Maalesef annem böyle biri değil biz kız kardeşlerimle yaparız ama o asla gelenekçi biri bir şey dediğimde direk beni suçlu bulurSuç senin annende. Öz çocuklarını üvey çocuklarına ezdiriyor resmen. O abilerinle aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz. Babadan kalan miras neyse bölün herkes yoluna gitsin. Annen bir işe girip çalışsın baksın size.
Kades duydum fakat hiç denemedim nasıl oluyor hemen mi geliyor polisMadem yurttasın bir b.k yiyemezler. Gelirlerse de bas KADESe... hepsini engelle her yerden, sana ulaşamazlarsa saçmalayamazlar
O zaman annen için üzülmeyi bırak. Üvey oğullarıyla beraber ne hali varsa görsün. Sen kendini kurtar biran önce.Maalesef annem böyle biri değil biz kız kardeşlerimle yaparız ama o asla gelenekçi biri bir şey dediğimde direk beni suçlu bulur
Kades duydum fakat hiç denemedim nasıl oluyor hemen mi geliyor polis
Hayır babamın değil maalesefEv babanızdan kalsa bile anneni çıkartamazlar, miras hakları olsa bile annenin oturma hakkı var satamazlar.
Abilerine mi ait? Onlar mı aldı üvey annelerine verdiler?Hayır babamın değil maalesef
Onların biz sadece oturuyoruz onların deyimiyle babalarının emanetiyizAbilerine mi ait? Onlar mı aldı üvey annelerine verdiler?
Maalesef zaten akrabalar araya fitne fesatlık soktu zaten güvenebileceğim kimse yokAy ayrıca babanızın hiç akrabası yok mu ne bileyim hala olur amca olur babaanne olur dede olur onlara sığsanız onlara söyleseniz en azından ağabeyleriniz yüzünden saçma sapan bir yola girmezsiniz
Baba bir hepimiz bir babadan ama anneler farklı onlar diğer kadından olan çocuklarİfşa olmamak için o kadar karışık anlatmışsınız ki ben anlamadım üvey abileriniz rahmetli babanızın başka birinden çocukları mı sonra anneniz bambaşka biriyle mi evlendi yoksa üvey babanızın başka kadından olan çocuklarımı sizin ortak kardeşleriniz var mı yoksa üvey babadan mı kardeşleriniz var ben hiçbir şey anlamadım benim beynim yandı.
Aynen öyle çok doğru ama bunlar kadın hiç bir şey yapmasın evinde otursun kafasındalarÜvey abi mi? Kim oluyor o ya haddini bilsin. Kuzu kuzu dinliyor musun elin adamını?
Evet reşitim zaten artık öyle yapacağım polis olan arkadaşımı aradım dedi hiç bir şeyler yapamazlarReşitsin sanırsam. En mantıklı yol yurda git, oku, meslek sahibi ol kurtul. Gerekirse üvey abilerini şikayet et, uzaklaştırma al. Karışma hakları yok, kan bağın yok. Hiç bir şeyin değiller. Mümkünse okulunu yurdunu vs bilmesinler. Mutlaka mesafe koy
Onlarin nasıl oluyor tapusu kime ait evin ev ne zaman alınmış kim almış bu kadar olaylı abiler o ev onların yada rahmetli annelerinin üzerine olsa sizi 1 dk oturtmazlar emin olun ev babanızın olmasın hiç araştırdıniz mi ?Onların biz sadece oturuyoruz onların deyimiyle babalarının emanetiyiz
Çünkü kendileri yaptı aile binasınıOnlarin nasıl oluyor tapusu kime ait evin ev ne zaman alınmış kim almış bu kadar olaylı abiler o ev onların yada rahmetli annelerinin üzerine olsa sizi 1 dk oturtmazlar emin olun ev babanızın olmasın hiç araştırdıniz mi ?
Tapusu kimin üstüne babanız ne zaman vefat etti sadece abiler mi yaptı aile apartmanini eğer babanız yaptıysa ve bir tapu var ise dizinde hakkınız var yani.Çünkü kendileri yaptı aile binasını