su cumledeki uslubu degistirdiginiz gun o cocuklarla aranizda hicbir sorun kalmaz.Esimin evvelgi evliliginden 3 kizi var evlendigimde cocuklar anasinda kaliyorlardi
Ne var ki o üslupta ?su cumledeki uslubu degistirdiginiz gun o cocuklarla aranizda hicbir sorun kalmaz.
Evet ana demeseydi anne deseydi hiiç bir sorun kalmazdııı. Hay allahım yaasu cumledeki uslubu degistirdiginiz gun o cocuklarla aranizda hicbir sorun kalmaz.
BelkiNe var ki o üslupta ?
1,5 ay sonra kadin cocuklarini bize birakib kacib gitti rezil bir durumdaki cocuklari ben yikadim bakdim terbiyesizlerdi terbiye verdim
Ne var ki o üslupta ?
Evet ana demeseydi anne deseydi hiiç bir sorun kalmazdııı. Hay allahım yaa
bu yorumu gormemistim, aynen. daha da betermis...Belkisemurcan sunu kast etmistir:
Hayır cnm neyi kastettiğini alıntı yapmış zatn.Belkisemurcan sunu kast etmistir:
Sonuc olarak konu sahibinin uslubu gercekten kotuHayır cnm neyi kastettiğini alıntı yapmış zatn.
Ben öyle düşünmüyorum aksine konu sahibi tedirgin ve çözüm arıyor. Ne olursa olsun hiç kimse öz anne gibi olmaz en güzevndğm annem ve kızkardeşmdir onlara bile kızımı bıraksam rahat etmem ve kızımda şikayet eder. Konu sahibi burda bunun için konu açmış. Lütfen ön yargıda bulunmayalım çünkü gerçekten çok zor bir durumcunku hicbir cocuk her ne yapmis olursa olsun annesi icin "anasi" diye kendini doldurmus bir kadini babasinin esi, evin yeni annesi olarak gormez.
annelerinin kusurunu orten, kendilerine kapi degil gonul acan ile aile olur.
Bu dünya bi ütopya değil. Kimse kimsenin kusurunu örtmek zorunda da değil bu devirde. Hele kusuru örtülecek kişinin davranışlarıyla.Kadın hem çocukları dolduracak hem konu sahibi bakıcak ve Nirvanaya ulaşmış edasıyla iyi düşünecek(!) Üzgünüm ama o çocukların minnet duymaları gerekir , ben böyle düşünüyorum.cunku hicbir cocuk her ne yapmis olursa olsun annesi icin "anasi" diye kendini doldurmus bir kadini babasinin esi, evin yeni annesi olarak gormez.
annelerinin kusurunu orten, kendilerine kapi degil gonul acan ile aile olur.