Üvey kayinvalide

Cook haklısın aslında. Ama benim evimde oturuyoruz mesela. Oranının burasinin yapılması lazım dedi gelip. Giriş taşmış her yer parke değilmiş. Yani memnun edememişim bir de. Baknıp bakinip gitti. Hani neyse ne ona ne. Eleştirmeye gelmiş gibi. Pesine de onlari anlattı

Walla yegenlerini anlatmaya başladığında kan beynime çıkıyor elimde degil

Bu konuda haklısın ama inan bunları kafaya takmakla sadece kendine zarar verirsin.
Şöyle yaptı, böyle söyledi, memnun olmuyor gibi şeyleri düşünmeye devam edersen olan sana olur.
Heee bu tür davranışları artarsa, sen de rahatsızlık duymaya devam edersen ; oturur güzelce rahatsız olduğunu söylersin ama bunu da yapamam dersen, takmayı bırakacaksın.

Benim şahsi evimde oturuyoruz esimle. Adamin evlerinden birinde kadının yeğeni oturuyor bu normal mi
Eşiniz buna darılabilir ama babasına diyecekti ki eli otutturdun kendi çocuğunu dışladın diye ama adamın kendi malı istediğini yapar bunada kimse bir şey diyemez anca oğlu darılır konuşur. Oğlu mesafe koyar. Zaten Allah korusun adam ölmemiş ki mal derdine düşülsün. Zaten oğluna kalacak her şey o zaman o yeğeni zaten evinden çıkartır

En doğru yorumu yaptın. Cocuk dogurmasina izin verilmemis kendi çocuğu olursa ayrim yapar diye. Muhtemelen icten ice. Bunun sebebini esim olarak görüyor Baba çok yaşlı ve hasta. Sürekli yatıyor. Kayinvalide mal sattirip ailesiyle takiliyor. Değişik

Cok haklisin

Kadin adamın mallarını sattiriyor paraları aliyor. Yegenlerine harciyor hadi diyelim yine bize ne.hani bizi ilgilendirmeyen insanları şeyleri anlatmasın bari damara basar gibi. Baba çok yaşlı ve hasta hep yatıyor. Esim babasını üzmemek için birsey demiyor. Üzmesinde elbet. Ama ortada anormal bir durum var. Benim onların birseyine ihtiyacım yok ama insan alay edilmiş gibi oluyor malesef

Savunmuyor işte cok çekingen büyümüş. ben de nispet dinlemek istemiyorum

Benim şahsi evimde oturuyoruz esimle. Adamin evlerinden birinde kadının yeğeni oturuyor bu normal mi
Değil , kadının işgüzarlığı ama baba da zahmet edip oğluma vercem diye ağzını açmıyor belliçk
Saf kalpli adam benim esim de çok saf kalplidir. Herkesi kendi gibi bilen cinsten. Ayni şeyleri ben eşime yapsam eşimde gik demez babası gibi davranır
o zaman siz uyandırın önce eşinize diyin o senin hakkın inansın baba ile konuşsun

Yok canım mal mülk daireler var bir sürü kira geliyor inan eminim bundan yani benim yanımda konuşuluyor kiralar yatmış yeni kiracılar vs beni gördümü bunları konuşmaya başlıyor ve hepsi yegenlerine gidiyor. Yeğeni onların evlerinden birinde oturuyor düşün. Ama burada kadin mi hatalı hayir hatalı olan baba elbet

Oğlu konuşsun babasıyla eğer ki eşinizin babasının sağlık sorunlarından yararlanıp malları sattırıp ailesine yediriyorsa eşiniz avukatla görüşüp babasıyla konuşup şerh koyuluyorsa koydursun o zaman satılmaz kolayca

Değil , kadının işgüzarlığı ama baba da zahmet edip oğluma vercem diye ağzını açmıyor belliçk

o zaman siz uyandırın önce eşinize diyin o senin hakkın inansın baba ile konuşsun
Dediğiniz gibi konuşmayı deneyim ister gözünü açsın ister acmasin. Sonra gün gelip haklarim gitti diye yanmasın. Ben kimsenin malina güvenerek evlenmedim elbette ama haksızlık can sıkıyor işte

Evet canim durum öyle gibi şuan. Eşimin gözünü açması gerek. En azindan babasıyla üzmeden de olsa konusabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…