Üvey anne sorunu

ama o zaman babayı da kaybeder..
uzaktan şöyle derdim böyle derdim demesi kolay..
koskoca kadın idare etmeyi bilmiyorsa idare eden kişi sen olmak zorunda kalıyorsun..
Bilmiyorum kuzum,
Aslinda hakli olabilirsin.
Ama baba coktan tarafini secmis bence.
Bu kiz neden aglamaktan igne vurulcak kivama gelsin ki yoksa?
Baba esinin etkisinde kaliyor, kadinla olasi bir kapisma olsa babanin tutacagi taraf belli.
Edepsize terbiyeyle yaklasilmaz bence. Kadin soylenenleri carpitiyor.
Konu sahibi nereye kadar idare edecek?

Bahsettiğim kadar kötü biriyse mi? Kusura bakmayın ama bu olanların hepsi yaşandı. Ben daha sabah gözümü açmadan halamla başımda defolsun gitsin bu evden diye konuşan. Niye böyle yapıyorsun diye ağlayarak gittiğim zaman s*ktir git bu evden diyen. Ben evde yokken eşyalarımı bavula koyan hadi git gibisinden( ki o zaman bu kavga olmamıştı) nasıl iyibiri olabilir ya da ben bu durumda ne gibi bir hata yapmış olabilirim. Umarım allah size ya da çocuklarınıza böyle bir durum yaşatmaz.

Babam kadının etkisinde kalır ama asla bize yüz çevirmez. Kadının da bu sinirini bozuyor.

kadını koruduğum yok tatlım hemen savunmaya geçmişsin kaldıki nezih biri olmadığını baştan söyledim zaten ama kardeşinde çok büyük sorun yaşardı çok kötü biri olsaydı diyorum sadece.ve sen baştan müsaitmisin diye ona sormayınca baştan savaş baltalarını biledi belkide.ben zaten senin durumundayım merak etme.annemi kaybedeli yıllar oluyor.daha çocuktum.hiç değilse annen var.

Benim takıldığım konu kardeşin neden o insafsızın elinde kardeşinide alsanız keşke yanınıza

babanın tarafını seçtiğini düşünmüyorum sadece arada kalmış bir adam var.. ve evet dengeyi kuramıyor .. kadının söyledikleri onu ikna ediyor..
konu sahibesininde hataları var.. ilk hatası kadını arayıp değilde babasını arayıp müsaitmisiniz diye sorması..
sonra sürekli kıyas içinde ve bu aslında o kadına önyargı ile yaklaşmasına sebep oluyor..
ancak yaşı itibarıyla bunların farkında olmaması da çok normal..
aslında babasını suçluyor ona kızıyor ama hırsını kadını adam yerine koymayarak almaya çalışıyor..
neyse dediğim gibi konu sahibesi şu anda bunları farkedebilecek durumda değil..
bu durumunda şu an bir çözümü mümkün değil.. böyle gider..

Kadın çok akıllıymış bence, babanın ailesi de bayılmıyor heralde annene , o yüzden kadın güç alıyor bu durumdan, baban sana bakmak zorunda tatlım buna engel olan allahtan bulur belasını ayrıca sömüren bir tipe de benzemiyorsun ayda 500 ve okul parası gayet normal

Anneler ve babalar bosansalarda kuzu kuzu çocuklarının sorumluluğunu taşımak ve masrafıni üstlenmek zorundadır.
Baban parayi odemek zorunda

Aksine babannemler annemi çok severler. Çok baskı yaptılar bana ve kardeşime. Anneni tehdit et evden kaçarım de seninle görüşmem de diye. Psikolojimiz alt üst oldu. Babannemler de annemin haklı olduğunu biliyor aslında ama oğlu işte. Babannem beni aradığında ilk annemi sorar. Annem bayramlarda onu arar. Hala anne der vs. Babanneme telefonda dikkat edin size de sataşmasın dedim. Yok yer mi sıkar mı dedi. Bana sıkıyo yani. Ağızlarını açıp bi laf söylemediler. Halam ayrı bir dünya zaten. Onu sildim görüşmeyi düşünmüyorum bir daha.

400 kredi kartına yatırır. Ki benim okulumda yemekler çok pahalı günde ortalama sekiz lira yemek ve ayda üçyüz lira yol parası. Bir de yurdumu ödüyor işte iki yüz elli lira.

Haklısınız belki, ama madem öyle bi hatam var insan olan tolore eder. Düzgünce uyarır. Gidip de o iğrenç davranışları yapmaz. İyi oldu yüzünü gösterdi keşke daha fazlasını yapsaymışım diyorum bazen. Allah hepimizi böyle fitneci insanlardan korusun.

Benim okuluma o kadar para verilince biledi bence savaş baştalarını.

ben size hak veriyorum..
üstelik genç olan sizsiniz olgun olması gereken o.. ancak sanırım bu kadınlarda kendilerini bir yarışta zannediyorlar..
ben 40 yaşındayım şimdi olduğum yerden sizinde hatalarınız olduğunu görebiliyorum ama sizin yaşınızdayken olduğum yerden baktığımda sonuna kadar siz haklısınız.. bu kıskançlıkta olsa, kıyasta olsa..

benim size tavsiyem fazla düşünmeyin takmayın .. bunun sonu yok..
üstelik daha önünüzde uzun bir hayat var .. ve yaşayacağınız daha çok sorun olacak babanızla ve eşiyle..

Ben düğünüm nişanım nasıl olucak merak ediyorum. Annem de evlenir muhtemelen. Ben tabii ki kendi annemi ve babamı görmek isterim yanımda. Diğer annemin eşini görmek istemem babama haksızlık olur. Babamın karısınıysa asla görmek istemem. O yok zaten. Halamı da istemiyorum iletişimimi kestim. Bi insan yeğeni hakkında öyle söylenmesine izin vermemeli bence. Bazen diyorum ki sil hepsini tek baban kalsın. Sana sahip çıkmayanı sen de arama sorma.

ya yazdım sonra sildim.. gözünüzü korkutmak istemediğim için..
evlenirken görün siz asıl diyecektim..
düğüne nişana gelene kadar isteme mevzusu var..
insanları kapı kapı dolaştırıp beni birde şu kapıdan isteyin denilmiyor..
herşey bir problem oluyor..

o yüzden siz bırakın su yatağını bulur.. kendinizi üzmekle sorun çözülmüyor..
bir kolaylığı bulunur elbet..

Annemle öncesinde bir tanışma. Daha sonrasında babannemlerde babamdan isteme olabilir. Ama haklısınız zamana bırakmak en iyisi galiba.

Annemle öncesinde bir tanışma. Daha sonrasında babannemlerde babamdan isteme olabilir. Ama haklısınız zamana bırakmak en iyisi galiba.

anneniz anlayışlıysa olur tabi..
yok benden istenecek burda yaşıyorsun derse hep sıkıntı..

aman gerçekten sonuçta herşey olacağına varıyor ..
bir şekilde evleniyorsun..

sizde sonuçta bunlara bir sünger çekip kendi hayatınızı kuracaksınız ..

sizin içinde günün birinde birinin bdv de konu açtığında hatırladığınız hüzünlü anılar olarak kalması dileğiyle...

Annem çok iyiniyetli ve yapıcıdır. Umarım öyle olur. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler allah size daha çoğunu versin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…