- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
- Konu Sahibi gullerinicindencanim
Sarktı anacım cok fena emzirmeden sonra...Ben dışarda da takmayabiliyorum Sütyenlere ölüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarktı anacım cok fena emzirmeden sonra...Ben dışarda da takmayabiliyorum Sütyenlere ölüm
En sevdiğimGidip kucağına oturuyosun, iki öpüp kokluyosun anlar zaten. Anlamadıysa da el atıver
bunlar süpermiş ya lolipop hiç aklıma gelmemişti deneyeceğim ben bunuŞu an yazacaklarımdan ben de utanıyorum
Öpüşme demişsiniz, öpüşmeyi uzatın ve ateşli hâle getirin, devamı gelir. Bunun dışında popoya şaplak, önündeyken yere eğilmeK, yakası açık giyinip içeriyi onun göreceği şekilde yerden bir şey almak, sütyensiz beyaz tişört giymek, bal vb yerken orta parmağa sürüp yalamak, yanında lolipopu abartarak yemek gibi önerilerim var Lütfen bunlar fazlaymış gibi düşünmeyin. Bunlar daha ev hanımı tarzında basit erotiklikler. Daha neler var neleer
Onun anlamı ayrı ama, erkeklerden kaçma ihtimali yok.Ahahaha orta parmak olması şart mı peki
Ben gece yatarken bile çıkarmıyorum 85 d cup olunca sutyensiz kötü duruyor.Dikkatimi çekti böyle konularda hep içine sütyen giyme önerisi geliyor. Sizler evde, eşinizin yanında sütyenli mi takılıyorsunuz?
Üzülme, 10 kilo alinca süpper oldu ama, bi de toparlayiciyla hep istedigim birleşik duran görünümü elde ettim şükür KudrAlobarSarktı anacım cok fena emzirmeden sonra...
Haklı ama adam.Ben gece yatarken bile çıkarmıyorum 85 d cup olunca sutyensiz kötü duruyor.
Yazın derin göğüs dekolteli bir gecelik aldım ama sutyeni yine çıkaramadım,çok kötü görünüyor gözüme o hali, kocam o halime baktı baktı "hakkını vermeyeceksen alma şu geceliği rezil etme bari" dedi artık o geceliği giyince takmıyorum sutyen.
11 aydır evdeyiz Yani daha rahat spor sütyeni tarzında hep giyerim çünkü evde sürekli bir iş oluyor. Hareket edip kıyafete sürttükçe göğüs uçları acıyor. Sabit durmaları daha faydalıDikkatimi çekti böyle konularda hep içine sütyen giyme önerisi geliyor. Sizler evde, eşinizin yanında sütyenli mi takılıyorsunuz?
Abla bize ders lütfenŞu an yazacaklarımdan ben de utanıyorum
Öpüşme demişsiniz, öpüşmeyi uzatın ve ateşli hâle getirin, devamı gelir. Bunun dışında popoya şaplak, önündeyken yere eğilmeK, yakası açık giyinip içeriyi onun göreceği şekilde yerden bir şey almak, sütyensiz beyaz tişört giymek, bal vb yerken orta parmağa sürüp yalamak, yanında lolipopu abartarak yemek gibi önerilerim var Lütfen bunlar fazlaymış gibi düşünmeyin. Bunlar daha ev hanımı tarzında basit erotiklikler. Daha neler var neleer
Bende yok o özgüven, kötü göründüğünü düşünüyorum, sadece oynaşırken görsün o halini mümkünseHaklı ama adam.
Benim memeler hep fora.
Bunlar en masum flörtler. Hatta başka bir yere yazsam kesin çok basit derler. Daha ileri seviyesi için bol bol film izleyin ekşi sözlük’e girinAbla bize ders lütfen
Peki bu dediğine alınmadınızmı bende küserdim ve bidaha o geceliği giymezdim öyle deseydiBen gece yatarken bile çıkarmıyorum 85 d cup olunca sutyensiz kötü duruyor.
Yazın derin göğüs dekolteli bir gecelik aldım ama sutyeni yine çıkaramadım,çok kötü görünüyor gözüme o hali, kocam o halime baktı baktı "hakkını vermeyeceksen alma şu geceliği rezil etme bari" dedi artık o geceliği giyince takmıyorum sutyen.
Yaaa çok tatlısınız, bayıldımE söylüyorum. Ben direkt söylerim.
Akşama hazır ol alev alacak buralar herif derim
Ben sütyensiz yatağa bile girmem sarkar sonra ya güldürdün beni ya hep sütyensiz napıcam onun yanında 10 senedir sütyensiz dursam yanında bağımlılık yapar sonra bi bakmışım dışarıda da sütyen takmamışımDikkatimi çekti böyle konularda hep içine sütyen giyme önerisi geliyor. Sizler evde, eşinizin yanında sütyenli mi takılıyorsunuz?
Yok artık o kaaa da değil yani öyle gecelik al sütyen giy cıks olmaz kızBen gece yatarken bile çıkarmıyorum 85 d cup olunca sutyensiz kötü duruyor.
Hayııır ben sadece evde takmıyoruumm dışarı çıkarken takıveririmBen sütyensiz yatağa bile girmem sarkar sonra ya güldürdün beni ya hep sütyensiz napıcam onun yanında 10 senedir sütyensiz dursam yanında bağımlılık yapar sonra bi bakmışım dışarıda da sütyen takmamışım
Ya birleşik olunca noluyor 75 no daha güzeldi benim şimdi 90 sütyen bulmak da zorluk çekiyorumÜzülme, 10 kilo alinca süpper oldu ama, bi de toparlayiciyla hep istedigim birleşik duran görünümü elde ettim şükür KudrAlobar
Bak şimdi duş aldım yatacağım o sütyeni takarım sütyenli hayata geçtiğimden beri bu böyleHayııır ben sadece evde takmıyoruumm dışarı çıkarken takıveririm
Aaaaa fenalık bastı bana nası rahat ediyosuuun sıkmıyomuu sabah kadarr ağrımıyormuuuBak şimdi duş aldım yatacağım o sütyeni takarım sütyenli hayata geçtiğimden beri bu böyle
Katiyen salık salık rahat edemem sıkı olacak üstelik binde bir salık bırakırımAaaaa fenalık bastı bana nası rahat ediyosuuun sıkmıyomuu sabah kadarr ağrımıyormuuu
Allah seniii kocan çıkart rahatsız etmiyormu demiyormu anamKatiyen salık salık rahat edemem sıkı olacak üstelik binde bir salık bırakırım