eşiniz konuşsa eski eşiyleAnnesi cocuklara sahib cikmiyor en azindan sahib cikanida rahat birakmiyor cocuklarla yeni aramiz duzaldiginde gine cocuklari arayib bir sekilde aramizi bozuyor
Canım sen yıpratma kendini kimse doğurma ile anne olmuyor o kadına da annelik öğretemezsin, sen çocuklara bakacaksın bakabildiğim kadar kendini çok yıpratma bir süre sonra onlarda senin kıymetini anlar ama çocukken değil , Allah yardım etsin anneleri hem sen Mutlu olma istiyoru hem çocuklar yetişsin ama kendisi bakmasın istiyor ilerde sen adam edersin meslek sahibi olurlar o Zaman gelir ben sizin annenizim der kızlaraEsim konusdu bir sey degismedi gine
Ekimde 2 yil dolacak evliligimiz? Esimin evvelgi evliliginden 3 kizi var evlendigimde cocuklar anasinda kaliyorlardi 1,5 ay sonra kadin cocuklarini bize birakib kacib gitti rezil bir durumdaki cocuklari ben yikadim bakdim terbiyesizlerdi terbiye verdim, o kadinle namussuz ve evliyken baskasiyle kacdi cocuklari esimdan bosanirken almis, nekeder annelik yaparsam yapiym gine uvey mumamilasi aliyorum karsiliginde annesi 3 ayda bir ariyor ve aradiginde cocuklara sanirim akil veriyor oyle uzuluyorumki anlatamam 6 aylik bebegim var onada zaman ayirdigimden uvey kizlarima daha fazla zaman ayiriyorum yardim edin ne yapmaliyim? cocuklara nasil kendimi kabul ettiririm? Aranizda uvey cocuk buyutanlar varmi?
bende böyle düşünüyorumİnsanlar kolay eleştiriyor değil mi =)))
Yaşadığın durumu tahmin edebiliyorum
Eşimin çocukları annelerinde kalıyor ama ona rağmen asla öz anne gibi olunamayacağını öğrendim çünkü öz anneler bu iyi diyaloglara dayanamıyor. Bir pedagog yardımı alabilirsiniz bu konuda ancak anne ya da üvey anne değil abla yada arkadaş olmaya gayret edin. Annelik rolüne soyunmayın hüsrana uğrarsınız. İnsanlar bu konuda çok eleştirir duymayın, dinlemeyin ve şunu kabullenin ki ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız. Eskiden bende evlat gibi yaklaşmak lazım, onlar çocuk , her şeyden önce merhamet gerekli diye düşünüyordum ama zamanla bu düşüncelerim kısmen değişti. Asla onlara zarar verecek bir davranışım olmaz ancak asla mesafeyi de aşmak istemiyorum, siz çok sabırlısınız maşallah.
ee öylelermiş ama.Terbiyesizlerdi terbiye verdim demenize takıldım açıkçası
Üvey çocuk yetiştirmek tabi ki de zordur fakat önce sizin onları benimsemeniz lazım ki onlar da sizi benimsesin yazdıklarınızı bakınca benimseme isteğinden çok bir isyan bir nerden geldi bu iş başıma havası var
cocuklar ve kendi cocugum arasinda ayrimcilik yapmiyorum annesi aradiginden sonra bana tavirlari degisiyo aninda soz dinlemiyor esim cok sukur iyi insan ama esim isden yorgun geliyor sikayet edib moralini bozmak istemiyorum bazan oyle uzuluyorum agliyorum ne yapsam diye basim sisdi 8.11.12 yasinda cocuklar
gerçekci bir yorum olmuş.İnsanlar kolay eleştiriyor değil mi =)))
Yaşadığın durumu tahmin edebiliyorum
Eşimin çocukları annelerinde kalıyor ama ona rağmen asla öz anne gibi olunamayacağını öğrendim çünkü öz anneler bu iyi diyaloglara dayanamıyor. Bir pedagog yardımı alabilirsiniz bu konuda ancak anne ya da üvey anne değil abla yada arkadaş olmaya gayret edin. Annelik rolüne soyunmayın hüsrana uğrarsınız. İnsanlar bu konuda çok eleştirir duymayın, dinlemeyin ve şunu kabullenin ki ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız. Eskiden bende evlat gibi yaklaşmak lazım, onlar çocuk , her şeyden önce merhamet gerekli diye düşünüyordum ama zamanla bu düşüncelerim kısmen değişti. Asla onlara zarar verecek bir davranışım olmaz ancak asla mesafeyi de aşmak istemiyorum, siz çok sabırlısınız maşallah.
Bir tartışmada benim çocuğuma biri senin çocuğun çok terbiyesiz derse ben ağzının payını veririm bizim Kültürümüzde terbiyesiz demek hakaret etmeye eşdeğerdir birine çok terbiyesizsin dersen kavga çıkar. Bunun üvey olup olmamakla ne alakası var simdi???? Acikca uslup sorunu bu bence üvey olsun olmasın farketmezee öylelermiş ama.
yazmasamıydı.
çocuklarda terbiye şarttır.
yaşları itibari ile de zor dönemlerden geçiyorlardır.
yapmayın artık ya üvey anne diye terbiyesiz bile demesin mi