Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla sen elınden gelen sabrı ve fedakarlıgı gosterdıkten sonra gerısı esınde bıtıyor, cocuklarına terbıye vermesı gereken senden once babası...Ekimde 2 yil dolacak evliligimiz? Esimin evvelgi evliliginden 3 kizi var evlendigimde cocuklar anasinda kaliyorlardi 1,5 ay sonra kadin cocuklarini bize birakib kacib gitti rezil bir durumdaki cocuklari ben yikadim bakdim terbiyesizlerdi terbiye verdim, o kadinle namussuz ve evliyken baskasiyle kacdi cocuklari esimdan bosanirken almis, nekeder annelik yaparsam yapiym gine uvey mumamilasi aliyorum karsiliginde annesi 3 ayda bir ariyor ve aradiginde cocuklara sanirim akil veriyor oyle uzuluyorumki anlatamam 6 aylik bebegim var onada zaman ayirdigimden uvey kizlarima daha fazla zaman ayiriyorum yardim edin ne yapmaliyim? cocuklara nasil kendimi kabul ettiririm? Aranizda uvey cocuk buyutanlar varmi?
Onlar alışıncaya kadar x teyzeninde ömrü bitmiş. Ben olsam uğraşmazdım.annemin en yakın arkadaşı sizin yaşadıklarınızın aynısını hatta belki de daha fazlasını yaşamış. Biri kız biri erkek 2 tane üvey çocuğu büyütmüş. evlendiklerinde küçük yaşta oldukları için bi türlü ısınamamışlar , annelerinin yanına gidip geldiklerinde iyice hırçınlaşmışlar hiç bir şekilde lafını dinlememişler, hatta kız olan akşamları babasına şikayet eder x teyzeyle eşinin arası açılırmış o yüzden... x teyze doğum yaptıktan sonra kıskanırlar diye kendi kızını sevememiş hiç mesela doya doya , onlar uyuduktan sonra öper koklarmış.... sabretmiş hiçbir zaman kendi öz evlatlarından onları ayırmamış , haliyle çocuklar büyüdükçe anlamaya başlamış, kız olan özellikle çok zorluk çıkarmış zamanında taa ki biriyle tanışmış aşık olmuş aşık olduğu adam çok düzeltmiş kızın davranışlarını . şimdi hem kız hem erkek olan x teyzeye kendi annelerinden daha çok kıymet verirler. anlattığım gibi belli bir yaşa ulaşıncaya kadar işiniz çok zor, Allah sabır versin .
işin çok çok zor.cocuklar ve kendi cocugum arasinda ayrimcilik yapmiyorum annesi aradiginden sonra bana tavirlari degisiyo aninda soz dinlemiyor esim cok sukur iyi insan ama esim isden yorgun geliyor sikayet edib moralini bozmak istemiyorum bazan oyle uzuluyorum agliyorum ne yapsam diye basim sisdi 8.11.12 yasinda cocuklar