• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütü işinin erbabı hanımlar bir bakın ...

kotu bile yorulmadan ütülüyorum düşün artık eşim terzi elinden türlü türlü ütüler geçmiş o bile şaşırdı etkisine:KK73:

canım aynen philips kullanan biri olarak ben de çok öneriyorum.

sadece acaba kazanlı mı alsaydım diyorum, çünkü benimki biraz ağır, şu erkek ütüsü denenlerden de model kodunu tam bilmiyorum.

Eklentiler

• 1460111359997-1794452185.webp
    1460111359997-1794452185.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba bayanlar ;

Benim derdim ütü . Ütü yapmanin püf noktalarını bilmiyorum. Ütü mü yenileyeyim diyorum. Hangi markayı alsam karar veremedim. İşin erbabı hanımlar bir baksa . El atsa konuma. Bana yardımcı olsa çok sevinirim. Ütü yapmaktan nefret ediyorum. Evde ütülenecekler dağ oldu...
Benim tefal8 yıl önce aldığım modeli. Çok memnunum. Hiç yapışma vs yaşamadım. 8 yıl önceki modeli böyleyse şimdi özel yapismaz tabanlar falan çıktı çok daha iyidir. Birde utu masası zemini çok önemli. Sungeri kalın ve sert olmalı. Benimki okadar sert değil o yüzden zor açılacak olan varsa utu masasına iki kat havlu koyuyorum.

Ütü performansı için saf su da önemli. Kurutma makinesinin su haznesindeki suyu kullanmaya basladıktan sonra ütü daha iyi duruma geldi. 0 kireç artık

İki yıl garantisi var. Ve yenisini isteyebilirsin sıkıntı olursa. Eskiden pantolonlar parladı ısı ayarını unutsan renkler solardı hepsi bitti gitti şimdi. Nevresim ütüleme işkenceydi şimdi 1 dk sürmüyor. Alet işler el övünür demişler. Ne kadar iyiyse işin o kadar kolay.

Haklısın. Benim eşim yazık bana ütü yap demeye çekinir oldu :) bende iyi birşey alıp ovuneyim bari. Hehe :) teşekkür ederim tavsiye için.

Ben de tam bir ütü hastasıyım :) Evde aklınıza gelen herşeyi ütülerim, yıkanabilen herşey benim için ütü demektir. Çarşafları sererken bile illa ki ortada ki o ütü izi görmem gerek. Benim ütüm Tefal Protect Pro GV9461 , 2,5 senedir maşallah tık demedi, doğum yaptığımda annem bir kaç kere ütümü kullandı, "bende de olsa bu ütü bende severim ütü yapmayı" demişti. :)

Eklentiler

• 330.webp
    330.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 92
Ben de tam bir ütü hastasıyım :) Evde aklınıza gelen herşeyi ütülerim, yıkanabilen herşey benim için ütü demektir. Çarşafları sererken bile illa ki ortada ki o ütü izi görmem gerek. Benim ütüm Tefal Protect Pro GV9461 , 2,5 senedir maşallah tık demedi, doğum yaptığımda annem bir kaç kere ütümü kullandı, "bende de olsa bu ütü bende severim ütü yapmayı" demişti. :)
yok arkadaş ben ütümden çoooooookk memnunum :KK36:ama o bile sevdiremedi ütüyü:KK12:

bu arada kaç yıl önce ben alırken bazı modellerde vardı sadece bu özellik, belki şu an çoğunda vardır ama yine de bir sorun;

yatay konumda uzun süre kalınca ütü kendini otomatik kapatıyor ve yanma vs derdi olmuyor.

bir de yine philipsde katmanlı buhar teknolojisi vardı, nevresimi 4'e katlayıp birlikte ütüleyebiliyorsun. süper bir şey, benim gibi tembel birinin bile bu sayede nevresim ütülemişliği var.

bu arada kaç yıl önce ben alırken bazı modellerde vardı sadece bu özellik, belki şu an çoğunda vardır ama yine de bir sorun;

yatay konumda uzun süre kalınca ütü kendini otomatik kapatıyor ve yanma vs derdi olmuyor.

bir de yine philipsde katmanlı buhar teknolojisi vardı, nevresimi 4'e katlayıp birlikte ütüleyebiliyorsun. süper bir şey, benim gibi tembel birinin bile bu sayede nevresim ütülemişliği var.

İyonik buharlı olan mi canım ?

kazanlı ütü al derim canım.İnılmaz kolay ve o buharla 1 ve ya iki sefer geçiyorsın kumaşın üstünden bitiyor.Benimki vestel marka ve a101 den 100 tl almıştım sen daha iyi markalara da bakabilirsin istersen.Vestelin ki böyleyse tefali philps i düşenemiyorum bile.
Benim ütü hediye olarak geldi bana. Vestel 2200 vat kazanlı ütü. Ütünün altında nano seramik falan yazıyor . Seninki de mi ondan canım ?

Şey yorumunuzu görünce yazmak istedim,ilk defa duydum da ne işe yarıyor acaba? Eşim klasik giyiniyor çok gömlek pantolon çıkıyor bende muzdaribim de.:110:
folyo ısıyı yansıtıyor benim ütüm eski 10 yıl olmuştur alalı daha düzgün oluyor fark ettim parlak yüzünü dışa doğru koydum düz bi şekilde gerçi folyo komple kaplamadı ortada kaldı ama olsun farkı anlıyorum ben denemekten zarar gelmez bence :)

Bu markayı bir incelemem lazım :) maşallah nazar değmesin ütünüzé. :)

folyo ısıyı yansıtıyor benim ütüm eski 10 yıl olmuştur alalı daha düzgün oluyor fark ettim parlak yüzünü dışa doğru koydum düz bi şekilde gerçi folyo komple kaplamadı ortada kaldı ama olsun farkı anlıyorum ben denemekten zarar gelmez bence :)
Çok teşekkür ederim deneyeceğim:KK68:

Back
X