- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
Babannem hep öyle yapardııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynı gsliba.senin memnun olmadığın ütü bu ütümüBenim ütü hediye olarak geldi bana. Vestel 2200 vat kazanlı ütü. Ütünün altında nano seramik falan yazıyor . Seninki de mi ondan canım ?
Bende yapmistim onu bi ara kilifi kaldirdim pul pul aliminyum folyo toplamistimütü kılıfının altına alüminyum folyo koydum ben baya kolaylaştırdı.
Evet canım aynı gsliba.senin memnun olmadığın ütü bu ütümü
Kazanlı ütü kesinlikle. Dağ gibi ütüler sadece yarım saat. Nevresim 4e katla ütüle. Benimki akıllı ısı ayarı var. Ayrıca da ütü yaparken şu ekleyebilirsin. Musluk suyu kabul ediyor.
Utu yapmaya bayılyrum buhar kazanı olan utuler super su ara reklamları dnen urunler guzel alablırsn canım ama nete gmlek nasıl utulenr pantln nasıl utulenr yazıp vıdeodn ızlersen daha rahat yaparsn dgru bıldgmız yanlışlar o kadar cok kı bu tur seylerı ızlemek vakıt kazandırır
Philips GC4522/00 Azur Performer Plus Buharlı Ütü
bunu öneririm ütünün püf noktası buhar basıncıdır ne kadar yüksek o kadar çabuk ütüdür canım
marka olarak kesinlikle philips başka bakma
Bende kendi ayarlananlardan alayım diyorum. Baya zamandan tasarruf ettirir gibi geliyor. Zaten ben hangi kumaşa hangi ısı gerek bilmiyorum.azur, kendi ayarını kendi yapıyor, mükemmel...ben çok memnunum tavsiye ederim
Ben gomlekleri ve utu isteyen tisortleri askiya asar kuruturum. Utulemek cok kolay oluyor. Koltuk altlarini utulemem zaten gozukmuyor diye![]()
Canım püf noktası var mı bilemiyorum ama benim ısı ayarı da buhar ayarıda max yani en yüksekte.suyunu dolduruyorum buhar çıkışı yanınca da ütüye başlıyorum.15-20 dakikada dağ gibi ütüler bitiyor hemde kağıt gibi .bi ayarlarına bak istersen max yap hepsiniEvet . Sen memnunsun ben değilim :) acaba sen bir püf noktası mi uyguluyorsun da memnun oluyorsuñ :)
taylım bizim iki kişinin 2günde bir i sürü çamaşır çıkıyor 10dk da ısınıyor zaten kazanlılar buharı mükemmel bide normal ütülerde bildiğin edor sarfediyordum bunda 2dk ütüleyıp geçiyorumkazanli utu boyle biriktirip biriktirip bi anda yapiyorsaniz kullanisli yoksa hergun yada bikac gunde bir yapiyorsaniz degil bende tefal kullaniyom guzel ama philipste iyi diyorlar