Üvey anne işkencesi gören o çocukların öz annesi konuştu: Eşim "Allah korkusu var, birşey olmaz" dem

Başlarım variyetine ya
Çocuklar fakir olaydı sa annenin yanında mutlu olaydı diyecem ama bu anneyle oda zor

Başlarım variyetine ya
Çocuklar fakir olaydı sa annenin yanında mutlu olaydı diyecem ama bu anneyle oda zor
vallahi evin şekline şemaline baktım da hiç de öyle çok çok zegin bir adamın evine benzemiyor resmen yeni evlilik için çocuklarından kurtulmuş
nasıl anne babalarsa böyle erkenden evlenip hemen çocuk yapıp sonra uçkur peşine düşüp çocuklarını harcıyorlar

Özrü kabahatinden büyük.. Ama en büyük kabahati cahillik gibi.. Yada gözden uzak olup gönülden uzak olurmu evlat ?

Haspa birde ondan çocuk yapmış bu iki sabiye bakmışta o kusur kalmış yarabbim içinde birazda olsa analık duygusu vicdanı tasimayanlara evlat verme

Kızlar bence yalan çocuklar söylerler..
Benim 1yigenim var abimin çocuğu Rabbim bize onu bagışlasın ...(Amin)

Gecen yengem bünyaminin eline vurmuş...(evinde)
Babam yigenimi aldı eve getirdi bu arada yigenim konusmayı bilmiyor daha...
İkide bir benim adımı söylemiş babam beni aradı ..
İşte telde agucuk mukucuk yapıyorduk...
Bana anne uvvi dedi..(uvvi dövdü yani)
Canım nerde uvvi dedim ..
Kızlar ısaret etmeye başladı...
Babamı hic bu kadar sinirli görmemiştim yigenimi aldı yengeme gitti bagırdı..
Sen bir daha bu çocuğu dövmeyeceksin diye bagırdı...
Anne severde döverde degil canını yakarım..
Yapmayı biliyorsunuz bakmaya gelince burun kıvırıyorsunuz...

Benim demek istedigim cocuk konuşmayı bilmiyor bize dertini anlattı..
Anneleri bu cocukları anlamıştır..ama işine gelmemiştir..
Evli ve cocugu var rahatını bozmak istememiştir..

Babanın ve öz annenin anlamaması imkansız. Neymiş efendim görüntüleri izleyince bayılmışmış. Be hey gerizekalı kadın bu olay aylar önce oldu durumun vehametini anlaman için izlemen mi lazımdı, çocukların elleri morken aklın nerdeydi. Öz anne ve baba da suçlu ve babanın da ceza alması lazım.

Ya çocuklar her şeyi anlatmış işte zamaninda anneye. gidip o kadini balkondan atmak için neyi bekliyomus acaba
bi de haberim yoktu diyo vicdansız
Aaaaolur mu hic cici kocasi bosarsa hadi kardesimde bosandi eski gelinimizi 2. Kocasi yegenimi karanlik odaya kitler sofraya oturtmazmis bunlari biz cocuktan yeni yeni duyuyoruz haftada bir annemer cocugu alir cocuk yalvarirdi gondermeyin diye o zamanlar 4 yasindaydi birgun annemde babam da gondrmedi geri tam 1 ay aramadi annesi sonra ozledim dedi gonderdik altina kacirmalar aglamalar gulmeler araya adam soktuk aile buyukleri velayet annede kalsin ama cocuga ben bakayim annesine ne zaman isterse gorsun dediler cocuk 2 yildir duzelemedi yeni yeni duzeliyor (24 yasinda ve cocuga hala eni birakma kizim seni de babani alip gidecegiz buralardan diyormus) sonra 2. Kocasindan bosandi hemen 1 ay gecmeden yine evlendi 3. Kocasi cocugun velayetini ver eve getirme demis velayeti verdi simdi ayda yada haftada 1 gorusuyorlar ama hala cocuga umit veriyor ve hamile ne yazikki herkes anne olamiyor aslinda boylelerinden etrafimizda var ama neden bilmiyorum susuyoruz 1.5 yildir annem bakiyor kardesimde yeni geldi hakkari ye uzman olarak gitmisti bosanir bosanmaz 3 yil oldu bosanali kardesime evlenme dedim yada cocugu yanina almayi unut dedik

Son düzenleme:
Aynen

Ben hala kendime gelemedim insanlar gece gunduz evlat sahibi olmak icin gozyasi dokup dua etsin bunlarin yaptigina bak Alkah hepimize vicdan versin

Her allah korkusu olan bir şey yapmayacak mı, ne alaka?
Ona bakarsanız %99'u müslüman olan bu ülkede çocuk tecavüzleri, ölümler, aldatmalar, yolsuzluklar dahil neden dünya ülkelerine göre gerideyiz?
Lafla peynir gemisi yürüseydi...

Ne olurdu birileride şu sorumluluğunu üslenmeyecekleri çocukları dünyaya getiren müsvetteleri kısırlaştırsa...

Kusura bakma ama baban da şiddeti onaylamazken şiddetle tehdit etmiş.
Babanın da haddine değil böyle bağırıp tehdit etmek bana göre..hadi neysee...

Basbayagi yalan söylüyor.

Çocuklarını üvey anne eline bırakıp baskasiyla evlenen kadindan da o cocuklara merhamet gostermesini beklemem.

Çocuklarına onem verseydi zaten uvey annenin eline bırakmazdı.

Olan iki masum yavruya oldu. Allahim bundan sonra hep güldürsün onları

Kadın yeniden evlenmiş yeni eşinden de bir çocuğu var zaten.
Çocukları bırakıp kocaya kaçmış zaten bir de anlaşamadık boşandık diye yalan söylüyor çocukları da bir sefer görmüş şimdi millete duygu sömürüsü yapıyor aslında onu da o üvey anneyle aynı koğuşa atmak lazımdı

Kusura bakma ama baban da şiddeti onaylamazken şiddetle tehdit etmiş.
Babanın da haddine değil böyle bağırıp tehdit etmek bana göre..hadi neysee...
Yokkkk Canım kücücük bir cocuga el kaldıramaz annesi olsa dahi ...
Babamında agzına saglık.
Cocuk bakmayı bilmiyorsanız dogurmayın arkadasım 2 dakkalık zevkiniz icin cocuk yapıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…