• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütü işinin erbabı hanımlar bir bakın ...

Benim ki de philips modelini falan bilmiyorum şok à gelmişti ordan almıştım kaç sene önce çok da cüzi bir fiyata, suyunu arıtmadan koyuyorum hiç kireçlenme falan olmadı, ütüyü eşim yapardı ben daha 2-3 aydır kullanmaya başladım şallarımı ütülemek için gayet memnunum, sadece suyu çabuk bitiyor, 5-6 şal iki önlük ütülerken bir kere daha doldurmak zorunda kaldım.

Benim ki de philips modelini falan bilmiyorum şok à gelmişti ordan almıştım kaç sene önce çok da cüzi bir fiyata, suyunu arıtmadan koyuyorum hiç kireçlenme falan olmadı, ütüyü eşim yapardı ben daha 2-3 aydır kullanmaya başladım şallarımı ütülemek için gayet memnunum, sadece suyu çabuk bitiyor, 5-6 şal iki önlük ütülerken bir kere daha doldurmak zorunda kaldım.
ne kocalar var ya utu bile yapiyo bk sinir oldum simdi digerlerini para verip alirizda utu yapan koca zor yani

Canım püf noktası var mı bilemiyorum ama benim ısı ayarı da buhar ayarıda max yani en yüksekte.suyunu dolduruyorum buhar çıkışı yanınca da ütüye başlıyorum.15-20 dakikada dağ gibi ütüler bitiyor hemde kağıt gibi .bi ayarlarına bak istersen max yap hepsini
Benimki buhar işaretine. Max. Getirmedim. Bir getirip deneyeyim. O zaman :)

ne kocalar var ya utu bile yapiyo bk sinir oldum simdi digerlerini para verip alirizda utu yapan koca zor yani
Ben ütü yapmayı bilmiyordum ki :KK48: Eşim üniforma giydiği için mecbur kendi kıyafetlerini ütülerdi, ben spor takıldığımdan çamaşırları nemli iken çırparak asar ütülemeden giyerdim, tesettüre geçince mecbur kaldım elime ütüyü almaya :KK53: şalları istediğin kadar çırp kırışık kalıyor :KK48:

Merhaba bayanlar ;

Benim derdim ütü . Ütü yapmanin püf noktalarını bilmiyorum. Ütü mü yenileyeyim diyorum. Hangi markayı alsam karar veremedim. İşin erbabı hanımlar bir baksa . El atsa konuma. Bana yardımcı olsa çok sevinirim. Ütü yapmaktan nefret ediyorum. Evde ütülenecekler dağ oldu...
Ben de nefret ederim utuden
Öcü gibi bakiyor bana su an ;)
Valla tanesini 1 liradan yapan yer bulsam her hafta 30 parca vercem ama yok, cok pahaliya yapiyorlar

Ben de nefret ederim utuden
Öcü gibi bakiyor bana su an :KK66:
Valla tanesini 1 liradan yapan yer bulsam her hafta 30 parca vercem ama yok, cok pahaliya yapiyorlar

Bizde annemle yaptıracak tık. Baya para istemişti kadın. :) ütü sektörü de baya açık yani.

Bende alimiyon kâğıt serdim .çamasırlarım hafif nemliyken ütü yaparım. Tefal marka ütünün pembe olanı benimki 4 senedir kullanıyorum.2 tanede bebegim var ütüyü sevmediğim halde çoraplarını dahi ütülerim. Biriktirmeden çıkanı ütüleyecen yoksa ütü bitmez cnm

ütü erbabı hanımlar nidasına dokuz sayfa ne yazılırki dedim girdim o_O

en maceralı konularda bile sıkılan ben sokuz sayfayı birden okudum :KK70: biri der folyo koy öbürü der komşuya çamaşır ütülemeye gidiyorum, çok hoşsunuz :KK69: aklıma ne geldi. taş hakkında bir konu açsalar şifalısından kolye ucuna süsünden kıyafet dekorasyonuna bir dokuz sayfa yine konuşabiliriz gibime geliyor :KK75:

Bende alimiyon kâğıt serdim .çamasırlarım hafif nemliyken ütü yaparım. Tefal marka ütünün pembe olanı benimki 4 senedir kullanıyorum.2 tanede bebegim var ütüyü sevmediğim halde çoraplarını dahi ütülerim. Biriktirmeden çıkanı ütüleyecen yoksa ütü bitmez cnm
çok geç benimki birikti bile :D bir kere daha böyle biriktirmiştim. kayınvalidem ben ütü yapmaktan yorulunca devralmıştı vardiyayı :D kızım bu kadar çok biriktirme demişti. :D

ütü erbabı hanımlar nidasına dokuz sayfa ne yazılırki dedim girdim o_O

en maceralı konularda bile sıkılan ben sokuz sayfayı birden okudum :KK70: biri der folyo koy öbürü der komşuya çamaşır ütülemeye gidiyorum, çok hoşsunuz :KK69: aklıma ne geldi. taş hakkında bir konu açsalar şifalısından kolye ucuna süsünden kıyafet dekorasyonuna bir dokuz sayfa yine konuşabiliriz gibime geliyor :KK75:
Bence daha çokkk konuşulur :D Kadınlar zeki yaratılmış sonuçta :D

Merhaba bayanlar ;

Benim derdim ütü . Ütü yapmanin püf noktalarını bilmiyorum. Ütü mü yenileyeyim diyorum. Hangi markayı alsam karar veremedim. İşin erbabı hanımlar bir baksa . El atsa konuma. Bana yardımcı olsa çok sevinirim. Ütü yapmaktan nefret ediyorum. Evde ütülenecekler dağ oldu...

Ben ben ben :)
Bayılırım ütüye tabii ütüme de delonghi tavsiye ederim ama bir sorunu var buharı el yakıyor dikkat etmek lazım :)))

Ben ben ben :)
Bayılırım ütüye tabii ütüme de delonghi tavsiye ederim ama bir sorunu var buharı el yakıyor dikkat etmek lazım :)))
Ütü de bu markayı sitenin biri önermişti. :) Ama işte genelleme philips azur önerdi. çok kararsız kaldım :D

Back
X