinede ne oluyor babamın malları niye ellere gidiyor diye tepkisini koysun. Avukatada bu durumu danışsın bence kesin bunu unutmayın belki şerh koyulursa bir cacık yapamazlar
Eşinin babasını ilgilendirir bu durum. Karı koca arasında senin evin benim evim olmazki. Eşin çalıştığını evine getiriyorsa el alemin geliri gideri ile ilgilenmemelisin.Yapmazsa yapmasin zaten de. Esim evlat olarak birsey görememiş. Kadin kendi kardeşlerinin çocuklarına akıtıyor birde bunu bize anlatıyor. Kac tane evleri var. Birinde kardeşinin cocugu oturuyor. Esim benim evime taşındı mesela. Bu bana tuhaf geliyor
Eşin babasına ses çıkartmıyor mu? Babası evlatlarına değer vermiyor demekki. Eşin tavır almalı sen değilYapmazsa yapmasin zaten de. Esim evlat olarak birsey görememiş. Kadin kendi kardeşlerinin çocuklarına akıtıyor birde bunu bize anlatıyor. Kac tane evleri var. Birinde kardeşinin cocugu oturuyor. Esim benim evime taşındı mesela. Bu bana tuhaf geliyor
İste ben eşimin gözünü açayım istiyorum sonra çok ahlanacak ben cekicem yine sonuçta. Vaktinde anlaması lazım durumu. Esim cok saf kalplidir. Ensesine vur ekmeğini alBazı şeyleri yorumlarınızda okuyunca kafamda oturdu. Üvey annesi babasının malını mülkünü kendi yeğenlerine akıtırken eşiniz ne yapıyor. Babasının mallarında eşinizin de hakkı var. Çıkıp karşılarına konuşsun hakkını istesin, para istesin. Sizin kendinizi strese sokarak çözebileceğiniz bir konu değil ki bu. Babasıyla eşiniz arasında olan bir konu.
Iste eşimin gözünü açmayı görev edindim. Gözümün önünde haksızlıklarEşin babasına ses çıkartmıyor mu? Babası evlatlarına değer vermiyor demekki. Eşin tavır almalı sen değil
Eşin değer görmediği için kendini kabul ettirmeye calısıyor babasına yaranmaya calısıyor babamsı görsün sevsin diye.. Psikolojik bir durum sen üzerine gittikce daha da kötü olur... Gözünü açmak yerine bir Terapistte tedavi olmaya ikna etmelisin bence.Iste eşimin gözünü açmayı görev edindim. Gözümün önünde haksızlıklar
Benimkiler hiç birşey takmadı, çeyrek bile. Nikahıma gelirken biletlerinden kıyafetlerine herşeylerini biz karşıladık, üstüne evlendikten sonra 1 yıl boyunca düzenli yardım yaptık. Sonrada çok destek olduk ama bir yıl borç öder gibi düzenliydi. Onun öncesinde de emekli olup köye yerleştiklerinde eşim yaptırdıkları evin yarısından fazlasını karşılamış. Ablalarının, babasının bir sürü borcunu kapamış. Benim evlendikten sonra kayınvalideme tek dediğim “ikinci baharınızı yaşayın, gezin tozun artık” idi.Siz evlendiğiniz de eşinizin ailesi size taki hediye birsey yapmadimi. Hiç birsey yapmadılar. Bir çeyrek bile. Sonra ellerini kollarını sallayarak evime geldiler bomboş. Bizde adet boyle degil
Bu yorum bana farklı bir bakış açısı kazandırdı teşekkür ederim çok mantıklıEşin değer görmediği için kendini kabul ettirmeye calısıyor babasına yaranmaya calısıyor babamsı görsün sevsin diye.. Psikolojik bir durum sen üzerine gittikce daha da kötü olur... Gözünü açmak yerine bir Terapistte tedavi olmaya ikna etmelisin bence.
Siz evlendiğiniz de eşinizin ailesi size taki hediye birsey yapmadimi. Hiç birsey yapmadılar. Bir çeyrek bile. Sonra ellerini kollarını sallayarak evime geldiler bomboş. Bizde adet boyle degil
Benim üzüldüğüm asıl esim zaten. Bildiğin dişlaniyorBenimkiler hiç birşey takmadı, çeyrek bile. Nikahıma gelirken biletlerinden kıyafetlerine herşeylerini biz karşıladık, üstüne evlendikten sonra 1 yıl boyunca düzenli yardım yaptık. Sonrada çok destek olduk ama bir yıl borç öder gibi düzenliydi. Onun öncesinde de emekli olup köye yerleştiklerinde eşim yaptırdıkları evin yarısından fazlasını karşılamış. Ablalarının, babasının bir sürü borcunu kapamış. Benim evlendikten sonra kayınvalideme tek dediğim “ikinci baharınızı yaşayın, gezin tozun artık” idi.
kayınvalidenizi anlatıyorsunuzda yıllarca bu düzende gitmişler, madem üvey diye belirtiyorsunuz eşinizin beklentisi babasından olmalı. Sizin bir şey bekliyor olmanızın hiç anlamı yok onların gözünde muhtemelen. Eşiniz bekliyorsa, dile getiriyorsa ve muhattap almıyorlarsa üzücü tabi. İlerde kızım evlendiğinde eşi bana birşey almadınız derse git anan alsın, herkes kendi yavrusuna bakar derim ben.
Eskidenmiş demekki adap görgü ne diyimNe takısı hiç birşey yapmadılar eşimle ben yaptık... Kına gecesinde bile el alemde emanet çeyrek alıp avucuma koydular kınadan sonra aldılar...
nu kadar beklenti içinde olmayın insanlardanWalla yegenlerini anlatmaya başladığında kan beynime çıkıyor elimde degil
ee tamamHayir uvey kayinvalidenin yeğeni. Kardesinin çocuğu
E ne olursa olsun insan bekliyor tabiki içten içe evime geldiler ellerini kollarını sallayarak. Yigenlerine yediyor eşimin babasına mal sattiriyor ha bire. Adam yaşlı kullanamıyor diye arabasını kardeşinin çocuğuna verdirtti mesela. Yani bence bunlar normal değil. Insan önce kendi evladını düşünür normalde
iyi yapıyorEn doğru yorumu yaptın. Cocuk dogurmasina izin verilmemis kendi çocuğu olursa ayrim yapar diye. Muhtemelen icten ice. Bunun sebebini esim olarak görüyor Baba çok yaşlı ve hasta. Sürekli yatıyor. Kayinvalide mal sattirip ailesiyle takiliyor. Değişik
Hic anlayamadımee tamam
Yine de abartı buldum
Eşinizin kardeşi olsa hadi neyse de
Üvey kv den bir şey beklemek benim için karşı komşudan bir şey beklemekle aynı
Teşekkür ederimNe güzelsiniz