E oda benden beklemesin ama bekleyince bende böyle oluyorum yoksa biz kendi kendimize iyiyiz. Gidip temizlik yapayım diye bekliyor bir deBastan beri bir şeyler yapmamışlar
Demek ki yapmayacaklar neden bekliyorsunuz ki bir şeyler yapsınlar diye
Eşinizle birbirinize destek olun üstesinden gelin herşeyin
Eşiniz de sizi bu kadar severken başkasına ne gerek var..
O benden bekliyor .Bir şey beklememek böyle mi oluyordu arkadaşlarbiri beni aydınlatsın lütfen
Bende yapmak zorunda değilim o zaman. Yok temizlik yapılacakmış nasıl yapacakmış bir sürü laf çarpıyor. Akrabasının gelinine ailesi ev vermiş kkra alıyorlarmış. Alenen demek istiyor ki . Milletin gelini kira aliyor ailesinden bunu övüyorİyi ki bir şey bekleniyormuşsunuz, konu habire almadılar-yapmadılar gidiyor. Üvey diye neden özellikle belirttiğinizi anlamadım konuyla ilgisiz çünkü. Yapsalar iyi olurdu ama yapmak zorundalar mı asla değiller.
O benden birseyler bekledikçe çıldırıyorum çünküBeklentiniz yoksa olan biteni kafanıza neden takiyorsunuz ?
Zaten şimdiye kadar yapmamışlar demek ki yapmamaya devam edecekler .Bunu sizde biliyorsunuz aslında :)
O benden bekliyor .
O kadar takıntılı bir insanım ki. İçimde rahat etmez biri benden birsey istedimi yapmayınca. Ama hakketmiyor kötü kalpli biri gercektenbeklentisiz kayınvalide mi var ki, onlar hep bekler sen görmemeyi , duymamayı, anlamamayı dene . Yıllardır bunu yapıyorum kafam çok rahat
O zaman işin zor. Biraz gamsız olmakta fayda var bu hayatta . Kendi ruh sağlığımız içinO kadar takıntılı bir insanım ki. İçimde rahat etmez biri benden birsey istedimi yapmayınca. Ama hakketmiyor kötü kalpli biri gercekten
Aynen doğruO zaman işin zor. Biraz gamsız olmakta fayda var bu hayatta . Kendi ruh sağlığımız için
Aynen çekiniyor ama öyle ebeveynlik olmaz olsun. Günaha giriyorlarAllah gecinden versin, kocası ölünce mirasın büyük kısmı oğluna kalacağı İçin, şimdiden harcayabildiğimi harcayayım diyordur. Asıl sorunlu kişi üvey anne değil, kendi oğlunu düşünmeyen baba. Hasta ve yaşlı diye aklı da kaybolmuyor. Eşinden çekiniyordur muhtemelen. Bugün fesatlık günüm galiba
Bende yapmak zorunda değilim o zaman. Yok temizlik yapılacakmış nasıl yapacakmış bir sürü laf çarpıyor. Akrabasının gelinine ailesi ev vermiş kkra alıyorlarmış. Alenen demek istiyor ki . Milletin gelini kira aliyor ailesinden bunu övüyor
Sizle sorunum yok. W harfiyle var. Düzgün Türkçe kullanalım. Bu da forumun kurallarındandır.Merve hanım benimle sizin sorununuz nedir sizin de mi caninizi sıktı w kullanmam. Nedir bunu kullanmak ayıp günah filan mı. Hoş mu yani burda bu yapılan dalga geçer gibi
Sizde yapmayın o halde :)O benden birseyler bekledikçe çıldırıyorum çünkü
Ama şimdi siz şöyle düşünün sizin aileniz iyi sizin aileniz icin yanınızda oluyor sizinde eşinizin de. Fakat eşinizin ailesi bu tutumda. Yani bunu hic mi takmazsiniz kafanıza demezmisiniz bu nasıl insanlıkEvet siz de yapmak zorunda değilsiniz. Ben size siz yapmalısınız demedim ki. Bence siz kayınvalideye kurulduğunuz için her lafın altında bir şey arıyorsunuz. Oğullarına şöyleler böyleler sayıp dökmüşsünüz ama bu kocanızın sorunu.
Valla ne kadar dikkatsiz yarım yazan insan var. Bunca sıkıntı dert paylasilirken bunlara cok fazla takılmamak lazım. İçimizi dökmeye çalisirken mübarek ramazan günü w icin kalp kırıyorsunuz. Ben neler yaşıyorum arkadaş bana tek tek w kullandığım yerleri paylaşıyor. İşsiz insan işi kusura bakmayın ama. Hoşlanmiyorsa yorum yapmak zorunda değil okumak zorunda değil kimseSizle sorunum yok. W harfiyle var. Düzgün Türkçe kullanalım. Bu da forumun kurallarındandır.
Yapmıyorum ama yapmak zorundaymışım gibi gördüğü an iş anlatmaya başlıyor. Milletin gelinine ailesi ev vermiş lafa bakarmisiniz. Yani bu bir insana defalarca ne amaçla söylenebilir kiSizde yapmayın o halde :)
Ben bana cevabınızda vardı diye tepki verdim. O arkadaşa da kullanmadım deyince örneklendirdi. Kalbiniz bu kadar çabuk kırılmasın. Neticede hepiniz sanalız. Kapatın wifi işimiz bitsin.Valla ne kadar dikkatsiz yarım yazan insan var. Bunca sıkıntı dert paylasilirken bunlara cok fazla takılmamak lazım. İçimizi dökmeye çalisirken mübarek ramazan günü w icin kalp kırıyorsunuz. Ben neler yaşıyorum arkadaş bana tek tek w kullandığım yerleri paylaşıyor. İşsiz insan işi kusura bakmayın ama. Hoşlanmiyorsa yorum yapmak zorunda değil okumak zorunda değil kimse
Gercek hayatta benim kadar düzgün Türkçe kullanan insan bu zaman da azdır. Fakat burda hızlı bir akış var o şekilde yazmışım bazı yerlerde her yer de v yerine de kullanmamışım. Tanimadiginiz birine düşman gibi olumsuz yorumları beğenmek filan bence pek olgun bir davranış değil. W icin gönül kırdınız Dualarım sizinleBen bana cevabınızda vardı diye tepki verdim. O arkadaşa da kullanmadım deyince örneklendirdi. Kalbiniz bu kadar çabuk kırılmasın. Neticede hepiniz sanalız. Kapatın wifi işimiz bitsin.Okumuş bulunduk. Inanın w göreceğimi bilsem okumazdım rahatsız oluyorum dilimin önemsenmemesinden. Elimden geldiğince de bunu her yerde belli ediyorum. Öncesinde konuyla ilgili yorumlarımı yaptım zaten. Iyi forumlar.