Üvey anne işkencesi gören o çocukların öz annesi konuştu: Eşim "Allah korkusu var, birşey olmaz" dem

Bence de oz anneyle o babada kisirlastirilsin belli bunlardan bir cacik olmaz ve bunlar daha cooook dogurur

Simdi babanede kaliyormus heralde cocuklar keske once alaydi babaanne yaa

Kadın yeniden evlenmiş yeni eşinden de bir çocuğu var zaten.

"Tokat atsaydi " sozunden sonrasi sinek viziltisi...
Evladima ters bakilsa kiyameti koparirim tokat ne demek !!!! Anne degil insan olmali once insan.Yaziklar olsun !

benim eşimde evlatlık üvey anne babayla büyümüş 7 aylıkken verilmiş ama nasıl bakmış annesi babası bir dediğini iki etmemiş hala üstüne titrerler eşimin ..çocuk gibi severler
önce insan olmak lazım işte
yazık o kuzulara hayatları boyunca unutamazlar artık kim bilir daha neler yaptı o yavrulara
Allah'ım yardımcıları olsun artık

Hani insan annesini babasını seçemiyor diye bir laf vardır. O cümlenin vücut bulmuş hali bu dramın tam da kendisidir. Ne acı ki ve ne hikmetse ne anne ne de baba cocuklarinin iskence gordugunun farkina varamiyorlar! Ya benim kizim okuldan yuzu asik geldiginde ne oldugunu ogrenene kadar basindan ayrilmam ben be. Velev ki ellerinde morluklar gorucem, velev ki cocugum bana bir sey anlatmak isteyecek ama korkudan anlatamayacak. O dunyayi altina ustune getiririm kizim icin. Aslinda uvey anne kadar sozde oz anne ve baba da suclu. Keske onlarda ceza alabilseler. Benim gozumde bu iskenceye duyarsiz kaldiklari icin o iskenceleri yapmis kadar suclular oz anne ve babasi

Bunları yapan insan değil, cani bir pislik böyle sapıkların cezası hapis değil, İDAM olmalı....

Ben göruntuleri izlemedim daha dogrusu izleyemedim ama tahmin edebiliyirum tepkilerden bazi insanlar anne oluyor ama annelik vasfini tasiyamiyorlar malesef diger vahşiyede gelince 46 yil az vermisler umarim diger mahkumlarda ona boyle eziyet ederler icerde.

Çocuk doğurmuş ama anne olamamış.insan yavrusunun gözümden,sözünden anlar ne yaşadığını.hadi bilemedin o kollarındaki morluklar ortalığı ayağa kaldirmaya yeter
de artar.işkence yaptığını bilerek herkes göz yummuş.yazıklar olsun....

Özü üveyinden de beter. Öz olarak kendi elleriyle vermiş, vermeye devam etmiş. Gitmiş evlenmiş çocuk yapmış. Çocuklarını yanına almak yerine yeniden hayatını başa sarmış. Ne şanssız çocuklar var ya böyle anaya babaya sahip. Bu sadede görünen yüzü. Her eve koysak Bi gizli kamera. Neler neler çıkar.

Ben çabuk sinirleniyorum çok detaylı okumak istemiyorum böyle şeyleri, nasıl kavrayamadı, nasıl anlayamadı öz anne, ben o üvey anneyi ne yaparım biliyor musun paralarım, o eski koca müsfettesini de parçalarım, başlarım variyetine
Baba varlıklıysa varlıklı, çocukların velayeti babaya bırakılır mı? Anne çocuğu onlar, babaysa boşanınca da babalığını yapacak
Neyse ilk ve son kez girmiş olayım yoksa ben öz anayı, öz babayı, analığı hepsini duvara yapıştıracağım

Videoyu hiç izlemedim. İzleyemem de. Ama o kadini elime verseler varya video da anlatilardan daha fazla patlatirdim onun o meshanesini! !

bende bunu düşündüm biliyor musunuz
daha bu bizim gördüğümüz Allah bilir ne evlerde neler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…