• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütü işinin erbabı hanımlar bir bakın ...

Philips GC4522/00 Azur Performer Plus Buharlı Ütü
bunu öneririm ütünün püf noktası buhar basıncıdır ne kadar yüksek o kadar çabuk ütüdür canım
marka olarak kesinlikle philips başka bakma

Utu yapmaya bayılyrum buhar kazanı olan utuler super su ara reklamları dnen urunler guzel alablırsn canım ama nete gmlek nasıl utulenr pantln nasıl utulenr yazıp vıdeodn ızlersen daha rahat yaparsn dgru bıldgmız yanlışlar o kadar cok kı bu tur seylerı ızlemek vakıt kazandırır

Utu yapmaya bayılyrum buhar kazanı olan utuler super su ara reklamları dnen urunler guzel alablırsn canım ama nete gmlek nasıl utulenr pantln nasıl utulenr yazıp vıdeodn ızlersen daha rahat yaparsn dgru bıldgmız yanlışlar o kadar cok kı bu tur seylerı ızlemek vakıt kazandırır

Haklısın aslında canım. Bir kaç Video izleyelim. Sonuçta her işin bir püf noktası var.

Philips GC4522/00 Azur Performer Plus Buharlı Ütü
bunu öneririm ütünün püf noktası buhar basıncıdır ne kadar yüksek o kadar çabuk ütüdür canım
marka olarak kesinlikle philips başka bakma

Wati yüksekti canım bu ütünün. Ara kablosu kullanıyor musun ?

Ütüden nefret ederim, sırf bu yüzden gidip Philips in buhar kazanlı ütüsünden aldım.

Hani, ütü güzel, keyifle kolayca ütü yaparım diye.

Ama yine yok, yine yok. Hala sevmiyorum, sevemiyorum.

Evet . Sen memnunsun ben değilim :) acaba sen bir püf noktası mi uyguluyorsun da memnun oluyorsuñ :)
Canım püf noktası var mı bilemiyorum ama benim ısı ayarı da buhar ayarıda max yani en yüksekte.suyunu dolduruyorum buhar çıkışı yanınca da ütüye başlıyorum.15-20 dakikada dağ gibi ütüler bitiyor hemde kağıt gibi .bi ayarlarına bak istersen max yap hepsini

tatlım ben ütüden nefret eden bi insandım ta ki terzilerin kullandığı buharlı kazanlı ütü alana kadr ki ben çok kılım herşey düzenli misss gbi olmalı valla herşey jilet gibi oluyor tüm kırışıklar açılıyor zayıfladıgım için daralttrdıgıö pantolon larımda bile çift ütü izi kalmıyor tavsiye ederim

kazanli utu boyle biriktirip biriktirip bi anda yapiyorsaniz kullanisli yoksa hergun yada bikac gunde bir yapiyorsaniz degil bende tefal kullaniyom guzel ama philipste iyi diyorlar

kazanli utu boyle biriktirip biriktirip bi anda yapiyorsaniz kullanisli yoksa hergun yada bikac gunde bir yapiyorsaniz degil bende tefal kullaniyom guzel ama philipste iyi diyorlar
taylım bizim iki kişinin 2günde bir i sürü çamaşır çıkıyor 10dk da ısınıyor zaten kazanlılar buharı mükemmel bide normal ütülerde bildiğin edor sarfediyordum bunda 2dk ütüleyıp geçiyorum

Back
X