• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütü işinin erbabı hanımlar bir bakın ...

buhar jeneratorlu ütü denemenizi tavsiye ederim, bakış acınızı değiştirebilir :) Ben philips kullanıyorum ve çok memnunum.. Havlu, nevresim ve cogu zaman iç çamaşırlarını da utuleyen biri olarak söylüyorum.. Gorumcelerim de tefalinkini kullanıyor ama onların ütüsü ağır, philips çok hafif.. Buhar gücü Yüksek olduğu icin ütünün ağır olması sırta ve boyna yük bindirmekten başka ise yaramıyor gibi geliyor bana..
Philipsin hangi markasını kullanıyorsunuz ? Alabilirim hemen : D valla çok bunalım.

kazanlı ütü al derim canım.İnılmaz kolay ve o buharla 1 ve ya iki sefer geçiyorsın kumaşın üstünden bitiyor.Benimki vestel marka ve a101 den 100 tl almıştım sen daha iyi markalara da bakabilirsin istersen.Vestelin ki böyleyse tefali philps i düşenemiyorum bile.

Benimki ilk çıkardıkları kazanli ütü, o model artık üretilmiyor, 6 yıldır kullanıyorum(masallah :))
Benimkinden sonra çok daha güçlü modeller çıkardılar .. Uygun bir yere giderseniz (avm mağazaları gibi) satın almadan deneme şansı bulabilirsinz, modele karar vermek de daha kolay olur..

allahim bayanlarin nerdeyse hepsi utuyu sevmez ya ben de bana ütü olsun ohh bildigin stres attirma araci bir utu 2.yemek yapmak :)

Benimki ilk çıkardıkları kazanli ütü, o model artık üretilmiyor, 6 yıldır kullanıyorum(masallah :))
Benimkinden sonra çok daha güçlü modeller çıkardılar .. Uygun bir yere giderseniz (avm mağazaları gibi) satın almadan deneme şansı bulabilirsinz, modele karar vermek de daha kolay olur..
Maşallah :))

Kazanlı ütü kesinlikle. Dağ gibi ütüler sadece yarım saat. Nevresim 4e katla ütüle. Benimki akıllı ısı ayarı var. Ayrıca da ütü yaparken şu ekleyebilirsin. Musluk suyu kabul ediyor.

Akıllı işi ayarı süper birsey. İşte birde teknoloji şans işi diyorlar ya. Kazanlı ve üstün özellikle ütülerde sorun çıkarsa diye 1000 tl vermek de biraz zor geliyor. Ya sorun çıkarsa diye :) o servis bu mağaza dolaşmak :(

Akıllı işi ayarı süper birsey. İşte birde teknoloji şans işi diyorlar ya. Kazanlı ve üstün özellikle ütülerde sorun çıkarsa diye 1000 tl vermek de biraz zor geliyor. Ya sorun çıkarsa diye :) o servis bu mağaza dolaşmak :KK43:
İki yıl garantisi var. Ve yenisini isteyebilirsin sıkıntı olursa. Eskiden pantolonlar parladı ısı ayarını unutsan renkler solardı hepsi bitti gitti şimdi. Nevresim ütüleme işkenceydi şimdi 1 dk sürmüyor. Alet işler el övünür demişler. Ne kadar iyiyse işin o kadar kolay.

Back
X