- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
ben videoyu izlemedim bile izleyebileceğimi de sanmıyorum ama öz annenin söyledikleri beni çok sinirlendirdi, beraber sarılıp ağlamayı marifet saymış, tokat atsaydı falan diyor, demekki tokatlama konusunda tecrubesi var, benim bu laftan anladığım bu
empati yapıyorum, çocuğuma karşı kimse için en azından tokat atsaydı gibi bi cümle kuramam ben, babası dahil
ONLARIN ARTIK MİLYONLARCA ANNESİ VAR
Üvey anne dehşetine maruz kalan iki çocuğa, tüm annelerden destek geldi. Çocuklara ulaşan, onlara hediye veren 3 kadın ise İ.A. ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak, altına şu notu düştü: “O bir hayat, o bir aşk... Onun 3 değil, milyonlarca annesi var artık. O iyi, mutlu. Onu anlatmaya kelimeler yetmez. Haydi Kayseri, İ.A. ve I.A.’nın geleceği için el ele.”
Bende izlemedim sadece bu okuduklarımla tüylerim diken diken oldu,içim parçalandıben videoyu izlemedim bile izleyebileceğimi de sanmıyorum ama öz annenin söyledikleri beni çok sinirlendirdi, beraber sarılıp ağlamayı marifet saymış, tokat atsaydı falan diyor, demekki tokatlama konusunda tecrubesi var, benim bu laftan anladığım bu
empati yapıyorum, çocuğuma karşı kimse için en azından tokat atsaydı gibi bi cümle kuramam ben, babası dahil
Az tabi. Diri diri yakmak lazim aslında ama işkence yasak maalesef.change org da 46 yıl az diye imza kampanyası başlatmışlar
inşallah cezaevindeki diğer kadınlar bu mahlukun cezasını verirAz tabi. Diri diri yakmak lazim aslında ama işkence yasak maalesef.
En mantıklı açıklama ananeden gelmiş, erken evlendirmeseydik diye.. Herkes kendinde hata ararken anne babanın bizim habermi yok, hatamız yok demeleri.
Görüntü bir iki günlük olda ya da ufak dayaklar olsa anlaşılmasın hadi ama bu çocuklar işkence görmüş resmen..
Güzel kuzularım.. Bahtları gülgüEl olsun hep mutlu huzurlı iyi olsunlar allah kötü insanlardan uzak etsin inş..
ya canım ya sen anane olsaydın, onlar senin torunların olsaydı, bence bütün aile suçlu
Çocuklar annelerinde de güvende değiller bence. Çocukların ellerini mosmor görmüş de araştırmamış ne olduğunu. Hala tokat ataydı böyle mi yapılır diyor.
Ne olursa olsun 1 yaşındaki çocuğunu babada bırakıp başkasıyla evlenip çocuk yapabilen bir kadın olamaz. Hadi oldu diyelim, sen çocuğunun halinden nasıl alamazsın? Çelişki çelişki..
Böyle durumlarda egoizmin daniskası bencenedir bu selfie merağı ya..