Üvey anne işkencesi gören o çocukların öz annesi konuştu: Eşim "Allah korkusu var, birşey olmaz" dem

Külliyen yalan açıklama.

Bu olay o görüntüler medyaya yansıdı diye gündem de ama bu dava olalı , o pislik 46 yıl alalı , çocuklar iki ay hastanede yatalı , çıkalı ... nasıl haberin yoktu kadın ?

Çocuklarının aynı evde kaldığı kadın 46 sene ceza almış , hiç mi araştırmadın ne oldu diye de videoda öğrendin her şeyi .

Ee bayıldıysan da bayıl bi zahmet . Biz günlerdir bu çocuklarla yatıp kalkıyoruz.

Ne kolay di mi yeni evliliğindeki düzenin bozulmasın diye , öz çocuklarının yaşadığı işkenceyi görmezden gelmek , anne müsveddesi !

Devlet hiç mi öz anneye ulaşmadı acaba haber vermedi bu durumda.
Hadi haberi olmadı koca olacak o öküz hiçmi söylemedi bu kadına..

Babanın avukatı açıklamış.

Öz Anne baba hiçbir şekilde demeç vermemiş. Bunlar uydurmaymış.

Allah senide bildiği gibi yapsın yalancılarrrr.. hastanede yatmış çocuğun hiçmi evlatlarınla bir araya gelmedin utanmaz arlanmaz kadın.. o çocuk sana hiçmi demedi beni dövüyorlar diyee..

izlemediysen izleme canım ben izledim 2 gün gelemedim kendime çok fecii..

ben kesin anneleri ölmüştür diyordum.Allahım sen aklımı koru.üvey anne de, öz anne de ,baba ve diğer akrabaları da midemi bulandırırıyor.Çocuklarımız adına gelecekten çok korkuyorum.

Duyarsız anne değilim, haberim yoktu...

Evet evet inanılmaz duyarlıymışsın.

Be kadın minik çocukları babalarına vermişsin el ense yapmışsın, tamam kimseye mana bulmuyorum ama şöyle konuşupta mide bulandırma, derdin çocuk mu tepkilerden oluşan g.t korkusu mu?

Bu konuda bence açıklanmayan şeyler var.Bu işkence bu vicdansızlık yaklaşık 1 yıl sürmüş.Öyle 3-5 gün sürüp geçen bir olay değil.O süre zarfında cocuk 3 kere falan ameliyat olmuş,sırtı sobada yanmış,bir kere kolu kırılmış.Dayaktan dolayı heryeri mor gezmiş çocuklar.Ananesi,annesi,komşular kimse görmemiş duymamış mı?İmkansız.Ya anneleri hiç görmeye bile gelmedi,ya da gördü görmememezlikten geldi.Komşular hiç mi görmedi.Bir de o yaştaki çocuk annesini görünce mutlaka sıkıştırınca gerçeği söyler.

aynen bütün akrabalar vicdansız çıkmış, çok mu normal bu hastane kayıtları, birinden biri şikayet etmez mi en azından

Öz anne hiçte inandırıcı değil o morluklari görür görmez müdahale etmesi gerekirdi sorumsuz bir kadın bence anne olamamış bi kadın tokat ataydi ne yaa nasil bir insansin annesin sen babaya söylecek sözüm yok zaten allah nasıl biliyosa öyle yapsın hiç mi farketmedi o çocukların dayak yedigini

Heryerde bu haber. Bilmem o izler silinir mi. Ben hepsini izleyemedim dayanamadim agladimda. Bu kadin bir seytan! Bir insan bir yavruya oyle seyler yapar mi? Bu insan degil olamaz. Ya oyle icim ezildiki. Birakin cocugumun elinin morarmasini bana kizdi dese gider o kadini parcalardim. Insanin evladindan onemli bisey var mi. Ayyy kelimeler yetmiyor vahset yemin ederim. Cocuklar 2 ay hastanede yatmis bagirsaklari parcalanmis sanirim. Bu kadina 46 sene degil idam cezasi verilsin!

nasıl dayanmış evlatlarını öyle görmeye aklım almıyor.
Kocayı buldun başka çocuk yaptın geride kalanlarıda umursamadın tabi.
En az baba kadar bu kadında suçlu

Idam bu kadin icin ödül olur bence.. Etlerini lime lime edeceksin hergun ayri bir organini koparacaksin. Sonra da diyorlar ki insan haklari.. Hak insan olana verilir. Bunun gibi mahluklara degil

Anaya da bakın hele!
Bir tokat vursa ne olur ki gibi talihsizlik ötesi bir yorum yapabilen ANNECİK!
Bir tokat ya, nasıl da küçük bir şey değil mi?
Ben anne değilim, ona rağmen bırakın kendi evladımı çok anlaşamadığım kardeşime bile birisi vursa onu doğduğuna pişman ederim. Bu kadın hala kayıtsız bir razı oluş halinde ya.
Türkiye ayağa kalkmış senin çocuklarının maruz kaldıkları yüzünden sen bir de utanmadan demeç mi verdin? Hadi verdin de şu cümleleri kurarken hiç utanmadın mı?
Yazık...

Ulan çocuğun morluklarini görmüşsün çocuk beni götürme diye ağlamiş daha ne yapacakti bu çoçuklar?
Anca evlenip çocuk doğurmayi bilirsin ilgisiz anne müsvettesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…