Üvey kayinvalide

Üvey diye belirtmişsiniz de, bu anlattıklarınızı öz anne babalar da yapmıyor. Üvey diye ayrıca yazmanıza gerek yoktu bence.
Yani evlenirken bir çekirdek bile almıyorlar, doğum yapıyorsun umrumda olmuyor.
1200 lira yok diye devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kalıyorsun, 5 hastane geziyorsun ve yine de elinde para olduğu halde veremem diyorlar.

Kısacası yapmıyorlar. Böyle insanlara da zorla yaptıramazsın ki.
Bir de yapmamaları sanki daha iyi oluyor, sonra ağızlarını açıp tek kelime etme hakları olmuyor.

Son olarak şahsınıza karşı kötülük yapılmıyorsa, bırakın bu tarz konuları eşinizle annesi kendi aralarında halletsin.
Cook haklısın aslında. Ama benim evimde oturuyoruz mesela. Oranının burasinin yapılması lazım dedi gelip. Giriş taşmış her yer parke değilmiş. Yani memnun edememişim bir de. Baknıp bakinip gitti. Hani neyse ne ona ne. Eleştirmeye gelmiş gibi. Pesine de onlari anlattı

bir takı bile hediye etmemelerine darılmış olabilirsiniz de kimse kimseye hediye etmek zorunda değil hele de üvey annesi imiş öz kv bile hediye etmiyorken üveyden beklemek üzüntü yaratır.

hormonlardan dolayı hassas davranıyorsunuz gibi geldi bana biraz.
Walla yegenlerini anlatmaya başladığında kan beynime çıkıyor elimde degil

Cook haklısın aslında. Ama benim evimde oturuyoruz mesela. Oranının burasinin yapılması lazım dedi gelip. Giriş taşmış her yer parke değilmiş. Yani memnun edememişim bir de. Baknıp bakinip gitti. Hani neyse ne ona ne. Eleştirmeye gelmiş gibi. Pesine de onlari anlattı
Bu konuda haklısın ama inan bunları kafaya takmakla sadece kendine zarar verirsin.
Şöyle yaptı, böyle söyledi, memnun olmuyor gibi şeyleri düşünmeye devam edersen olan sana olur.
Heee bu tür davranışları artarsa, sen de rahatsızlık duymaya devam edersen ; oturur güzelce rahatsız olduğunu söylersin ama bunu da yapamam dersen, takmayı bırakacaksın.

Benim şahsi evimde oturuyoruz esimle. Adamin evlerinden birinde kadının yeğeni oturuyor bu normal mi
Eşiniz buna darılabilir ama babasına diyecekti ki eli otutturdun kendi çocuğunu dışladın diye ama adamın kendi malı istediğini yapar bunada kimse bir şey diyemez anca oğlu darılır konuşur. Oğlu mesafe koyar. Zaten Allah korusun adam ölmemiş ki mal derdine düşülsün. Zaten oğluna kalacak her şey o zaman o yeğeni zaten evinden çıkartır

İyi ki hiç beklentiniz yokmuş ha😂😂
Şöyle düşünün, ilk evliliginizde kaynananiz bir sürü şey yapmıştı di mi? altınlar almıştı, heveslenmisti,sizinle alışverişe gelmişti... Ama sonra ne oldu?
El...
Yani çok da takılmayın. Sanki onun hediyesine mi muhtaçsin?
Ayrıca bu kadar üvey üvey dediğine göre demek ki aralarında öyle 'canim anam' ilişkisi yok. Doğacak torun da onun oz torunu olmayacak,burnunu kendi babasına,ağzını ablasına annesine vs benzetemeyecek.
Yani neden babaanne sevgisiyle dolsun ki daha en basta. Asil heveslenmesi, hediyler alması gereken kisinin kendi canından,kanından, burnunu dedesine benzetececlği, soyadını sürdüreceği bir torunu olacağı icin babasının olması lazım. Neden ona takilmadiniz,uzulmediniz, 'eşimin ailesi' yazmadiniz da 'uven kayınvalide' yazdınız???

Ayrıca, Belki de kendi çocuğu hic olmadigi için ve bu konuda çok derin bir yoksunluk duyduğu için konuyu hizlica kapatmak istemiştir. Empatiyse ona da empati. Hiç doğum yapmadan yaşlanmış bir kadının senin bebeğine sevinmesini beklemek de hoş değil.
En doğru yorumu yaptın. Cocuk dogurmasina izin verilmemis kendi çocuğu olursa ayrim yapar diye. Muhtemelen icten ice. Bunun sebebini esim olarak görüyor Baba çok yaşlı ve hasta. Sürekli yatıyor. Kayinvalide mal sattirip ailesiyle takiliyor. Değişik

Bu konuda haklısın ama inan bunları kafaya takmakla sadece kendine zarar verirsin.
Şöyle yaptı, böyle söyledi, memnun olmuyor gibi şeyleri düşünmeye devam edersen olan sana olur.
Heee bu tür davranışları artarsa, sen de rahatsızlık duymaya devam edersen ; oturur güzelce rahatsız olduğunu söylersin ama bunu da yapamam dersen, takmayı bırakacaksın.
Cok haklisin

Eşiniz buna darılabilir ama babasına diyecekti ki eli otutturdun kendi çocuğunu dışladın diye ama adamın kendi malı istediğini yapar bunada kimse bir şey diyemez anca oğlu darılır konuşur. Oğlu mesafe koyar. Zaten Allah korusun adam ölmemiş ki mal derdine düşülsün. Zaten oğluna kalacak her şey o zaman o yeğeni zaten evinden çıkartır
Kadin adamın mallarını sattiriyor paraları aliyor. Yegenlerine harciyor hadi diyelim yine bize ne.hani bizi ilgilendirmeyen insanları şeyleri anlatmasın bari damara basar gibi. Baba çok yaşlı ve hasta hep yatıyor. Esim babasını üzmemek için birsey demiyor. Üzmesinde elbet. Ama ortada anormal bir durum var. Benim onların birseyine ihtiyacım yok ama insan alay edilmiş gibi oluyor malesef

Öz ailem de bana nasılsın demiyor bir Allah’ın günü. Ve hep ilgi bekliyorlar, peşlerinden koşmamı bekliyorlar. Konu ben değilim tabi de bi yaştan sonra aileler böyle olabiliyor. Eşiniz haklarını savunsun. Karşılıklı sevgi yoksa saygı çerçevesinde de görüşürsünüz.
Savunmuyor işte cok çekingen büyümüş. ben de nispet dinlemek istemiyorum

Benim şahsi evimde oturuyoruz esimle. Adamin evlerinden birinde kadının yeğeni oturuyor bu normal mi
Değil , kadının işgüzarlığı ama baba da zahmet edip oğluma vercem diye ağzını açmıyor belliçk
Saf kalpli adam benim esim de çok saf kalplidir. Herkesi kendi gibi bilen cinsten. Ayni şeyleri ben eşime yapsam eşimde gik demez babası gibi davranır
o zaman siz uyandırın önce eşinize diyin o senin hakkın inansın baba ile konuşsun

söz konusu evin parasını kv vermiyor değil mi

o zaman boş beleş muhabbet işte

hayatı o kadar anlatacağı şeyler sınırlı

bebeğe ilişkin hayır duasında da bulunmuş

eşinizin eğer bir beklentisi olacaksa babasından olacak

durumu iyi diyorsunuz da nedir bu iyinin ölçütü

yani kp im emekli memur

büyükşehirde evi memlekette de dönüm dönüm tarlaları var

durumu iyi mi? bence hayır

2500-3000 civarı maaş ile iki kişi geçinmeye çalışıyorlar işte

geline oğluna vs dağıtacak parası yok ha evet düğünde bir bilezik takabilir biriktirip

ama bunun hesabını da oğulları sormalı ki ikinci evlilik diye muhtemelen bir şey yapmamışlardır

ikinci kez evlenmek tabii ki kötü bir şey değil ama ilk geline aldık benim deyip gitti deyip ikinciye genelde daha az yapılıyor maalesef ülkemizde

sağlıkla kucağınıza alın ve kimseyi umursamayın
Yok canım mal mülk daireler var bir sürü kira geliyor inan eminim bundan yani benim yanımda konuşuluyor kiralar yatmış yeni kiracılar vs beni gördümü bunları konuşmaya başlıyor ve hepsi yegenlerine gidiyor. Yeğeni onların evlerinden birinde oturuyor düşün. Ama burada kadin mi hatalı hayir hatalı olan baba elbet

Kadin adamın mallarını sattiriyor paraları aliyor. Yegenlerine harciyor hadi diyelim yine bize ne.hani bizi ilgilendirmeyen insanları şeyleri anlatmasın bari damara basar gibi. Baba çok yaşlı ve hasta hep yatıyor. Esim babasını üzmemek için birsey demiyor. Üzmesinde elbet. Ama ortada anormal bir durum var. Benim onların birseyine ihtiyacım yok ama insan alay edilmiş gibi oluyor malesef
Oğlu konuşsun babasıyla eğer ki eşinizin babasının sağlık sorunlarından yararlanıp malları sattırıp ailesine yediriyorsa eşiniz avukatla görüşüp babasıyla konuşup şerh koyuluyorsa koydursun o zaman satılmaz kolayca

Değil , kadının işgüzarlığı ama baba da zahmet edip oğluma vercem diye ağzını açmıyor belliçk

o zaman siz uyandırın önce eşinize diyin o senin hakkın inansın baba ile konuşsun
Dediğiniz gibi konuşmayı deneyim ister gözünü açsın ister acmasin. Sonra gün gelip haklarim gitti diye yanmasın. Ben kimsenin malina güvenerek evlenmedim elbette ama haksızlık can sıkıyor işte

Oğlu konuşsun babasıyla eğer ki eşinizin babasının sağlık sorunlarından yararlanıp malları sattırıp ailesine yediriyorsa eşiniz avukatla görüşüp babasıyla konuşup şerh koyuluyorsa koydursun o zaman satılmaz kolayca
Evet canim durum öyle gibi şuan. Eşimin gözünü açması gerek. En azindan babasıyla üzmeden de olsa konusabilir

X